Илчо, очевидно не си си направил труда поне да провериш каква е скоростта на звука и да видиш дали поне се доближава до скоростите, за които говориш. При това положение обяснението ти за тази женица изглежда смешно.
Еми нормално е да изглежда смешно. Все пак жената не е експерт и не може да диференцира толкова лесно видяното. НЕ виждам какво те притеснява в това. Помисли и ще видиш, че е напълно нормално някои показания да изглеждат неадекватни.
Виждам, че много си мислил аргументите против официалната версия, но така и не разбрахме какво според теб се е случило.
Аз вече казах какво се е случило според мен.
Къде според теб са липсващите останки на сградите?
Има ли останки от ракета?
Останки от ракета дори и да е имало няма как да разберем по простата причина, че всички останки на кота нула бяха изнесени отвъд океана мисля в Китай и нарязани на скрап. Това го направи Рудолф Джулиани. Той изнесе доказателствата от местопрестъплението. Как мога да знам аз и всички останали тогава какво реално се е случило?
Как се вписват в останалите ти аргументи този за свидетелите, видели малък самолет? Не държа да е Чесна, щом настояваш.
Вписват се, защото както казах Боинг 767 не може да развие 900 км/ч на морско ниво. Ракета лесно може да се обърка с малък самолет, особено когато се движи с такава голяма скорост.
Ако е имало ракета, за какво е било да се прави контролиран взрив? И обратно - ако е взрив, за какво им е ракета?
Идеята е да се симулира удар с похитен от терористи Боинг. Контролираните взривове ще причинят рухването на кулата. Но на пръв поглед би изглеждало, че сблъсъка със самолета е причинило рухването на сградата. Ударът с Боинг-инсцениран, е необходим, за да се маскира наличието на взривове в сградата. Много лесно е да се хвърли вината върху терористите, похитили и разбили самолета. Много по-просто е. Ако се приеме наличието на взривове ще възникне въпросът кой ги е поставил там, а това много усложнява нещата. Не на последно място, защото секураком е фирмата отговорна за охраната на сградата и защото в борд й е братът на президента.
При контролиран взрив на такива високи сгради заряди се слагат навсякъде, не само на 3-4 етажа и то по височините. Има ли свидетства или следи, че из цялата сграда е имало такива взривове? Предполагам, че и за това ще намериш разни лелки, запознати с естеството на всеки взрив или гръм, но ако може и записи да видим би било добре. Макар да подозирам, че монтажиста е изтрил тези записи?
Отново ти казвам всички улики бяха скоропостижно изнесени от Ню Йорк и нарязани на скрап. Без експертиза върху колоните и останките няма как да знаем какво се е случило. Не разчитай и на записи, понеже те лесно могат да се манипулират/променят. Нищо не можеш да разбереш и от данни на очевидци, понеже голяма част от тях са евакуирани и в хаоса едва ли са разбрали какво става.
Просто искам да чуя алтернативната версия, която отговаря на всички въпроси, които поставяш. Приеми, че не знам английски до степен, че да мога да чета и разбирам текстове, бъкащи от технически термини. Затова те питах какво пише в оня сайт.
Алтернативната версия не мога да я дам, защото пак ти казвам уликите бяха изнесени моментално от мястото. Без тях и експертиза няма как да гадаем какво реално е станало. Накратко над 2000 архитекти и инженери, подписали се в сайта искат ново разследване. Според тях пожарът и ударът не може да са причина за рухването на сградата по такъв начин.