АНКЕТА: Инсценировка ли беше нападението срещу Ахмед Доган?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: Инсценировка ли беше според вас нападението срещу Ахмед Доган?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

radko_piratko
Контакти:

Re: Цирк или театър беше "атентата" срещу Ахмед

Мнениеот radko_piratko » 20 яну 2013 00:57

Daniel Levski написа:Пълен цирк на дпс. Те , комунистите и циганите постоянно петнят името на България

Като гледам, че си от подуене, май ти си циганин.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Нападнаха Ахмед Доган!

Мнениеот шивача » 20 яну 2013 01:00

radko_piratko написа:
nikita33 написа:Много важно,един мангал по малко!

Да кажеш, че Доган е мангал, най -малкото трябва да си малоумен!

чист циганин, миризлив, но пък става ароматен сапун от такъв, с марка хитлер, химлер, бочко и тн :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 20 яну 2013 01:01

radko_piratko написа:
Daniel Levski написа:Пълен цирк на дпс. Те , комунистите и циганите постоянно петнят името на България

Като гледам, че си от подуене, май ти си циганин.

Някой май се обиди :mrgreen:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: АНКЕТА: Инсценировка ли беше нападението срещу Ахмед Доган?

Мнениеот Levskar_90 » 20 яну 2013 01:05

Цесакарите веднага защитиха Доган и БСП, но това е нормално за тях :lol: :lol: :lol:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 яну 2013 01:06

ShooterMan написа:Аз мисля,че именно първосигналното и емоционалното е била целта на ...

Правилно тръгваш, и аз това казах, но оттук нататък е сложното! Ако е постановка, то ДПС няма файда от нея! Нямат и БСП–ГЕРБ, да не говорим за бившите разроени сини... Към днешна дата само АТАКА е на кяр!( кеф :) ).
Обаче има едно голямо НО... Никой от форума, нито от политиците не си зададе въпроса: Ами ако има продължение?
Точно това ме притеснява! Едно продължение би било трагично за България... Никой не го мисли в момента, но ако се случи? Ако утре някой тресне Волен, или който и да е политик? Или премиера?
Не ми харесва ситуацията, истина ви казвам!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

radko_piratko
Контакти:

Мнениеот radko_piratko » 20 яну 2013 01:12

Не защитавам никой, просто не бързам да правя генерални заключения! Лека нощ.

Reckless

Мнениеот Reckless » 20 яну 2013 01:12

Целта на това момче не е била да убива Доган а да му се подиграе публично и да му покаже презрението си, макар да е знаел, че няма да се измъкне безнаказано.
За мен е смела постъпка. Пича има сърце и кураж !

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 яну 2013 01:15

При положение,че в Турция ще се втвърди електората на изселниците не виждам как ДПС е губещ.Също и БСП,след като в Европа управялват социалисти,а Англия не ще българи след 2014.Просто идеално да бъде порицано лошото управление на ГЕРБ и казано - видите ли,БСП-ДПС беше по-добре.Не съм фен на това мутренско управление,отново подчертавам,опозоционер съм по природа,но последиците за България ще са много лоши.Факт е,че ББ навря ДПС в ъгъла по доста въпроси,или поне така изглежда де.Ще видим,но този лай от Турция не ми харесва нещо.Аз смятам,че е крайно време България да заеме една позиция по кюрдския въпрос и да я развява в Европа постоянно,ей така,един вид се борим за правата на хората,да рекетираме и ние малко Турция и да им дръпнем малко юздите по отношение на ДПС.Защото говорят за фашизъм спрямо Духан....а това,че Йоджалан е в затвора?Духан не е ли терорист?Кюрдите са 20 000 000,защо не им признават партията,защо не я пускат в управлението на Турция?Тези неща трябва да ги повтаряме като грамфонна плоча щом от Анадола се нададе вой за нещата тука.Например защо убиха 2-те жени кюрдки,повтарям - убиха ги турските гавази,а тука говорим за 3 зеленчукови патрона и няколко чифта изцапани гащи :x
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 20 яну 2013 01:21

гражданин от село написа:Някой до сега дал ли е някаква версия за мотива на извършителя?

Извършителят е казал мотива, но предпочетоха засега да не ни съобщават (разбирай-ще ни пробутат версия, която ги устройва). ;)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 яну 2013 01:23

Междувременно „Дневник" съобщи, че атентаторът е използвал газов пистолет EKOL VOLGA.

Той е производство на турската компания Ekol/Voltran. EKOL VOLGA е копие на боен модел италианско оръжие и използва халосни и газови патрони. Капацитетът му е 6 патрона и теглото му е 460 грама. Според запознато то може да се купи у нас за около 40 лева.
----------------------------------
Е,смятам,че след като и оръжието е турско на фона на тоя цирк няма как да не е работа на Духльо(Духан) сценария.Но патриотизма му е изиграл лоша шега и турския боклук засякъл да го ева :mrgreen: ,сценария беше на пукне там,да го одраска малко халостния хахаха,ей да го ева и турския трошляк развали работата :mrgreen: .44 лева цена хахахахахаха
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Свободна зона”