Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот ReBorn1982 » 05 ное 2024 14:49

Soulen написа:Последно евреите излагат ли се или прилагат геноцид в Газа :lol:

Ако това в Косово беше геноцид, сам си отговори какво е това в Газа ??!.... и къде е "международната общност", начело със световния полицай ...

Soulen написа:От тая клоака камък върху камък не остана, всички високопоставени от Хамас и Хизбула вече са при девиците, то какво остана въобще да правят.

Ми питай ги тях, сега четох, че почвали нова офанзива в Северна Газа ... 865-а поред. Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 05 ное 2024 14:54

ReBorn1982 написа:
Soulen написа:Последно евреите излагат ли се или прилагат геноцид в Газа :lol:

Ако това в Косово беше геноцид, сам си отговори какво е това в Газа ??!.... и къде е "международната общност", начело със световния полицай ...
Изображение

А това към Смити той твърди, че не било Геноцид. За мен си е геноцид, но да си се оправят.

Световния полицай е дарил повече средства на Израел от 1948-ма насам. Дядо Джо в една пламенна реч каза, че никой никога не е помагал толкова на Израел колкото неговата администрация :lol:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 05 ное 2024 15:40

https://www.24chasa.bg/biznes/article/19256339

Деиндустриализацията на Германия продължава с пълна пара ....

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 05 ное 2024 15:46

Така едно време са съкръщавали персонал от конюшни, ковачи, кочияши, огняри във влака, впрягащите добитък за оран на нивите, фенераджии. Апокалипсис.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 05 ное 2024 17:56

Кажи го на експертите в самата Германия, щото явно не знаят и бият алармата нон стоп ... даже светофарната коалиция е пред разпад заради все по-тежкото икономическо положение.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 05 ное 2024 18:14

Интересно ми е, дали обикновените молдовци ще ги вълнува ако няма избирателни секции в Турция по време на парламентарни избори в България, както тук има Радини вълнения, че видиш ли молдовците в Русия не били могли да гласуват.

ReBorn1982, колкото и да се напъваш съм абсолютно сигурен, че германската икономика ще си стъпи на краката в много скоро време, но ти си се напъвай де, не пречиш на никой.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 ное 2024 18:23

Soulen написа:Израел и Палестина е изтребление на хлебарки. Хамас нямат армия, на теория всички са цивилни в Газа. Това не е война, а антитерористична операция, която ще завърши с геноцид и разселване из съседни държави.

Не всички са цивилни, а всички са терористи/военни. Бъдещи, бивши настоящи. Геноцид няма как да има. Както няма такова нещо като палестина, освен като географска област.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 05 ное 2024 20:39

Dust написа:Интересно ми е, дали обикновените молдовци ще ги вълнува ако няма избирателни секции в Турция по време на парламентарни избори в България, както тук има Радини вълнения, че видиш ли молдовците в Русия не били могли да гласуват.

ReBorn1982, колкото и да се напъваш съм абсолютно сигурен, че германската икономика ще си стъпи на краката в много скоро време, но ти си се напъвай де, не пречиш на никой.

Аз не се напъвам, далеч по-големи специалисти от мен твърдят същите неща. И то в самата Германия. Отиди им обясни колко са зле и как всичко ще цъфне и върже съвсем скоро ....че виждам че разбираш най-много от всички.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 05 ное 2024 20:41

Thsmith написа:
Soulen написа:Израел и Палестина е изтребление на хлебарки. Хамас нямат армия, на теория всички са цивилни в Газа. Това не е война, а антитерористична операция, която ще завърши с геноцид и разселване из съседни държави.

Не всички са цивилни, а всички са терористи/военни. Бъдещи, бивши настоящи. Геноцид няма как да има. Както няма такова нещо като палестина, освен като географска област.

Ма то никога не е имало и такова нещо като (държава) косово, освен като географска област.

Щом може да се изфабрикува държава косово, може и държава Палестина.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 06 ное 2024 06:11

ReBorn1982 написа:.

Масово латиносите са гласували за Тръмп както ти казах, че ще стане. Ще спечели всички 7 щати, които са важни най-вероятно. Удвоил е негърския вот дори.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Свободна зона”