Моста между невроните в мозъка е затворен.
Другия си действа, споко
МОСКВА, 8 окт - РИА Новости. Первые грузовые поезда пошли по Крымскому мосту, скоро поедут и пассажирские, за ночь планируется пропустить 12 пассажирских составов, первый из них отправится в районе 22.00 мск, сообщил вице-премьер РФ Марат Хуснуллин.
"Первые грузовые поезда пошли по Крымскому мосту. Скоро поедут и пассажирские. Только за ночь планируем пропустить 12 пассажирских составов. Первый проедет по мосту около 22.00", - написал Хуснуллин в своем Telegram-канале.
Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Войната в Украйна
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]
- bobonikolov
boglev написа:Моста между невроните в мозъка е затворен.
Другия си действа, споко
МОСКВА, 8 окт - РИА Новости. Первые грузовые поезда пошли по Крымскому мосту, скоро поедут и пассажирские, за ночь планируется пропустить 12 пассажирских составов, первый из них отправится в районе 22.00 мск, сообщил вице-премьер РФ Марат Хуснуллин.
"Первые грузовые поезда пошли по Крымскому мосту. Скоро поедут и пассажирские. Только за ночь планируем пропустить 12 пассажирских составов. Первый проедет по мосту около 22.00", - написал Хуснуллин в своем Telegram-канале.
Айде по-полека с емоциите.... Коментирам информация, изнесена публично. Не ровя в руски медии и телеграм канали нито знам руски. Ако руснаците са решили да поемат риска да има още срутвания и да пуснат влакове и автомобили - да заповядат.
bobonikolov написа:boglev написа:Моста между невроните в мозъка е затворен.
Другия си действа, споко
Айде по-полека с емоциите.... Коментирам информация, изнесена публично. Не ровя в руски медии и телеграм канали нито знам руски. Ако руснаците са решили да поемат риска да има още срутвания и да пуснат влакове и автомобили - да заповядат.
Както кажеш. Ти, ги знаеш нещата
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]
- bobonikolov
boglev написа:bobonikolov написа:boglev написа:Моста между невроните в мозъка е затворен.
Другия си действа, споко
Както кажеш. Ти, ги знаеш нещата
Я кажи какви неща знам? Като не можете да водите дискусии поне не се заяждайте! Колко пъти трябва да ви се каже това. Ако моето мнение не ти харесва подминаваш и това е. Вместо това се заяждаш. Пускам информация, която е обществено достъпна. Ако имаш да кажеш нещо различно го правиш цивилизовано и без обиди. Ако нямаш подминаваш. Събрали сте се тук една група хора, която по цял ден виси в тоя форум и само се заяжда с останалите потребители без да казвате нищо съществено -ти, Турмана, Дрънкъна, Гаручото, Риборна,Ицко.... Нищо конструктивно от вас. Аз си признавам, че от време на време и аз доближавам границата, но никога не съм нападал някого без да бъда предизвикан. А тия, които уж не се интересуват от мен постоянно се закачват за нещо, което съм споделил. Спазвайте добрия тон с мен и аз ще спазвам добрия тон с вас.....
- Drunken_Master
- Контакти:
bobonikolov написа:Събрали сте се тук една група хора, която по цял ден виси в тоя форум и само се заяжда с останалите потребители без да казвате нищо съществено -ти, Турмана, Дрънкъна, Гаручото, Риборна,Ицко.... Нищо конструктивно от вас. Аз си признавам, че от време на време и аз доближавам границата, но никога не съм нападал някого без да бъда предизвикан. А тия, които уж не се интересуват от мен постоянно се закачват за нещо, което съм споделил. Спазвайте добрия тон с мен и аз ще спазвам добрия тон с вас.....
Kво ще рече "конструктивно" ? До момента 90% от твърденията ти бяха оборени от различни потребители тук. Пак ще дам примера с фалирането на Русия. Това го беше пляскал тук сигурно над 3-4 пъти. А оня ден буквално счупи всякакви антирекорди с твърденията си за историята на древната държава Косово. Кажи ми, как да те възприемаме на сериозно ?!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Другарче, ти сам се припозна в моето мнение, аз не съм те цитирал.
Точно ти , да обясняваш кой виси във форума, който имаш на ден повече мнения, отколкото аз за три месеца е леко смешно.
Трудно се подминават твоите копирани фермани, без да има две думи лично размишление.
Хайде, лека вечер, че много ти обърнах внимание
Точно ти , да обясняваш кой виси във форума, който имаш на ден повече мнения, отколкото аз за три месеца е леко смешно.
Трудно се подминават твоите копирани фермани, без да има две думи лично размишление.
- bobonikolov
boglev написа:Другарче, ти сам се припозна в моето мнение, аз не съм те цитирал.
Да бе аз съм се припознал. Аз пускам информация, че моста ще е затворен за месец според руските власти от българска медия. След моя коментар нито преди моя няма един коментар, който да споменава това. Ти се включваш с краката напред изсипвайки някакви заядливи приказки за мостове между неврони и т.н. и слагаш някаква информация на руски точно по темата с моста. Еми извинявай, че съм се припознал, при положение, че никой друг не е пускал мнение след мен на тая тема.... Айде лека и от мен. И аз ти отделих много време....
Еми, отвори си очите какви източници ползваш. Моста е отворен и по него се минава. Търси си видеа и си ги гледай.
Текстове на руски е същото като текстове на английски, украински и хинди, чете ги който ги разбира.
Текстове на руски е същото като текстове на английски, украински и хинди, чете ги който ги разбира.
- bobonikolov
boglev написа:Еми, отвори си очите какви източници ползваш. Моста е отворен и по него се минава. Търси си видеа и си ги гледай.
Аз разбрах, че има допълнителна информация. Забележката ми не е за това, а за начина, по който се обръщаш към мен. Щеше ли да ти струва нещо ако беше казал например "Хей не си прав ето това най-новата информация..." и да посочиш информацията, вместо да започнеш с моста между невроните и т.н. Турмана същата работа- прочете нещо мое, с което не е съгласен и вместо да се изрази цивилизовано тръгва и той с краката напред. Ицко същата работа.
- Thurman Murman
- Контакти:
Ами Бобо, извинявай, ама човек и да иска да е цивилизован, ти просто не му даваш шанс.
И ето последният пример - ти, дето си пускал в тоя форум безброй текстове и статии на английски, сега се оплакваш, че някой пуснал веднъж на руски?!
Ами ти според мен си се объркал много. Това тук не е американски форум, а български!!! И съответно, английските и руските текстове имат еднаква тежест и са еднакво (НЕ)разбираеми за потребителите.
Не знам как да те приема някой насериозно, след като не ти идва на ум, дори нещо толкова елементарно?!
И ето последният пример - ти, дето си пускал в тоя форум безброй текстове и статии на английски, сега се оплакваш, че някой пуснал веднъж на руски?!
Ами ти според мен си се объркал много. Това тук не е американски форум, а български!!! И съответно, английските и руските текстове имат еднаква тежест и са еднакво (НЕ)разбираеми за потребителите.
Не знам как да те приема някой насериозно, след като не ти идва на ум, дори нещо толкова елементарно?!
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U