Коронавирусът в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Коронавирусът в България
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OwvFQ16My_g[/youtube]
Сашо написа:Thsmith Да се подиграва който иска, аз го казвам за единици, които знаят какво имам предвид. Моментално ме разбра Real, донякъде и metodito. Само за тях да съм го написал ми е достатъчно. Символиката си е цяла наука, от която просто не си се интересувал, не си чел и не ти е интересна. В това няма нищо лошо и няма как да разбереш какво пиша. Това го изучават рекламни агенции, медии, продуценти. Тя е навсякъде около нас. Средство е и за комуникация на масонски ложи. И те са също за теб средство за подигравки предполагам, но как го приемаш факта, че Цанов до момента е питал трима от бг олигарсите: „Бил ли си масон“? И получи 3 отговора „Да“!
А фразата „Ако искаш да скриеш нещо от хората, сложи им го пред очите“... разбираш ли я? Можеш ли да я осмислиш? Не нали!? Ми тези неща не се предават от уста на ухо, за тях се иска интерес, четене и учене
В каквото искаш вярвай, не ме засяга. Просто казвам, че не правиш услуга на тезата си като се опираш на такива измишльотини. Както и в това да се опитва да бъде представено нещо подобно на фън шуй за наука. Колкото едното, толкова и другото.
Просто е безсмислено да продължаваме по тази пътека.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Аре стига с тоя Мангъров, да отначало беше много "хепи" с неговите изказвания, дори и аз му симпатизирах, но повечето от глупостите, които дрънка са за наивници, които вярват на баячки, часовници и суеверия.
Последното с което ме изгуби лично мен, беше лъжите и фейка, който разпространи, как уж ваксиниран е 20 дена в интензивно в неговата болница и изпратен в Токуда(Ако не бъркам), които казаха, че нямат такъв пациент.
За членството му в АБВ, просто
Тия глупости къде ги дрънка, да ходи да ги разправя на бащата, където днес е изгубил и жена си и неродените си близнаци.
Повече томболи, повече смарт часовници, така има шанс за Ганьо.
Последното с което ме изгуби лично мен, беше лъжите и фейка, който разпространи, как уж ваксиниран е 20 дена в интензивно в неговата болница и изпратен в Токуда(Ако не бъркам), които казаха, че нямат такъв пациент.
За членството му в АБВ, просто

Тия глупости къде ги дрънка, да ходи да ги разправя на бащата, където днес е изгубил и жена си и неродените си близнаци.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- metodito
- Контакти:
ivan56 написа:Аре стига с тоя Мангъров, да отначало беше много "хепи" с неговите изказвания, дори и аз му симпатизирах, но повечето от глупостите, които дрънка са за наивници, които вярват на баячки, часовници и суеверия.
За членството му в АБВ, просто![]()
Просто излез от филма. Коментирай си фатмаците, математиците и тем подобни, дето те психират от телето. Хора, които с това се занимават, най-добре не им давай уклон, че си смешен. А и видеото го публикувам за тези, които искат да знаят нещо. Ти не изглеждаш такъв.
Мангърката отдвна се компроментира. Супер смешник. Лаладжия, който търси внимание. С такива увереност говори и нищо от казаното не се случва. От НСВ сигурно си умират от кеф, че е начело на антиковид кампанията в България.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- metodito
- Контакти:
pomiqrat написа:Мангърката отдвна се компроментира. Супер смешник. Лаладжия, който търси внимание. С такива увереност говори и нищо от казаното не се случва. От НСВ сигурно си умират от кеф, че е начело на антиковид кампанията в България.
Свободен си да наричаш "смешник" някое огледало. Пичът говори още от началото неща и държи на тях. А гледащите математици и фатмаци нямат собствено мнение, понеже моронавирусът отдавна е форматирал мозъчния им диск.
metodito написа:ivan56 написа:Аре стига с тоя Мангъров, да отначало беше много "хепи" с неговите изказвания, дори и аз му симпатизирах, но повечето от глупостите, които дрънка са за наивници, които вярват на баячки, часовници и суеверия.
Просто излез от филма. Коментирай си фатмаците, математиците и тем подобни, дето те психират от телето. Хора, които с това се занимават, най-добре не им давай уклон, че си смешен. А и видеото го публикувам за тези, които искат да знаят нещо. Ти не изглеждаш такъв.
Филма при теб е по-интересен.
Че точно Мангъров обиколи всички студиа на всички национални тв. и други кабеларки.
Точно той си развива тезите и никой, копче не му е казал, единствено в "Тази неделя" ако не се лъжа си глътна граматиката и го навряха в кучи гъз, двама български лекари, единият работещ в Швейцария другият в Германия.
Медицината не е тези и разсъждения а тестове и факти. За в момента по-добър вариант от ваксините нямаме за справяне с тази гадост, която по една или друга причина ни обърка живота.
Така и никой от всичките антиваксъри и подобни не е излязъл и казал как да си върнем нормалният живот.
Как мислиш, дали от днешна гледна точка щеше да има ефект от това което предлагаше Мангъров в началото(на което и аз бях фен) за повече тестове на населението и карантина за тях.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- metodito
- Контакти:
ivan56 написа:metodito написа:ivan56 написа:Аре стига с тоя Мангъров, да отначало беше много "хепи" с неговите изказвания, дори и аз му симпатизирах, но повечето от глупостите, които дрънка са за наивници, които вярват на баячки, часовници и суеверия.
Филма при теб е по-интересен.
Че точно Мангъров обиколи всички студиа на всички национални тв. и други кабеларки.
Точно той си развива тезите и никой, копче не му е казал, единствено в "Тази неделя" ако не се лъжа си глътна граматиката и го навряха в кучи гъз, двама български лекари, единият работещ в Швейцария другият в Германия.
Медицината не е тези и разсъждения а тестове и факти. За в момента по-добър вариант от ваксините нямаме за справяне с тази гадост, която по една или друга причина ни обърка живота.
Така и никой от всичките антиваксъри и подобни не е излязъл и казал как да си върнем нормалният живот.
Как мислиш, дали от днешна гледна точка щеше да има ефект от това което предлагаше Мангъров в началото(на което и аз бях фен) за повече тестове на населението и карантина за тях.
Първо, в национални телевизии не знам къде си го гледал...
След това, още в началото той разправяше за 75%, фатмака и Манафа му се смееха, сега ти го представят, като реклама по телевизията по пет пъти на ден. Никой никъде не го е навирал.
Това, което наричаш "ваксини", от нищо няма да те "спасят". Ваксинираните се заразяват и заразяват, боледуват и умират. Моля, не ми говори в проценти само, че е смешно. Боледуват ли? Боледуват? Умират ли? Умират. Заразяват ли? Заразяват. Имаш грешна представа за ваксините или си представител на фармакомпания (в което няма нищо лошо - хлябът струва пари). Няма да се върнеш към нормалното. То и хората - онези, дето решават ти го казаха: НЯМА. Много хора никога вече няма да се върнат към нормалното, понеже, ОНЕЗИ ги психираха, подлудиха, оставиха без препитание, без близки, без живот. Ако едно боцкане наистина ще те успокои и ще те върне към нещо предишно, това е само в твоя телевизор. Като децата, които прикриват с ръчички очите си и казват: мен ме няма. Е, не става така, брат.
metodito написа:pomiqrat написа:Мангърката отдвна се компроментира. Супер смешник. Лаладжия, който търси внимание. С такива увереност говори и нищо от казаното не се случва. От НСВ сигурно си умират от кеф, че е начело на антиковид кампанията в България.
Свободен си да наричаш "смешник" някое огледало. Пичът говори още от началото неща и държи на тях. А гледащите математици и фатмаци нямат собствено мнение, понеже моронавирусът отдавна е форматирал мозъчния им диск.
Говори врели-некипели и толкоз. Олицетворение на палячовщината. Вирус няма от лятото на 2020

А ти сам каза, че е нормално да се разболееш след като си ваксиниран.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Методи, фактите пич, фактите.
Ваксинирани, неваксинирани.
Процентите не лъжат от кои има повече починали, пък ти си развивай глупостите.
Ваксината не е панацея, но за в момента е най-добрите решение.
Никоя ваксина не предпазва на 100%, оставям те да си отговориш защо.
Така и не каза, какво предлагат всички антиваксъри за справяне с проблема.
Фармакомпания вика
Пич, ти и без тая шитня, живееш някакъв странен живот, щом вярваш, че някой ти определя как да живееш.
Ваксинирани, неваксинирани.
Процентите не лъжат от кои има повече починали, пък ти си развивай глупостите.
Ваксината не е панацея, но за в момента е най-добрите решение.
Никоя ваксина не предпазва на 100%, оставям те да си отговориш защо.
Така и не каза, какво предлагат всички антиваксъри за справяне с проблема.
Фармакомпания вика

Пич, ти и без тая шитня, живееш някакъв странен живот, щом вярваш, че някой ти определя как да живееш.