Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Цигани се радват на помощите от Бойко Борисов

Мнениеот Alexx » 01 фев 2014 14:27

viali69 , защо не кажеш някоя дума за Вожките Българи? Защо любимата ти Ръша не иска да ги признае като етнос и защо отрича за съществуването на тях и ги репресира?

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 01 фев 2014 14:27

Andrew Eldritch написа:
DANS написа:Всеки може да плати по 20-30 лв на ромите, и да им каже да говорят, каквото си поиска

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S-2PnyBMHBE[/youtube]

Що пускаш клипове с фенове на сдружението от Сопот?

а тия на КОЙ са фенове?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I2QASnoO1YQ[/youtube]
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 01 фев 2014 14:35

ето ги ,ве ,братята и електората на капиталистическа партия ГЕРБ http://www.dailymotion.com/video/x19ww7 ... -2013_news
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 фев 2014 14:36

Станко много ми напомня Волен - патриотин го раздава, пък подкрепя управляващите, против задължително, електронно и мажоритарно гласуване е и плюе Бойко Борисов :roll: И рядко пропуска да се обади неадекватно. Какво иска да каже с това клипче не знам - ако мисли, че не знаем, че и ГЕРБ купува цигани, то доста се е заблудил. Така или иначе обаче най-масово цигани купуват ДПС и БСП, после всички останали.
Изображение

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 01 фев 2014 14:39

Eminem написа:
viali69 написа:
Eminem написа:И герб и бсп и дпс и атака и бареков разчитат на цигански гласове.

Това, че разчитат на циганските гласове не е болка за умиране.

Напротив, точно за това са толерирани.

Не е болка за умиране,ако имаше. 80%-90% избирателна активност.Преди 1989г имаше само бкп,затова мангустите никой не ги ебаваше за слива,но сега при ниската избирателност е точно обратното. :roll: Бог да пази България от мангонизиране :twisted:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 фев 2014 14:43

GOLEADOR написа:1:Виж си заглавието.
2:В какво обвиняваш ББ или това е без значение,важно е да се плюе по Борисов както е посочено в опорните точки на Моника.
3.Не мисли хората за глупави.Като разберат,че ги манипулираш ще подлагат всяка твоя дума на съмнение.Дали ще продължаваш в същия дух - избора си е твой.

1. Гледай клипа и виж заглавието на статията, към която съм оставил линк.
2. В какво да обвинявам Боко, клипа казва всичко 8-)
3. Прав си. За да не излиза, че мисля хората за глупави, няма да го плюя повече, дори смятам да го похваля и да кажа, че Бойко Борисов е най-прекрасното нещо, случвало се на България през последните 24 години :!: Надявам се, че вече не звучи като опорна точка на Моника 8-) Ето, сега няма и помен от манипулация, нали ;)

П.П. Все пак не ми отговори на въпроса - коя от двете статии е опорна точка. Тази за Боко или тази за циганката и Орешарски 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 01 фев 2014 14:48

Ето и изказването на Киро циганина на кой симпатизират циганите и за кой гласуват.

Изкараха ме най-лошия човек в България. Атакуват ме сигурно, защото имам симпатии към БСП, не към ГЕРБ. Това заяви във включване по телефона в сутрешния блок на БНТ циганският бос Кирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. ... към профила -Цар Киро. Той отрече тефтерчето, което изтече вчера в медиите - с имена на партии, политици и парични суми, да е негово.

Сега към никой нямам симпатии, но симпатиите на ромите ще бъдат към БСП. Това е, защото имат правилно виждане за политиката, добави той. Никой не ме търси за избори. Аз съм бита карта. Все още съм полуболен, полужив, едва се съвземам, ожали се Рашков.

Той определи скандала с тефтерчето като политическа атака от ГЕРБ, които по думите му са го вкарали в затвора, без да е виновен. Почеркът в тефтера не е мой, категоричен бе циганският бос.

Истината за Катуница ще се докаже рано или късно. На Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на България от 27 юли 2009 г. ... към профила ли беше работа да посещава Катуница към 2011 г.? Много се е загрижил ли за Катуница? Питайте го за този случай. Държавата е длъжна да докаже истината - защо хората, които ме нападнаха, не са задържани, и кой ми подпали къщата, призова от ефира на БНТ Цар Киро.

Цветелин Кънчев помилван от Марин и пуснат от затвора.

И в 40-то народно събрание съветник по коалиционната политика на социалистите пък е лидерът на „Евророма” и също бивш депутат Цветелин Кънчев, става ясно още от регистъра на парламентарния сайт. Партията на известния като Дон Цеци е един от коалиционните партньори на БСП.

Тома Томов от "Гражданско обединение Рома".

Тома Томов (известен и като Томо Томов) е съвременен български политик, депутат от „Коалиция за България“ в 39-тото и 40-ото народни събрания.

Това са цигански босове, които контролират голяма част от циганите и тримата са свързани с БСП, както се видя и от тефтерчето от дома на Киро циганина. Аз по вярвам на документи и факти, а не на някаквъ клипче, защото както казах клип мога да направя и аз и то евтино, за шише ракия примерно ще хвана няколко циганина и ще говорят каквото им кажа. Дори ще възхваляват Хитлер и ще викат смърт за циганите.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 фев 2014 14:52

Viktor4o_Rs написа:Станко много ми напомня Волен - патриотин го раздава, пък подкрепя управляващите, против задължително, електронно и мажоритарно гласуване е и плюе Бойко Борисов :roll: И рядко пропуска да се обади неадекватно. Какво иска да каже с това клипче не знам - ако мисли, че не знаем, че и ГЕРБ купува цигани, то доста се е заблудил. Така или иначе обаче най-масово цигани купуват ДПС и БСП, после всички останали.

Ти първо научи коя е управляващата партия в Китай, пък тогава можеш да искаш позволението ми да ти отделя няколко секунди от ценното ми време и натоварения ми график 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 фев 2014 14:53

v.r.s. написа:Ето и изказването на Киро циганина на кой симпатизират циганите и за кой гласуват.

Изкараха ме най-лошия човек в България. Атакуват ме сигурно, защото имам симпатии към БСП, не към ГЕРБ. Това заяви във включване по телефона в сутрешния блок на БНТ циганският бос Кирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. ... към профила -Цар Киро. Той отрече тефтерчето, което изтече вчера в медиите - с имена на партии, политици и парични суми, да е негово.

Сега към никой нямам симпатии, но симпатиите на ромите ще бъдат към БСП. Това е, защото имат правилно виждане за политиката, добави той. Никой не ме търси за избори. Аз съм бита карта. Все още съм полуболен, полужив, едва се съвземам, ожали се Рашков.

Той определи скандала с тефтерчето като политическа атака от ГЕРБ, които по думите му са го вкарали в затвора, без да е виновен. Почеркът в тефтера не е мой, категоричен бе циганският бос.

Истината за Катуница ще се докаже рано или късно. На Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на България от 27 юли 2009 г. ... към профила ли беше работа да посещава Катуница към 2011 г.? Много се е загрижил ли за Катуница? Питайте го за този случай. Държавата е длъжна да докаже истината - защо хората, които ме нападнаха, не са задържани, и кой ми подпали къщата, призова от ефира на БНТ Цар Киро.

Цветелин Кънчев помилван от Марин и пуснат от затвора.

И в 40-то народно събрание съветник по коалиционната политика на социалистите пък е лидерът на „Евророма” и също бивш депутат Цветелин Кънчев, става ясно още от регистъра на парламентарния сайт. Партията на известния като Дон Цеци е един от коалиционните партньори на БСП.

Тома Томов от "Гражданско обединение Рома".

Тома Томов (известен и като Томо Томов) е съвременен български политик, депутат от „Коалиция за България“ в 39-тото и 40-ото народни събрания.

Това са цигански босове, които контролират голяма част от циганите и тримата са свързани с БСП, както се видя и от тефтерчето от дома на Киро циганина. Аз по вярвам на документи и факти, а не на някаквъ клипче, защото както казах клип мога да направя и аз и то евтино, за шише ракия примерно ще хвана няколко циганина и ще говорят каквото им кажа. Дори ще възхваляват Хитлер и ще викат смърт за циганите.

Само ми кажи на коя партия беше член цар Киро. Нищо повече не искам :)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 фев 2014 14:55

CTAHKO написа:
Viktor4o_Rs написа:Станко много ми напомня Волен - патриотин го раздава, пък подкрепя управляващите, против задължително, електронно и мажоритарно гласуване е и плюе Бойко Борисов :roll: И рядко пропуска да се обади неадекватно. Какво иска да каже с това клипче не знам - ако мисли, че не знаем, че и ГЕРБ купува цигани, то доста се е заблудил. Така или иначе обаче най-масово цигани купуват ДПС и БСП, после всички останали.

Ти първо научи коя е управляващата партия в Китай, пък тогава можеш да искаш позволението ми да ти отделя няколко секунди от ценното ми време и натоварения ми график 8-)

Аз знам коя е управляващата партия в Китай и никога не съм твърдял, че не е Комунистическата партия, само че обяснявах, че това не значи, че икономиката им е социалистическа от типа на съветската и българската преди 89-та, ама нали трябва да се заяждаме на дребно ;) Щото една страна или партия може да се нарича както си иска, ама се гледа икономическата й програма и действията й.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”