Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Thsmith » 21 окт 2024 19:18

tmanolov написа:Питането ми за Молдова е - нашите хора там са най-големите противници на интеграцията в ЕС, заедно с гагаузите, ерго ние отричаме ли се от тях, щото са копейки, или уважаваме избора им и не ревем жусуи пред тая мамалигарска пача Санду?

Няма "наши" 8-)

Иначе не трябва да има преговори с тях. Дано ЕС не направи тази грешка.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 21 окт 2024 19:46

JimBeam написа:Много голяма наглост има при тези и няма кой да ги мине. Да ми говорят, че в Молдова нямало свободни и честни избори при положение, че в Русия няма от почти 30 години си е най голямата наглост. По-добре да си бяха мълчали по тази тема и е добре Песков, който се изказва по този начин да си върне видеата от последните и предни избори в Русия как лелките пухат бюлетини на купове в урните. Човек който държи властта 30 години и няма реален конкурент за властта и печели с 90% всички избори и тези отрепки да ми говорят къде било нечестно и къде не. Пълни кретени.

Е, а де. Точно това и аз не го разбирам. Целия свят зная как протичат изборите в Русия, както си промениха там конституцията, как се менкаха Путин с Медведев. За мен това е цинично.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 21 окт 2024 20:44

Drunken_Master написа:Аха, те били бъдещи терористи. ОК... Изображение

И в Косово така. Цивилни жертви нямаше, всички убити бяха или настоящи, или бъдещи терористи. За какви геноциди ми говорят ??!

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 21 окт 2024 20:51

JimBeam написа:
Dust написа:Кремъл какво ги боли курац относно референдума в Молдова? Да не говорим за орките пишещи по форуми, че веднага Русия трябвало да извади оръжие срещу Молдова и да ги изравни със земята.

Много голяма наглост има при тези и няма кой да ги мине. Да ми говорят, че в Молдова нямало свободни и честни избори при положение, че в Русия няма от почти 30 години си е най голямата наглост. По-добре да си бяха мълчали по тази тема и е добре Песков, който се изказва по този начин да си върне видеата от последните и предни избори в Русия как лелките пухат бюлетини на купове в урните. Човек който държи властта 30 години и няма реален конкурент за властта и печели с 90% всички избори и тези отрепки да ми говорят къде било нечестно и къде не. Пълни кретени.

Ама сте нагли, не е истина .... САЩ се меша в цял свят и определя кои избори били честни и кои не, вие сте се огледали в Русия, че коментира за Молдова, където има огромно рускоезично население .....

Какви са САЩ, че ще казват какви били изборите в Грузия, например ??! ... че и санкции ще налагат, щото не им допадал резултатът ....

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 22 окт 2024 00:02

Само за протокола в Русия- добри, лоши, честни, нечестни- имаше някакви избори. Докато в Украйна такива дори не бяха проведени и в момента Зеленски управлява абсолютно незаконно.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 22 окт 2024 01:15

Израелците вече са избили над 100 деца в Ливан, бежанците са над 400 хиляди.

https://www.unicef.org/press-releases/b ... n-last-six
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 22 окт 2024 08:54

nghcvth написа:Само за протокола в Русия- добри, лоши, честни, нечестни- имаше някакви избори. Докато в Украйна такива дори не бяха проведени и в момента Зеленски управлява абсолютно незаконно.

Само за протокола, по време на война нападнатата държава, в която има бойни действия и непрекъснато падат ракети по цялата им територия и избиват хора - избори не се правят. Това е военно положение и няма как да има избори. Така е в почти всяка една държава по конституция, че по време на война и то активна такава избори не могат да се провеждат пък да не говорим, че има и откъснати територии и не малко градове с изселени хора. Това вие "неутралните" или се правите на ударени или просто не го знаете. Все едно да ми кажеш, че по време на ВСВ някъде в дадената държава в Европа са се провеждали избори.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 22 окт 2024 13:05

nghcvth написа:Само за протокола в Русия- добри, лоши, честни, нечестни- имаше някакви избори. Докато в Украйна такива дори не бяха проведени и в момента Зеленски управлява абсолютно незаконно.

Няма как да има избори в Украйна, но не защото страната е във война, а просто защото Зеленски ще загуби катастрофално. Доколкото знам, рейтинга му е бил нисък дори и преди началото на СВО-то. А тия оправдания с войната са нелепи, понеже е абсолютен факт, че имаше дискусии за провеждането на избори, просто кокаиновият клоун даде назад, а причината е ясна на всички. Само на дебилите не им е ясна...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 22 окт 2024 13:14

Drunken_Master написа:

Няма как да има избори в Украйна, но не защото страната е във война, а просто защото Зеленски ще загуби катастрофално. Доколкото знам, рейтинга му е бил нисък дори и преди началото на СВО-то. А тия оправдания с войната са нелепи, понеже е абсолютен факт, че имаше дискусии за провеждането на избори, просто кокаиновият клоун даде назад, а причината е ясна на всички. Само на дебилите не им е ясна...

Абсолютен факт е, че си правно неграмотен. И не само.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 22 окт 2024 13:35

Помияра пак иска да се излага...

Bloomberg... 30.01.23 г.
През март 2024 г. ще се проведат президентски избори в Русия и Украйна. Изисква се голямо въображение, за да си представим, че Владимир Путин ще изгуби избори, организирани с единствената цел да ги спечели. Но обременен от неуспешната си „специална операция“, той има всички основания да се тревожи, че в случай на военно поражение или конфликт, замразен в негов ущърб, той ще се сблъска с опозиция не само от малкото останали либерали в страната, но и от мобилизирана и убедителна националистическа десница.

WP 24.09.23 г.
Вестник "Вашингтон пост" съобщи, че някои западни политици, но не и администрацията на президента на САЩ Джо Байдън, призовават Украйна да проведе следващите президентски избори, въпреки че страната все още е във война с Русия.

Укринформ 25.11.23 г.
Според Арахамия той е чул слухове, че регионалните щабове на политически партии се готвят за избори.
"Получих информация, че някои регионални щабове се готвят за нещо, правят изборни списъци, че хората искат да харчат допълнителни пари, вместо да купуват необходимото за фронта", каза той.
"Не мисля, че догодина изобщо може да има избори: нито президентски, нито парламентарни, нито местни", каза той.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”