Кашчей написа:bobmarli написа:Вече 60 страници се отговаря на въпроси и се казват твърдениа от типа :
- покажи ми друг падащ небостъргач от сблъсък със 767
- покажи ми къде са останките
- докажи че това са самолети
- покажи ми жив пилот от разбил се самолет
кашчей дори сподели преживявания на цялата си рода за да докаже, че кулите не могат да паднат след сблъсък със самолет итн..
Каква обаче е теорията на илчо, кашчей итн:
ЦРУ, ФБР и Американското правителство изготвят сложна схема: за да оправдаят заграбването на маковите полета в Афганистан, трите организации решават да съборят световният търговски център. За целта създават специално разработени крилати ракети във формата на боинт 767, които да се взривят във световният търговски център. Бойната глава е пълна с керосин за пълна заблуда на обществото. Тъй като дори и на децата е ясно, а и няма друг такъв случай в историята на паднал след сблъсък със джъмбо джет небостъргач, САЩ за по сигурно решават да сложат на всеки етаж по една безшумна, мини атомна бомба. По време на падането на сградите използват секретна технолгия да изпарят останките от сградата. В изключително сложната операция използват няколко стотин хиляди поставени лица, които да потвърждават уж официалната версия.
Правиш ли разлика между носеща колона и носеща греда, или поне ферма? Имаш ли си представа само стоманата в тези две кули каква купчина щеше да бъде, ако не се беше стопила от пожара и изтекла в канализацията на Манхатън? Ако стоманата е пръсната от взривовете... дали щеше да има жив човек на километър наоколо?! Теб, мен, ако ни перне по челото или в слепоочието камък с размер на орех, но със скорост от прашка, ще ни опяват, но тук всичко фърчи, няма огън, само черен дим и нито една осколка от тия стоманени греди, която да перне съседна сграда. И най-интересното, огънят се разпространява отгоре надолу (всеобщ и познат физичен закон за разпространението на горящите газове) със скорост такава, че не рухват етаж по етаж, а на порции от по 5-6 наведнъж.
Понеже тук ми давахте пример с температурата в пламъка на свещ: някой от вас знае ли защо свещта гори нагоре, а не си разпространява огъня надолу, въпреки че се топи в обратна посока, като се надявам, че никой няма да сравни парафин, восък или стеарин със стоманена греда?!
Все пак материалът, от който е направена свещта, поддържа горенето и, а дали стоманата може да го прави?!