Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Real
Контакти:

Re: Коронавирусът в България

Мнениеот Real » 01 окт 2021 01:58

Сашо написа:https://mysofia.bg/news/razdavat-smart-chasovnici-na-vaksinirani-30-09-2021/?fbclid=IwAR0S2ws4iRBVT9XqERqmzk3hAPvR-x53N3MrJCj4md1cXS9gyz-1OXQOveI
Казват си го директно в прав текст: Подиграваме ви се :!:

Леле! МЗ ще ми праща смс за ползата от ваксините? Къде мога да ги докладвам за спам? Или то май е фишинг?

Всъщност, най-накрая вкараха малко мисъл в кампаниите си, я колко символика има:
"Боц! И заповядайте часовниче, да си отмервате времето... Тик-так, тик-так, тик-так..."

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 01 окт 2021 02:11

pomiqrat написа:Мисля си, че е работа на този, който те боцка да те проверява.

Ама ти сериозно ли? :lol:
Каките от "нападнатия от антиваксъри" пункт обясняваха на всеки, който ги пита за противопоказания: "...ами-и-и то при алергии (бременност, сърдечни заболявания и пр.) препоръчват (кой точно, някой математик във фейса?) файзер, щото е най-пречистен (?!)."
Този, който те боцка, има една работа - да те боцка! Колкото повече - толкова повече. Сериозно ли мислиш, че на някой от тях му пука дали си болен, рисков или се бодеш за 16-ти път с четвърта ваксина за последните 10 дни? Или им дреме с какво те бодат? Или при какви условия е съхранявано?
Любопитно ми е, случаят с твоята позната какви мисли ти навява? Че ваксината е ефективна? Или, че е безопасна?

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 01 окт 2021 06:43

Thsmith написа:Защо не се подарява часовник? От любопитство, без връзка с темата? :roll:

Поверие. И то спазващо се доста из цял свят. Подариш ли на някого часовник, започваш да му отброяваш дните до края. Ето тука подробности - https://www.edna.bg/temanovember2019/cialata-istina-zashto-nikoga-ne-triabva-da-se-podariava-chasovnik-4642233
Но оставете поверията (към оня с червените кончета), а точно както спомена Real - търсена символика.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 окт 2021 10:21

Сашо написа:
Thsmith написа:Защо не се подарява часовник? От любопитство, без връзка с темата? :roll:

Поверие. И то спазващо се доста из цял свят. Подариш ли на някого часовник, започваш да му отброяваш дните до края. Ето тука подробности - https://www.edna.bg/temanovember2019/cialata-istina-zashto-nikoga-ne-triabva-da-se-podariava-chasovnik-4642233
Но оставете поверията (към оня с червените кончета), а точно както спомена Real - търсена символика.

Извини ме, но това не е сериозно просто.

Смешно е да се правят томболи за такива неща, а да не говорим с такива дребни дивотии просто защото е абсурдно, а не заради някакви бабини деветини, суеверия, магии и какви ли не подобни.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 01 окт 2021 11:13

Отново повтарям, не говоря за бабини деветини и магии, а за символиката. Ако спреш 10 непознати човека на улицата и ги попиташ дали знаят за подаряването на часовник, съм почти сигурен, че минимум 5 ще ти отговорят положително

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 01 окт 2021 15:23

Това си е така за часовника.
Както и ако подаряваш на някого портфейл, трябва да сложиш и пари вътре ;)
Както и солта никога не се подава от ръка на ръка по време на хапване ;)
Както и оръжие или нож, се подаряват с подходящ кобур или калъф..
И още много такива суеверия и символики :lol:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 окт 2021 17:02

Сашо написа:

Не знаех. Интересно.
В случая и зловещо. :twisted:

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 окт 2021 17:39

Сашо написа:Отново повтарям, не говоря за бабини деветини и магии, а за символиката. Ако спреш 10 непознати човека на улицата и ги попиташ дали знаят за подаряването на часовник, съм почти сигурен, че минимум 5 ще ти отговорят положително

Човек, няма никакво значение какво ще ми кажат спрямо техните вярвания. Сигурно 5 от тях ще ми кажат и че вярват в сънища, врачки или нещо подобно. Нямам за цел да се заяждам или нещо подобно. Просто смятам, че когато изграждаш тезата си така, единствено я правиш уязвима за подигравки. Ако някои иска да я уязви или ако ковид талибана имаше малко мозък, веднага репликата ще е, че "неверниците" са суеверни *****, които се осланят на бабини деветини и заради това не вярват на науката. Нещо, което ще е абсолютно невярно, но от ситуация в която ти им се подиграваш за абсурдна идея, цялата подигравка ще се върне като бумеранг. Няма значение, както и да е. Нека оставим този въпрос.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 01 окт 2021 17:49

Ти да видиш :lol:
Само за няколко часа над 1300 души вече са проявили интерес към играта за спечелване на смарт часовници, след като се ваксинират, похвалиха се от Министерството на здравеопазването на страницата си във Facebook.

Само с нещо на аванта можеш да накараш Ганьо да направи нещо което не желае.
Сега е ред да пуснат томбола за автомобил, ще излезем от червената зона в Европа. :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 01 окт 2021 19:33

Thsmith Да се подиграва който иска, аз го казвам за единици, които знаят какво имам предвид. Моментално ме разбра Real, донякъде и metodito. Само за тях да съм го написал ми е достатъчно. Символиката си е цяла наука, от която просто не си се интересувал, не си чел и не ти е интересна. В това няма нищо лошо и няма как да разбереш какво пиша. Това го изучават рекламни агенции, медии, продуценти. Тя е навсякъде около нас. Средство е и за комуникация на масонски ложи. И те са също за теб средство за подигравки предполагам, но как го приемаш факта, че Цанов до момента е питал трима от бг олигарсите: „Бил ли си масон“? И получи 3 отговора „Да“!
А фразата „Ако искаш да скриеш нещо от хората, сложи им го пред очите“... разбираш ли я? Можеш ли да я осмислиш? Не нали!? Ми тези неща не се предават от уста на ухо, за тях се иска интерес, четене и учене ;)

Върни се в “Свободна зона”