Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот delqnski47 » 04 ное 2024 14:26

Soulen написа:
delqnski47 написа:Изображение

Дай инфо от еврейски медии за новината. Мен ми е ясно откъде е, ама да видим колко човека във форума се връзват на фалшиви новини.

Като ти е ясно го пиши. Заради тва е форум все пак.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 04 ное 2024 14:38

Soulen написа:

Дай инфо от еврейски медии за новината. Мен ми е ясно откъде е, ама да видим колко човека във форума се връзват на фалшиви новини.

https://www.newsweek.com/war-ukraine-pu ... st-1977721
Не е толкова изненадващо като се има предвид факта, че Русия(СССР/Сталин) е благодетелят за съществуването на Израел. Европа е против създаването на Израел, Бен Гурион и неговото ционистко движение добре си изиграват картите в САЩ и за всеобща изненада делегатът на СССР в ООН гласува "ЗА" създаването на Израел в Палестина, въпреки терористичните действия на ционистите в Палестина след 1945г. Хитър ход на Сталин- хвърля в конфликт Арабаските страни и Израел, а гарантът за сигурността на Израел- САЩ да се оправя.
СССР/Русия си застава зад Арабския свят и ситуацията става патова.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.

Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 04 ное 2024 14:57

delqnski47 написа:
Soulen написа:

Заглавието е на принципа компютри-компоти. Инсинуира се, че Израел търсел помощ от Русия, което е страшна глупост, ако вкараш малко логическа мисъл. Израел > Русия е хранителната верига. Да не кажа и че Израел в някои отношения държи на каишка и САЩ, а какво остава за Русия.

Истинското изявление е на някой кремълски идиот, че имали връзки в БИ и биха съдействали за разрешаването на проблема. Тоест все едно Бойче или Пеевски да излезнат и да кажат, че ще решим конфликта в Газа и да излезе гръмко заглавие как Нетаняху иска помощ от Делянчо.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 04 ное 2024 16:24

Soulen написа:
delqnski47 написа:
Soulen написа:

Заглавието е на принципа компютри-компоти. Инсинуира се, че Израел търсел помощ от Русия, което е страшна глупост, ако вкараш малко логическа мисъл. Израел > Русия е хранителната верига. Да не кажа и че Израел в някои отношения държи на каишка и САЩ, а какво остава за Русия.

Истинското изявление е на някой кремълски идиот, че имали връзки в БИ и биха съдействали за разрешаването на проблема. Тоест все едно Бойче или Пеевски да излезнат и да кажат, че ще решим конфликта в Газа и да излезе гръмко заглавие как Нетаняху иска помощ от Делянчо.

Прокремълския Блъсков полива простите путинофили. :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 04 ное 2024 16:35

ivan56 написа:

Елементарен фактчек с 2 клика в гугъл можеш да си направиш. Не отнема никакво време. Особено като видиш нещо абсурдно като Израел да търсел помощ от Русия след като водят САЩ за носа и Байдън изсипа рекордни суми пари и оръжие за цялата им история :lol:

Много по-вероятно е Русия да търси помощ от Израел, както казах такава е йерархията в момента, евреите от 80 години са на върха на хранителната верига.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 04 ное 2024 16:41

Soulen написа:
ivan56 написа:

Елементарен фактчек с 2 клика в гугъл можеш да си направиш. Не отнема никакво време. Особено като видиш нещо абсурдно като Израел да търсел помощ от Русия след като водят САЩ за носа и Байдън изсипа рекордни суми пари и оръжие за цялата им история :lol:

Много по-вероятно е Русия да търси помощ от Израел, както казах такава е йерархията в момента, евреите от 80 години са на върха на хранителната верига.

Ама що да търсиш фактчек, като това съвпада с твоите виждания.
А и ясно заявиха, че преговори с терористи не водят. Толкова от тази "новина"
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 ное 2024 17:19

Soulen написа:
delqnski47 написа:
Soulen написа:

Мен лично много много не ме вълнува тоя конфликт. Просто го постнах това за тея, дето се интересуват.
Единственият коментар който бих дал е, че чифутски интереси има и при краварника, и при руснаците. Просто там кръговете са идентични и заради тва Путлер гледа хем да си спечели войната, хем да гали с перце Усрайна и да не им пусне една пиратка и да се приключи просто. ''Западния'' кръг около него го стопира.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 04 ное 2024 19:09

ReBorn1982 написа:Отново скандална ситуация в Молдова. Според вота на живеещите в Молдова, печели про руският кандидат .... но гласовете от Запад на неживеещите в Молдова обръщат резултата в полза на западната марионетка .... точно както беше и на референдума.

Тия, които не живеят в Молдова, определят на живеещите в нея кой да ги управлява. Изображение

Аз предлагам колективният запад и цивилизования свят, начело с НПО-тата на Александър Сорос да настояват за касиране на изборите, провеждане на нови и да спонсорират масови протести в Кишинев.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 04 ное 2024 19:28

Drunken_Master написа: https://www.youtube.com/watch?v=GuwSn4St8g4&t=83s

Поредното чудовищно интервю на Григор Сарийски. Говори за това как функционира ЕС и как ние сме най-големите балами там. Говори и за доклада на Марио Драги, където ясно личи, защо икономиката на ЕС колабира - а именно спирането на евтините руски ресурси и зелените простотии.

И знаеш ли какво предлага като лечение тоя комунист Марио НеДраги ??! ... да теглим още заеми и да наливаме в нео марксистките им утопии ....
Последна промяна от ReBorn1982 на 04 ное 2024 19:36, променено общо 1 път.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 04 ное 2024 19:34

Soulen написа:Много по-вероятно е Русия да търси помощ от Израел, както казах такава е йерархията в момента, евреите от 80 години са на върха на хранителната верига.

Прекалено много ги превъзнасяш тези смешници, които вече над година не могат да се справят с едни камилари .... при всичкото си технологично превъзходство.

Да не говорим че Иран им избомби главната авио база при всичките Пейтриъти и Стрели ....

Върни се в “Свободна зона”