Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Soulen » 22 окт 2024 14:18

Излезнаха прогнозите на букитата за изборите. Мисля да им се доверя, смятам че Тръмп печели, поне това сочи логиката. Готов съм да вържа бас с всеки вярващ, че некъпаната индийка ще бие бачи Тръмп.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 22 окт 2024 14:50

tmanolov написа:
Dust написа:Франция връща паспортния контрол по всичките си граници от 01.11.2024 до 30.04.2025

Манолов не мога да схвана питането ти за бесарабските българи в Молдова

Идеално :mrgreen: Тъкмо мислех да ходя до сестра ми, сега ще ме откажат - баси, тъкмо влязохме във въздушно-капковия Шенген, пък той да се разпадне...

Питането ми за Молдова е - нашите хора там са най-големите противници на интеграцията в ЕС, заедно с гагаузите, ерго ние отричаме ли се от тях, щото са копейки, или уважаваме избора им и не ревем жусуи пред тая мамалигарска пача Санду?

Да чакат путкин да ги "освободи" като тия в Мариупол и други части на ИУ.
Трябва да зачитаме избора им, щом искат да са част от кочината да ги оставим да си бъдат прасета.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 22 окт 2024 14:59

ReBorn1982 написа:Аз съм сигурен, че и бебетата в Газа са "терористи" .... не жаля за никой мюсюлманин там, ама да се отрича факта, че Израел избива всеки ден цивилни, е абсурдно. Не може да твърдиш, че в Косово и Украйна имало геноцид, а в Газа, където всичко е сринато със земята и всеки ден мрат цивилни, всичко е точно, цялото население е терористи и подлежат на избиване ....

Естествено, че това в Газа е геноцид. По всички критерии. И не, не ми пука за арабите, но истината не трябва да се отрича.

Тия хлебарки много добре са знаели какво ще се случи след 7 октомври. Като пускаха клипове за избити цели семейства и куп други диващини.
Всяка хлебарка от Хамас и Хизбула знае какво се случва като пострада дори едно Моше, тука говорим за съвсем друга цифра жертви отвлечени и тн.
И ако разни левандури, оон, либералчета и други "Грети" защитници на тия хлебарки не вдигаха такава вярва, нещата щяха да са приключили вече с тия мангали.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 22 окт 2024 15:08

Разбирам защо се подкрепяте с челсито. Нивото на разбиране на текст е потресаващо. Дай оригинала от Bloomberg :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 22 окт 2024 15:33

pomiqrat написа:Разбирам защо се подкрепяте с челсито. Нивото на разбиране на текст е потресаващо. Дай оригинала от Bloomberg :lol:

Баси елементарното създание... Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 22 окт 2024 17:29

Soulen написа:Излезнаха прогнозите на букитата за изборите. Мисля да им се доверя, смятам че Тръмп печели, поне това сочи логиката. Готов съм да вържа бас с всеки вярващ, че некъпаната индийка ще бие бачи Тръмп.

Готов си и с огромна радост ще ти платя баса, ако познаеш. На кво се връзваме?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 22 окт 2024 17:58

Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:Разбирам защо се подкрепяте с челсито. Нивото на разбиране на текст е потресаващо. Дай оригинала от Bloomberg :lol:

Баси елементарното създание... Изображение

Нивото ти е доста под елементарно.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 22 окт 2024 21:10

Когато един политик не само говори https://youtube.com/shorts/8ZoRDP65Neg? ... GEl-gWLOw7

Другият истински президент
https://youtube.com/shorts/5UH4Vj626Tk? ... EHWpjHjHBW

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 22 окт 2024 21:11

https://news.bg/int-politics/s-nikoy-ne-mozhe-da-pretendira-za-tseliya-narod-van-der-belen-dade-mandat-na-vtoriya.html#comment-section

Ето ви ""демокрация"" по европейски и американски .... мандатът за съставяне на правителство не се дава на спечелилата изборите партия, защото е неудобна за нео марксистите, управляващи Запада, а вместо това се дава на комунистите. Абсолютно скандално и в противовес на всякакви демократични правила.

Гнус.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 22 окт 2024 21:14

ReBorn1982 написа:https://news.bg/int-politics/s-nikoy-ne-mozhe-da-pretendira-za-tseliya-narod-van-der-belen-dade-mandat-na-vtoriya.html#comment-section

Ето ви ""демокрация"" по европейски и американски .... мандатът за съставяне на правителство не се дава на спечелилата изборите партия, защото е неудобна за нео марксистите, управляващи Запада, а вместо това се дава на комунистите. Абсолютно скандално и в противовес на всякакви демократични правила.

Гнус.

САЩ не е демокрация!

Върни се в “Свободна зона”