Европейският съюз трябва да преразгледа санкциите срещу Русия, тъй като те поддържат цените на енергията високи, възпрепятствайки икономическата конкурентоспособност на блока. Това каза унгарският премиер Виктор Орбан, цитиран от Reuters.
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: Тема за политика - Свят
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
pomiqrat написа:Кенеди го готвят да министър на здравеопазването :shock:
Това е подигравка някаква...
tiamat написа:pomiqrat написа:Кенеди го готвят да министър на здравеопазването :shock:
Друго си е да е оня травестит, нали ?
Sstefanov написа:tiamat написа:pomiqrat написа:Кенеди го готвят да министър на здравеопазването :shock:
Казваш градират. От тровестит към човек, който го пръскат със саволети. Нещо като от Киро премиер към Шиши.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Абе аз съм последния който ще защитава някой Кенеди, но като цяло поне 1/2 вианта то глупостите, които му преписват в разни либерални статии са някакви нескопосани шеги. Примерно това за червея е много видно, че е шега и лафче. Както и онези глупави истории за мечки и подобни. С доста неясна цел, но шеги.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
За червея го казва при развода си. Вероятно се е правил на хахав, за да избегне отрицателни последици. Гледал съм го в подкасти и е много weird.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Sstefanov написа:tiamat написа:pomiqrat написа:Кенеди го готвят да министър на здравеопазването :shock:
Казваш градират. От тровестит към човек, който го пръскат със саволети. Нещо като от Киро премиер към Шиши.
Като бях млад си мислех, че от България по глупави хора за избор не може да има. Но И руснаци и американци, че и немците ме изумяват. На англичаните не се впечатляван, при полжение, че са инцести. Там е разбираемо са смотани.
Sstefanov написа:tiamat написа:pomiqrat написа:Кенеди го готвят да министър на здравеопазването :shock:
Кой?
Thsmith написа:Абе аз съм последния който ще защитава някой Кенеди, но като цяло поне 1/2 вианта то глупостите, които му преписват в разни либерални статии са някакви нескопосани шеги. Примерно това за червея е много видно, че е шега и лафче. Както и онези глупави истории за мечки и подобни. С доста неясна цел, но шеги.
Остави либералните статии и изгледай някои негови изказвания.
Гледах още като участваше в "надпреварата". Изглеждаше шантав, нормално за Кенеди. Все пак онзи след Кениеца и Джими Картър беше най-голямото бедствие, което САЩ са виждали. Като цяло обаче повечето му "сензации" ми изглеждат като шега/шоу. Доста нескопосани и неразбираеми за мен, ама аз като цяло не се смея на глупости. Точно заради това и онзи диванен травестит не ми беше смешен и не го гледах и не вярвах как толкова хора могат да му се "кефят".
Като цяло, много силно се съмнявам да вярва в някакви подобни глупости наистина. Малко като глупостите за белината от Дони, което отново беше някакъв такъв нескопосан опит, който някои хора приеха за истинско напътствие, а медиите години наред преразказват като истинска препоръка.
Има предвид Richard Levine, естествено отново на принципа на разваления телефон и картинките в туйтър. Горе долу същото като горното внушение от другата страна. Хавиер Бесера ще бъде сменен евентуално от Кенеди, а не онзи адмирал травестит.
Като цяло, много силно се съмнявам да вярва в някакви подобни глупости наистина. Малко като глупостите за белината от Дони, което отново беше някакъв такъв нескопосан опит, който някои хора приеха за истинско напътствие, а медиите години наред преразказват като истинска препоръка.
tiamat написа:Sstefanov написа:tiamat написа:pomiqrat написа:Кенеди го готвят да министър на здравеопазването :shock:
Кой?
Има предвид Richard Levine, естествено отново на принципа на разваления телефон и картинките в туйтър. Горе долу същото като горното внушение от другата страна. Хавиер Бесера ще бъде сменен евентуално от Кенеди, а не онзи адмирал травестит.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]