---
Трябваше максимално много хора да го изкарат максимално бързо и да се приключва. Само рисковите групи да си седят в изолации или на тяхна отговорност!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Thsmith написа:Трябваше максимално много хора да го изкарат максимално бързо и да се приключва. Само рисковите групи да си седят в изолации или на тяхна отговорност!
paceto написа:metodito написа:vvessel написа:Ясно. Имаме си говорител на правителството и щаба в нашия форум да разяснява нещата![]()
Старши, не се чувствай длъжен да отговаряш на всички въпроси около карантината, че малко ти куца логиката. Значи в града може милион и половина заедно, в планината 10 хил. не може. И как си представяш възрастните да плащат онлайн, като баща ми например , който е на 80 и не може да напише един СМС, па камо ли да влиза в интернет.
Все пак съм доволен от отговорите, въпреки че въпросът ми беше малко риторичен
То това остана - след гафа на НАП, сега и карти. Иначе ми е много интересно г-н генерал доктор майор хонорис казуза шефче Мутафчийски какво би отговорил на въпроса ти - защо в парка не може на чист въздух и слънце, а в зле вентилираните и пълни с народ магазини, дето всякой пипа стоките с лапите си - може.
Пък да вземе да се ограмоти ли? Как по време на испанския грип много хора са били излекувани, когато ги извадили с леглата от болествотворната болнична среда, на слънце.
В парковете не може, защото не е наложително да се ходи там и може да живееш и без да киснеш на някоя пейка в парка. В магазините е необходимо да се ходи, защото без провизии човек не може, а без паркове и клюки може. Дори в момента е по вероятно да настинеш в тези паркове седнал на някоя пейката от колкото да те хване вируса в магазина.
Thsmith написа:а още по вероятно е да умреш от глад !
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Thsmith написа:CSKA 78 написа:Току-що по БТВ - глобени са 23-ма души в Морската градина във Варна! За неспазване на рестрикциите глобата е 5 хил. лева! Правилно сте прочели 5 с три 0! Отнася се за цялата страна и най-вече за София! Та ако искате нарушавайте рестрикциите!
Глобени едно, събрани глоби е съвсем друго
Thsmith написа:а още по вероятно е да умреш от глад след като те уволнят защото някой е затворил фирмата заради някакви карантини
Трябваше максимално много хора да го изкарат максимално бързо и да се приключва. Само рисковите групи да си седят в изолации или на тяхна отговорност!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта