vaskonti написа:Един човек имал голяма мечта да си има едно Lamborghini Aventador. Обаче нямал пари и започнал да работи на 10 места. Работил дълги години, счупвал се от работа и на края събрал нужната сума и тъкмо да влезе в магазина на Lamborghini и получил инфаркт и умрял. Отишъл на Небето, там видял Свети Петър и започнал да му се оплаква:
- Как може бе Петре, такава голяма мечта си имах и тъкмо да я изпълня и ме наказахте с тоя инфаркт!
Свети Петър се смилил над човечеца и му казал, че ще му подари едно Lamborghini Aventador, но с едно условие - няма право да вдига повече от 30 км/ч. Какво да прави човекът, съгласил се! Качил се в колата, излязъл на 10 лентовата Райска магистрала и запъплил с 30. И както си кара, изведнъж покрай него профучал с 350км/ч един Koenigsegg Agera R, очевидно с чип-тунинг на двигателя! Обърканият човек веднага отишъл при Свети Петър и го попитал:
- Абе, да те питам, видях на магистралата един Koenigsegg Agera R с неаполитанска регистрация, който се движеше с минимум 350! Що той може, а аз не?
Свети Петър отговорил:
- Първо, регистрацията му не е от Неапол, а от Назарет и второ - синът на шефа може да прави каквото си иска!
Аз само да го спипам сина ми и ще видим дали повече ще се докопа до Koenigsegg-а ми...
[/center]