Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Коронавирусът в България

Мнениеот metodito » 01 окт 2021 20:30

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OwvFQ16My_g[/youtube]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 окт 2021 22:03

Сашо написа:Thsmith Да се подиграва който иска, аз го казвам за единици, които знаят какво имам предвид. Моментално ме разбра Real, донякъде и metodito. Само за тях да съм го написал ми е достатъчно. Символиката си е цяла наука, от която просто не си се интересувал, не си чел и не ти е интересна. В това няма нищо лошо и няма как да разбереш какво пиша. Това го изучават рекламни агенции, медии, продуценти. Тя е навсякъде около нас. Средство е и за комуникация на масонски ложи. И те са също за теб средство за подигравки предполагам, но как го приемаш факта, че Цанов до момента е питал трима от бг олигарсите: „Бил ли си масон“? И получи 3 отговора „Да“!
А фразата „Ако искаш да скриеш нещо от хората, сложи им го пред очите“... разбираш ли я? Можеш ли да я осмислиш? Не нали!? Ми тези неща не се предават от уста на ухо, за тях се иска интерес, четене и учене ;)

В каквото искаш вярвай, не ме засяга. Просто казвам, че не правиш услуга на тезата си като се опираш на такива измишльотини. Както и в това да се опитва да бъде представено нещо подобно на фън шуй за наука. Колкото едното, толкова и другото.
Просто е безсмислено да продължаваме по тази пътека.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 01 окт 2021 23:49

Аре стига с тоя Мангъров, да отначало беше много "хепи" с неговите изказвания, дори и аз му симпатизирах, но повечето от глупостите, които дрънка са за наивници, които вярват на баячки, часовници и суеверия.
Последното с което ме изгуби лично мен, беше лъжите и фейка, който разпространи, как уж ваксиниран е 20 дена в интензивно в неговата болница и изпратен в Токуда(Ако не бъркам), които казаха, че нямат такъв пациент.
За членството му в АБВ, просто :lol:
Тия глупости къде ги дрънка, да ходи да ги разправя на бащата, където днес е изгубил и жена си и неродените си близнаци.
Повече томболи, повече смарт часовници, така има шанс за Ганьо.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 окт 2021 10:48

ivan56 написа:Аре стига с тоя Мангъров, да отначало беше много "хепи" с неговите изказвания, дори и аз му симпатизирах, но повечето от глупостите, които дрънка са за наивници, които вярват на баячки, часовници и суеверия.
Последното с което ме изгуби лично мен, беше лъжите и фейка, който разпространи, как уж ваксиниран е 20 дена в интензивно в неговата болница и изпратен в Токуда(Ако не бъркам), които казаха, че нямат такъв пациент.
Тия глупости къде ги дрънка, да ходи да ги разправя на бащата, където днес е изгубил и жена си и неродените си близнаци.

Просто излез от филма. Коментирай си фатмаците, математиците и тем подобни, дето те психират от телето. Хора, които с това се занимават, най-добре не им давай уклон, че си смешен. А и видеото го публикувам за тези, които искат да знаят нещо. Ти не изглеждаш такъв.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 окт 2021 12:02

Мангърката отдвна се компроментира. Супер смешник. Лаладжия, който търси внимание. С такива увереност говори и нищо от казаното не се случва. От НСВ сигурно си умират от кеф, че е начело на антиковид кампанията в България.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 окт 2021 12:24

pomiqrat написа:Мангърката отдвна се компроментира. Супер смешник. Лаладжия, който търси внимание. С такива увереност говори и нищо от казаното не се случва. От НСВ сигурно си умират от кеф, че е начело на антиковид кампанията в България.

Свободен си да наричаш "смешник" някое огледало. Пичът говори още от началото неща и държи на тях. А гледащите математици и фатмаци нямат собствено мнение, понеже моронавирусът отдавна е форматирал мозъчния им диск.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 02 окт 2021 15:02

metodito написа:
ivan56 написа:Аре стига с тоя Мангъров, да отначало беше много "хепи" с неговите изказвания, дори и аз му симпатизирах, но повечето от глупостите, които дрънка са за наивници, които вярват на баячки, часовници и суеверия.

Просто излез от филма. Коментирай си фатмаците, математиците и тем подобни, дето те психират от телето. Хора, които с това се занимават, най-добре не им давай уклон, че си смешен. А и видеото го публикувам за тези, които искат да знаят нещо. Ти не изглеждаш такъв.

Филма при теб е по-интересен.
Че точно Мангъров обиколи всички студиа на всички национални тв. и други кабеларки.
Точно той си развива тезите и никой, копче не му е казал, единствено в "Тази неделя" ако не се лъжа си глътна граматиката и го навряха в кучи гъз, двама български лекари, единият работещ в Швейцария другият в Германия.
Медицината не е тези и разсъждения а тестове и факти. За в момента по-добър вариант от ваксините нямаме за справяне с тази гадост, която по една или друга причина ни обърка живота.
Така и никой от всичките антиваксъри и подобни не е излязъл и казал как да си върнем нормалният живот.
Как мислиш, дали от днешна гледна точка щеше да има ефект от това което предлагаше Мангъров в началото(на което и аз бях фен) за повече тестове на населението и карантина за тях.
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 окт 2021 15:20

ivan56 написа:
metodito написа:

Филма при теб е по-интересен.
Че точно Мангъров обиколи всички студиа на всички национални тв. и други кабеларки.
Точно той си развива тезите и никой, копче не му е казал, единствено в "Тази неделя" ако не се лъжа си глътна граматиката и го навряха в кучи гъз, двама български лекари, единият работещ в Швейцария другият в Германия.
Медицината не е тези и разсъждения а тестове и факти. За в момента по-добър вариант от ваксините нямаме за справяне с тази гадост, която по една или друга причина ни обърка живота.
Така и никой от всичките антиваксъри и подобни не е излязъл и казал как да си върнем нормалният живот.
Как мислиш, дали от днешна гледна точка щеше да има ефект от това което предлагаше Мангъров в началото(на което и аз бях фен) за повече тестове на населението и карантина за тях.

Първо, в национални телевизии не знам къде си го гледал...
След това, още в началото той разправяше за 75%, фатмака и Манафа му се смееха, сега ти го представят, като реклама по телевизията по пет пъти на ден. Никой никъде не го е навирал.
Това, което наричаш "ваксини", от нищо няма да те "спасят". Ваксинираните се заразяват и заразяват, боледуват и умират. Моля, не ми говори в проценти само, че е смешно. Боледуват ли? Боледуват? Умират ли? Умират. Заразяват ли? Заразяват. Имаш грешна представа за ваксините или си представител на фармакомпания (в което няма нищо лошо - хлябът струва пари). Няма да се върнеш към нормалното. То и хората - онези, дето решават ти го казаха: НЯМА. Много хора никога вече няма да се върнат към нормалното, понеже, ОНЕЗИ ги психираха, подлудиха, оставиха без препитание, без близки, без живот. Ако едно боцкане наистина ще те успокои и ще те върне към нещо предишно, това е само в твоя телевизор. Като децата, които прикриват с ръчички очите си и казват: мен ме няма. Е, не става така, брат.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 окт 2021 15:23

metodito написа:
pomiqrat написа:Мангърката отдвна се компроментира. Супер смешник. Лаладжия, който търси внимание. С такива увереност говори и нищо от казаното не се случва. От НСВ сигурно си умират от кеф, че е начело на антиковид кампанията в България.

Свободен си да наричаш "смешник" някое огледало. Пичът говори още от началото неща и държи на тях. А гледащите математици и фатмаци нямат собствено мнение, понеже моронавирусът отдавна е форматирал мозъчния им диск.

Говори врели-некипели и толкоз. Олицетворение на палячовщината. Вирус няма от лятото на 2020 :cry: В страната няма нито един починал от ковид. И върха на простотията му: Защо е тази загриженост за здравето – милиони деца загиват от недохранване и никой не го е грижа за това. Изведнъж всички са се обсебили от този вирус. Пълен профан е.

А ти сам каза, че е нормално да се разболееш след като си ваксиниран.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 02 окт 2021 16:37

Методи, фактите пич, фактите.
Ваксинирани, неваксинирани.
Процентите не лъжат от кои има повече починали, пък ти си развивай глупостите.
Ваксината не е панацея, но за в момента е най-добрите решение.
Никоя ваксина не предпазва на 100%, оставям те да си отговориш защо.
Така и не каза, какво предлагат всички антиваксъри за справяне с проблема.
Фармакомпания вика :lol:
Пич, ти и без тая шитня, живееш някакъв странен живот, щом вярваш, че някой ти определя как да живееш.
Drunken_Master написа:

Върни се в “Свободна зона”