И двете страни имат пленници. Мога да намеря двама дето приличат на тия стрелящите, да им кажа кво да кажат за пред камерите и хоп - Заловихме мъчителите. :)
Руските фейкове са ми ясни от десетилетия много преди появата на интернет. Те и Катинското клане го приписваха на германците 50 години, пък накрая истината излезе наяве и руските лъжи бяха разобличени за пореден път.
Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Войната в Украйна
Последна промяна от emerson1leao на 29 мар 2022 17:57, променено общо 1 път.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:
Следваща опорка на руските прасета ще е как азовците сами са сринали Мариупол. Ясни са като бял ден. Обаче няма как да минат този път, цял свят видя на какво беше подложен града от ден първи.
Този път няма да им се размине, репарации ще има и всяка сграда ще бъде вдигната наново.
Замразени активи бол, нека пияният ватник да руча кисили краставички и одеколон.
Този път няма да им се размине, репарации ще има и всяка сграда ще бъде вдигната наново.
Замразени активи бол, нека пияният ватник да руча кисили краставички и одеколон.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
Аз все си мисля че ще направят мили очички на Китай ако може те да поемат част от разходите по възстановяването на Украйна, щото те нямат възможност особено с тия санкции. В замяна жълтурите обаче ще поискат концесии над земи в Сибир на символична цена. Дали ще се разберат не знам, но рашка трябва да плати за всички разрушения, които нанесе на суверенна страна. Дупе да им е яко, ще плащат обезщетения десетилетия занапред, ще плащат даже и неродените все още руснаци !
- Thurman Murman
- Контакти:
Няма нужда да ни споделяш мокрите си сънища. Докато ти сънуваш, след Крим, Луганск и Донецк, в Запорожието и Херсон вече е спряна украинската медийна пропаганда, гледа се руска тв и се работи с рубли. В близко бъдеще се организира референдум и за ХНР - Херсонска народна република. После и Запорожието.
Ако болните русофоби случайно не знаят, цел МИНИМУМ е сухопътен коридор до Крим. Което дори и двойкаджиите по география, могат да видят картата, че подобна цел минава през Запорожието и Херсон.
Дали ще тръгнат към Одеса вече, е друга работа. Но като гледам как днес са сринали администрацията в Николаев(който е по въпросното направление), явно е достатъчно красноречив отговор на въпроса.
Иначе някой хора могат да продължават да се подмокрят нощем, вярвайки, че руснаците ще върнат нещо, което вече са взели:)))
Ако болните русофоби случайно не знаят, цел МИНИМУМ е сухопътен коридор до Крим. Което дори и двойкаджиите по география, могат да видят картата, че подобна цел минава през Запорожието и Херсон.
Дали ще тръгнат към Одеса вече, е друга работа. Но като гледам как днес са сринали администрацията в Николаев(който е по въпросното направление), явно е достатъчно красноречив отговор на въпроса.
Иначе някой хора могат да продължават да се подмокрят нощем, вярвайки, че руснаците ще върнат нещо, което вече са взели:)))
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

emerson1leao написа:Аз все си мисля че ще направят мили очички на Китай ако може те да поемат част от разходите по възстановяването на Украйна, щото те нямат възможност особено с тия санкции. В замяна жълтурите обаче ще поискат концесии над земи в Сибир на символична цена. Дали ще се разберат не знам, но рашка трябва да плати за всички разрушения, които нанесе на суверенна страна. Дупе да им е яко, ще плащат обезщетения десетилетия занапред, ще плащат даже и неродените все още руснаци !
Пък да плащат щом са толкова зомбирани, втора отечествена война било това, днес слушах една друга, загубила сина си, ама имало за какво, защитил родината си.
Верно, че руснака е трудно да му вникнеш в душата, ама чак пък толкова.
Едва ли няма и критично мислещо население там, едва ли са им оставили възможност да гледат само първи канал и ония перковци там.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Thurman Murman написа:Няма нужда да ни споделяш мокрите си сънища. Докато ти сънуваш, след Крим, Луганск и Донецк, в Запорожието и Херсон вече е спряна украинската медийна пропаганда, гледа се руска тв и се работи с рубли. В близко бъдеще се организира референдум и за ХНР - Херсонска народна република. После и Запорожието.
Само "руски мир" за вас, нищо друго.
-
Остави го детето да бълнува като онова сервитьорче 91. Те рашките днес капитулираха при Киев, Чернигов и Харков, а след договора ще са принудени да се изтеглят отвсякъде. Макса, който може да постигнат е широка автономия на Крим и Донбас в рамките на Украйна. И след 50 години няма никой да ги признае за независими републики или за част от Русия. Дори съюзника им Китай 8 години след анексията не са признали Крим за част от Русия - това е показателно. :)
Ама ти вярваш ли им, че ще отстъпват от позициите си около Киев и Чернигов?
Аз лично не.
Аз лично не.
Не бих казал, че е особено мъдро да се постига временен мир в момента. На Руслямска държава не може да се има доверие, не виждам кой ще е тоя, който да гарантира такъв договор без да си в съюз.
От друга страна Путлер е затънал до уши и няма нужда да му се дава сламка.
От друга страна Путлер е затънал до уши и няма нужда да му се дава сламка.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- Thurman Murman
- Контакти:
emerson1leao написа: Макса, който може да пистигнат е широка автономия на Крим и Донбас в рамките на Украйна.)
:lol: :lol: :lol:
“… в рамките на Украйна” :lol:
Ти правиш ли разлика между “подписан договор” и “предложение от украинска страна”, на което тепърва ще се отговори? Чак и повярвал, че нещо ще се подписва скоро…:)))
Ще си говорим след няколко месеца. Ти си тежка патология.
П.С. Дете съм бил много отдавна. Опитът ти за оригиналност е колкото и фантазиите ти за ситуацията - кръгла нула.
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U