pomiqrat написа:metodito написа:pomiqrat написа:Мангърката отдвна се компроментира. Супер смешник. Лаладжия, който търси внимание. С такива увереност говори и нищо от казаното не се случва. От НСВ сигурно си умират от кеф, че е начело на антиковид кампанията в България.
Свободен си да наричаш "смешник" някое огледало. Пичът говори още от началото неща и държи на тях. А гледащите математици и фатмаци нямат собствено мнение, понеже моронавирусът отдавна е форматирал мозъчния им диск.
Говори врели-некипели и толкоз. Олицетворение на палячовщината. Вирус няма от лятото на 2020

В страната няма нито един починал от ковид. И върха на простотията му: Защо е тази загриженост за здравето – милиони деца загиват от недохранване и никой не го е грижа за това. Изведнъж всички са се обсебили от този вирус. Пълен профан е.
А ти сам каза, че е нормално да се разболееш след като си ваксиниран.
Няма "врели-некипели". Каза нещо още в началото, което вероятно е доста по-плашнишко за някои. За мен не е. Веднъж появило се, това ще остане. Точка. И ние трябва да си живеем живота. Точно, както свинския грип остана.
Вирус няма от лятото на 2020
Конспирации, а?
Той не е обсебен. Тъкмо напротив. Още отначало го повтаря. Нищо толкова не е страшно станало. "Профан" да използваш за човек, на когото това му е работата е любопитно. От позицията на какъв го заявяваш? За мен е профан оня математик примерно, защото преценявам, че той човека не му е това работата. Математик е. Не инфекционист. Та...
А ти сам каза, че е нормално да се разболееш след като си ваксиниран
Да, и в това не виждам нищо страшно. Това е застраховка - би трябвало. Че когато организмът ти се срещне със заплахата, той ще има знание за нея и няма да блокира. Така би трябвало да действат ваксините (точно тези не действат баш така). Аз избирам да не се боцкам не защото не вярвам в медицината, а защото мразя насилието.
Виж да се боцка за това някой 80+, не е ок ми се струва...