sMotLiO написа:Ти обаче предаваш на думата неадекватен едно ново по-възвишено значение
Хайде пробвай да се обосновеш...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sMotLiO написа:Ти обаче предаваш на думата неадекватен едно ново по-възвишено значение
megan fox написа:Awesome написа:Кого са оставили да отиде в Уигън
Еми явно Анди Керъл..., аз си признавам, че нямам представа в кой отбор играе, но на предната страница коментарите са, че Уигън са го взели за 42 милиона...
sMotLiO написа:megan fox написа:Awesome написа:Кого са оставили да отиде в Уигън
Еми явно Анди Керъл..., аз си признавам, че нямам представа в кой отбор играе, но на предната страница коментарите са, че Уигън са го взели за 42 милиона...
И на кого се ежиш в случая? Сам си признаваш,че си идиот,който не знае какво говори
megan fox написа:Awesome написа:Кого са оставили да отиде в Уигън
sl321 написа:Мисля че бъркате да сравнявате в коя лига колко пари са дадени за трансфери и по това да се съди кой , какъв бил.
В Англия дават 42 мил за Анди Керъл. В Испания за толкова пари ще вземеш поне двама и то много по-качествени играчи от това дърво.
Въобще,ама въобще не е аргумент че Уигън са дали за някакво поредно дръвце сума пари.
Alexx написа:В Англия играчите от средна класа са по-скъпи, защото например ако бяха нормални един среден отбор от Испания или Италия ще може да ги купи и от това губят английските средняци. Когато купуват английските средняци от чужбина вземат ги за доста по-малко пари отколкото в трансфер в Англия. Англичаните купуват евтино извън Англия и скъпо продават по между си и чуждите.
Rivaldo10 написа:megan fox написа:Awesome написа:Кого са оставили да отиде в Уигън
Нюкасъл го продадоха на Ливърпул, това беше рекорден трансфер за "свраките" на техен юноша.
megan fox написа:Тук идиота си ти! Не аз гледам тази боза ВЛ! 5 пари не давам за това жалко първенство и респективно нямам представа какви трансфери са ставали на острова, но нали чета кво сте писали на пердните страници и от тях излизаше, че тоя цървул е играч на Уигън и че са дали за него 42 милиона... - и от този момент насетне аз се включвам в разговора.
Така че пий си хапченцата!
megan fox написа:
Тук идиота си ти! Не аз гледам тази боза ВЛ! 5 пари не давам за това жалко първенство и респективно нямам представа какви трансфери са ставали на острова, но нали чета кво сте писали на пердните страници и от тях излизаше, че тоя цървул е играч на Уигън и че са дали за него 42 милиона... - и от този момент насетне аз се включвам в разговора.
sMotLiO написа:megan fox написа:Тук идиота си ти! Не аз гледам тази боза ВЛ! 5 пари не давам за това жалко първенство и респективно нямам представа какви трансфери са ставали на острова, но нали чета кво сте писали на пердните страници и от тях излизаше, че тоя цървул е играч на Уигън и че са дали за него 42 милиона... - и от този момент насетне аз се включвам в разговора.
Ти лично не заслужаваш да ти бива обръщано каквото и да е било внимание,психо
Rivaldo10 написа:megan fox написа:
Тук идиота си ти! Не аз гледам тази боза ВЛ! 5 пари не давам за това жалко първенство и респективно нямам представа какви трансфери са ставали на острова, но нали чета кво сте писали на пердните страници и от тях излизаше, че тоя цървул е играч на Уигън и че са дали за него 42 милиона... - и от този момент насетне аз се включвам в разговора.
Всеки с вкуса си, аз също предпочитам испанският стил на игра, но за някои ВЛ е номер 1.
ВЛ доста се промени в последните години, има много чужденци, самият манталитет на отборите се променя, все повече се търсят пасовете по земя, за сметка на непрекъснати центрирания, защитниците се опитват да изнасят топката, а не просто да я изритват напред.
За мен типичен британски футбол се играе в Чемпиъншип.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта