Примера Дивисион (сезон 2011/2012)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Примера Дивисион (сезон 2011/2012)

Мнениеот megan fox » 10 сеп 2011 13:43

sMotLiO написа:Ти обаче предаваш на думата неадекватен едно ново по-възвишено значение :lol:

Хайде пробвай да се обосновеш... ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 10 сеп 2011 13:45

megan fox написа:
Awesome написа:Кого са оставили да отиде в Уигън :shock:

Еми явно Анди Керъл..., аз си признавам, че нямам представа в кой отбор играе, но на предната страница коментарите са, че Уигън са го взели за 42 милиона...

И на кого се ежиш в случая? Сам си признаваш,че си идиот,който не знае какво говори :lol:
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 сеп 2011 13:47

sMotLiO написа:
megan fox написа:

Еми явно Анди Керъл..., аз си признавам, че нямам представа в кой отбор играе, но на предната страница коментарите са, че Уигън са го взели за 42 милиона...

И на кого се ежиш в случая? Сам си признаваш,че си идиот,който не знае какво говори :lol:

Тук идиота си ти! Не аз гледам тази боза ВЛ! 5 пари не давам за това жалко първенство и респективно нямам представа какви трансфери са ставали на острова, но нали чета кво сте писали на пердните страници и от тях излизаше, че тоя цървул е играч на Уигън и че са дали за него 42 милиона... - и от този момент насетне аз се включвам в разговора.
Така че пий си хапченцата!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 10 сеп 2011 13:48

megan fox написа:

Нюкасъл го продадоха на Ливърпул, това беше рекорден трансфер за "свраките" на техен юноша.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 сеп 2011 13:49

sl321 написа:Мисля че бъркате да сравнявате в коя лига колко пари са дадени за трансфери и по това да се съди кой , какъв бил.
В Англия дават 42 мил за Анди Керъл :roll: . В Испания за толкова пари ще вземеш поне двама и то много по-качествени играчи от това дърво.
Въобще,ама въобще не е аргумент че Уигън са дали за някакво поредно дръвце сума пари.

Alexx написа:В Англия играчите от средна класа са по-скъпи, защото например ако бяха нормални един среден отбор от Испания или Италия ще може да ги купи и от това губят английските средняци. Когато купуват английските средняци от чужбина вземат ги за доста по-малко пари отколкото в трансфер в Англия. Англичаните купуват евтино извън Англия и скъпо продават по между си и чуждите.

Смотльо, хубавичко ги виж тези 2 цитата: Е как след тях да не останеш с впечатление, че тоя бастун е собственост на Уигън и че те са се оръсили яката за него... Така че грешката не е в моя телевизор. Аз си признах, че нямам представа в кой отбор играе, просто съдя по ето тези коментари, които съм цитирал.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 сеп 2011 13:51

Rivaldo10 написа:
megan fox написа:

Нюкасъл го продадоха на Ливърпул, това беше рекорден трансфер за "свраките" на техен юноша.

Все тая..., явно не е чак толкова слаб, за да са го взели Пул, но едва ли е нещо не виждано, новият Меси или КР!

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 10 сеп 2011 13:52

megan fox написа:
Тук идиота си ти! Не аз гледам тази боза ВЛ! 5 пари не давам за това жалко първенство и респективно нямам представа какви трансфери са ставали на острова, но нали чета кво сте писали на пердните страници и от тях излизаше, че тоя цървул е играч на Уигън и че са дали за него 42 милиона... - и от този момент насетне аз се включвам в разговора.

Ти лично не заслужаваш да ти бива обръщано каквото и да е било внимание,психо :lol:
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 10 сеп 2011 13:53

megan fox написа:

Всеки с вкуса си, аз също предпочитам испанският стил на игра, но за някои ВЛ е номер 1.
ВЛ доста се промени в последните години, има много чужденци, самият манталитет на отборите се променя, все повече се търсят пасовете по земя, за сметка на непрекъснати центрирания, защитниците се опитват да изнасят топката, а не просто да я изритват напред.
За мен типичен британски футбол се играе в Чемпиъншип.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 сеп 2011 13:55

sMotLiO написа:
megan fox написа:

Ти лично не заслужаваш да ти бива обръщано каквото и да е било внимание,психо :lol:

Продължавай да хленчиш и да се правиш на интересен, това не променя факта, че не разбираш от футбол! В противен случай нямаше да гледаш това жалко първенство ВЛ, а Примера! И като споменах Примера... ти чий х*й търсиш в тази тема?! Тук се говори за футбол, какъвто ти не разбираш, какво изобщо правиш в тази тема?!

П.П. Хубавичко виж малко по-горе двата цитати, които съм дал! Ако не знаеше, че тоя бастун е играч на Пул... нямаше ли да си помислиш, че Уигън са го взели за 42 милиона, с оглед на написаното!?

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 сеп 2011 13:57

Rivaldo10 написа:
megan fox написа:

Всеки с вкуса си, аз също предпочитам испанският стил на игра, но за някои ВЛ е номер 1.
ВЛ доста се промени в последните години, има много чужденци, самият манталитет на отборите се променя, все повече се търсят пасовете по земя, за сметка на непрекъснати центрирания, защитниците се опитват да изнасят топката, а не просто да я изритват напред.
За мен типичен британски футбол се играе в Чемпиъншип.

Прав си, всеки има право на лош вкус! Ама тогава какво търсят в темата за Примера?! Аз за толкова много години във форума (вече станаха над 4) как така нямам нито едно мнение в темите за първенствата, които не гледам?! Не следя тези първенства, респективно не мога да дам обективно мнение и затова не се обаждам в тях! Та какво търсят някакви смешни фенчета на трагичната ВЛ в темата за най-силното първенство в света!

П.П. Да отбележа за бавноразвиващите, че най-силното НЕ означава най-оспорвано или най-интересно! Силата няма нищо общо с интереса!

Върни се в “Свободна зона”