Всичко около КТБ и Цветан Василев. Анкета
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев към играчите: Заплати по 3000 евро или си тръгвайте R
Колега angelofdeath, ти като фен на ЦСКА, как се чувстваш, като феновете на Ботев пееха песни, усмиващи кризата в която се намира твоя клуб? Същият въпрос бих искал да задам и на феновете на Локомотив Пловдив.
- za nas e toj religiq
- Контакти:
angelofdeath написа:Те с 30 000 евро заплати станаха четвърти, а сега положението ще е страшно. Едва ли някой от добрите чужденци във Ботев ще остане при новите условия. Все пак трябва да изчакаме още малко, зада видим, какво ще стане с клуба изобщо. Проекта щеше да е най-грандиозния за България. Ботев имат супер база, силни играчи, взеха треньор с универсални качества и започнаха изграждането на чисто нов стадион. Ще бъде ужасно всичко това да рухне само за два месеца. Ботев ще го има, феновете ще са с него, както досега, но мечтите за господство във А група и взимането на купи минава на заден план. Няма, какво да се лъжем, ако КТБ загите нищо добро не чака Канарите. Аз съм от ЦСКА и заедно с останалите ни привърженици преживяхме и продължаваме да живеем в същия ужас. Народа го е казал много точно "...ОТ ВИСОКО СЕ ПАДА НАЙ-ТЕЖКО".
Да ти кажа честно , не ми липсват нито титли , нито купи и до сега не сме ги имали в изобилие
- ZinedineZidane
- Контакти:
za nas e toj religiq написа:angelofdeath написа:Те с 30 000 евро заплати станаха четвърти, а сега положението ще е страшно. Едва ли някой от добрите чужденци във Ботев ще остане при новите условия. Все пак трябва да изчакаме още малко, зада видим, какво ще стане с клуба изобщо. Проекта щеше да е най-грандиозния за България. Ботев имат супер база, силни играчи, взеха треньор с универсални качества и започнаха изграждането на чисто нов стадион. Ще бъде ужасно всичко това да рухне само за два месеца. Ботев ще го има, феновете ще са с него, както досега, но мечтите за господство във А група и взимането на купи минава на заден план. Няма, какво да се лъжем, ако КТБ загите нищо добро не чака Канарите. Аз съм от ЦСКА и заедно с останалите ни привърженици преживяхме и продължаваме да живеем в същия ужас. Народа го е казал много точно "...ОТ ВИСОКО СЕ ПАДА НАЙ-ТЕЖКО".
Да ти кажа честно , не ми липсват нито титли , нито купи и до сега не сме ги имали в изобилиеЕдинственото което искам е Любо да остане и да се намери начин да се завърши стадиона ! Всичко друго е на заден план !
+1
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- Thurman Murman
- Контакти:
tomba написа:Пишете с вашите никове,поне,така петимата локомотивци сте като хлебарки на сватбена торта.
Пеевски е развързал кесията и сега си правят нови регистрации всеки ден
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U
Най-сетне справедливостта възтържествува, но Уреца подозира, че няма да се спре дотук. Което си е супер новина откъдето и да го погледне човек.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
- Thurman Murman
- Контакти:
urkoto написа:Най-сетне справедливостта възтържествува...
Успял си най-накрая да вдигнеш самолета
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U
Яд ме е как разни печки ги боготворят в България и им дават огромни заплати.
Колко юноши се затриха по Б и В група, колко се отказаха.
Не че не са и те едни пияндета повечето ни малки "звездички", ама карай.
При МаГарешки кка играха за 3 бона и премии?
Може навсакъде. Ама не става с Хамзи, Дорета, Вандер, АНисе и куп мамалиги алчни за пари и нищо друго.
Същото при нас и навсякъде.
Дълга тема и безкрайна дори за заплатите на ритнитопковците в България.
Колко юноши се затриха по Б и В група, колко се отказаха.
Не че не са и те едни пияндета повечето ни малки "звездички", ама карай.
При МаГарешки кка играха за 3 бона и премии?
Може навсакъде. Ама не става с Хамзи, Дорета, Вандер, АНисе и куп мамалиги алчни за пари и нищо друго.
Същото при нас и навсякъде.
Дълга тема и безкрайна дори за заплатите на ритнитопковците в България.

АЗ ОБИЧАМ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
za nas e toj religiq написа:angelofdeath написа:Те с 30 000 евро заплати станаха четвърти, а сега положението ще е страшно. Едва ли някой от добрите чужденци във Ботев ще остане при новите условия. Все пак трябва да изчакаме още малко, зада видим, какво ще стане с клуба изобщо. Проекта щеше да е най-грандиозния за България. Ботев имат супер база, силни играчи, взеха треньор с универсални качества и започнаха изграждането на чисто нов стадион. Ще бъде ужасно всичко това да рухне само за два месеца. Ботев ще го има, феновете ще са с него, както досега, но мечтите за господство във А група и взимането на купи минава на заден план. Няма, какво да се лъжем, ако КТБ загите нищо добро не чака Канарите. Аз съм от ЦСКА и заедно с останалите ни привърженици преживяхме и продължаваме да живеем в същия ужас. Народа го е казал много точно "...ОТ ВИСОКО СЕ ПАДА НАЙ-ТЕЖКО".
Да ти кажа честно , не ми липсват нито титли , нито купи и до сега не сме ги имали в изобилиеЕдинственото което искам е Любо да остане и да се намери начин да се завърши стадиона ! Всичко друго е на заден план !
Как да ти липсва нещо, което го нямаш?
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
- El Commandante
Re: Bultras: Усещате ли тътена?
dzhambov написа:след лъжливите обещания на Марешки и изведнъж гневни "пловдивчани" заляха общината с писма "как може" да се помага на Локомотив.Сега същите "пловдивчани" ще ревът на кмета Тотев...е няма такава наглост!
Напротив,абсолютно нормално е обществеността в града да иска да се влагат пари в отбора на Пловдив, а не в този на малцинствата.
Просто аз като плащам данъци,искам парите ми да отиват за моя отбор,а не за столипинския тумор.
Сметни в процентно съотношение колко са почтените данъкоплатци фенове на единия и на другия отбор. Та то вие не плащате ток и вода бе,кво да гооврим да пълните общинската хазна,ае малко по-сериозно...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Bultras: Усещате ли тътена?
Чухме тътена:
http://news.plovdiv24.bg/501955.html
http://news.plovdiv24.bg/501955.html
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]