Soulen написа:delqnski47 написа:
Дай инфо от еврейски медии за новината. Мен ми е ясно откъде е, ама да видим колко човека във форума се връзват на фалшиви новини.
Като ти е ясно го пиши. Заради тва е форум все пак.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Дай инфо от еврейски медии за новината. Мен ми е ясно откъде е, ама да видим колко човека във форума се връзват на фалшиви новини.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.
delqnski47 написа:Soulen написа:delqnski47 написа:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:delqnski47 написа:Soulen написа:delqnski47 написа:
Заглавието е на принципа компютри-компоти. Инсинуира се, че Израел търсел помощ от Русия, което е страшна глупост, ако вкараш малко логическа мисъл. Израел > Русия е хранителната верига. Да не кажа и че Израел в някои отношения държи на каишка и САЩ, а какво остава за Русия.
Истинското изявление е на някой кремълски идиот, че имали връзки в БИ и биха съдействали за разрешаването на проблема. Тоест все едно Бойче или Пеевски да излезнат и да кажат, че ще решим конфликта в Газа и да излезе гръмко заглавие как Нетаняху иска помощ от Делянчо.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:
Прокремълския Блъсков полива простите путинофили. :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:ivan56 написа:
Прокремълския Блъсков полива простите путинофили. :mrgreen:
Елементарен фактчек с 2 клика в гугъл можеш да си направиш. Не отнема никакво време. Особено като видиш нещо абсурдно като Израел да търсел помощ от Русия след като водят САЩ за носа и Байдън изсипа рекордни суми пари и оръжие за цялата им история :lol:
Много по-вероятно е Русия да търси помощ от Израел, както казах такава е йерархията в момента, евреите от 80 години са на върха на хранителната верига.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Soulen написа:delqnski47 написа:Soulen написа:delqnski47 написа:
Заглавието е на принципа компютри-компоти. Инсинуира се, че Израел търсел помощ от Русия, което е страшна глупост, ако вкараш малко логическа мисъл. Израел > Русия е хранителната верига. Да не кажа и че Израел в някои отношения държи на каишка и САЩ, а какво остава за Русия.
Истинското изявление е на някой кремълски идиот, че имали връзки в БИ и биха съдействали за разрешаването на проблема. Тоест все едно Бойче или Пеевски да излезнат и да кажат, че ще решим конфликта в Газа и да излезе гръмко заглавие как Нетаняху иска помощ от Делянчо.
ReBorn1982 написа:Отново скандална ситуация в Молдова. Според вота на живеещите в Молдова, печели про руският кандидат .... но гласовете от Запад на неживеещите в Молдова обръщат резултата в полза на западната марионетка .... точно както беше и на референдума.
Тия, които не живеят в Молдова, определят на живеещите в нея кой да ги управлява.
Drunken_Master написа: https://www.youtube.com/watch?v=GuwSn4St8g4&t=83s
Поредното чудовищно интервю на Григор Сарийски. Говори за това как функционира ЕС и как ние сме най-големите балами там. Говори и за доклада на Марио Драги, където ясно личи, защо икономиката на ЕС колабира - а именно спирането на евтините руски ресурси и зелените простотии.
Soulen написа:Много по-вероятно е Русия да търси помощ от Израел, както казах такава е йерархията в момента, евреите от 80 години са на върха на хранителната верига.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта