Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Мнениеот iliev72 » 22 фев 2015 14:12

1Neutralen написа:
iliev72 написа:Усетил съм бил :lol: :lol: :lol: Добре , че човека ти каза , че още 100 поста щяха да те бъзикат и нямаше да разбереш.
И само комплексар би дал пари за нещо което може да гледа без пари :lol: :lol: :lol: :lol:

Удобството има цена. Нищо комплексарско няма в това. Виж в другите страни колко се плаща...

Неграмотността си има цена :lol: Като не знаеш как да си намериш стрийм е така :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
stefani

Re: За лудия и баницата.

Мнениеот stefani » 22 фев 2015 14:12

?фьуфй е решението :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 22 фев 2015 14:14

Мистри написа:В събота 21.02. Нова броудкастинг или както и да се казва, предизвика хаос и напрежение с двата си нови канала и тяхното /не/излъчване в някои оператори.
Поспорихме за цената, начина на стартиране, качеството на предлагания продукт и т.н. ,но в един момент всеки или поне повечето се примирихме с това , че Бг първенството и Купата ще се гледат вече платено.

Каква беше изненадата ми, когато в мрачния неделен обяд реших да погледна дали има нещо ново при "оператора " ми.
И О чудо!
По диема, ама не спорт, екстра, ...а напълно безплатно се рееше в роден ефир мача за Купата между двата Локомотива.
И тогава изникват някои въпроси.
С какво привържениците на Левски сме по-лоши от МИЛИОНИТЕ :lol: такива на железничарите от София и Пловдив? Или тези на Лудогорец , Цска, Берое....
Вчера се абонирах за 3 месеца.
Кирлива сума в гонг.
Но след това, което се случва днес, имам право в 7
дневен срок да се откажа и ще го направя.

И повече няма да погледна тези канали, дори и да ми плащат за това.

защото , типично по български , първо ни обясняват, че това са условията на пазарната икономика , а после...както се казваше в един култов български филм-"За кучета и котки -може, за прасета -не може?"

Баница на киро гела и НТ-само в цигански вариант. ;)

+1

Потребителски аватар
stefani

Re: Диадема Спорт Почти HD - имате ли го вече?

Мнениеот stefani » 22 фев 2015 14:16

А имате ли го вече без платно ? :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 22 фев 2015 14:17

120 програми-20 лева, 10+10 ХД канали т.е. 20-5 лева, 2 канала-5 лева...не , благодаря. Киро да си гледа лудогорец, другите отбори и сами ще се оправят- цска, левски, ботев пд. локо пд, берое...точка

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 22 фев 2015 14:18

sunscres92 написа:
THE G.A.M.E написа:
sunscres92 написа:Тогава защо SkySport не предава мачовете? И те ли нямат пари?

Нямам идея за Скай, но други си ги предават без проблем.

Говорим за големи ТВ, като CANAL + и т.н.

Е SKY малък канал ли е? НЕ са ли точно те, които купиха правата за ВЛ, как пък така, точно те не предават?

Добре де,човек,ти не разбираш или...
Скай си е скай,имат имейл пиши им и ги питай що не предават от 17 ч.Те са купили правата за Англия и са решили да не предават мачове по това време.
Обяснява ти се,че има доста други телевизий,които са си платили и пускат мачове от 17 ч.Нова ТВ за съжаление не е от тях...Явно не иска да дава пари,а само да взима.
Последна промяна от visentii на 22 фев 2015 14:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 фев 2015 14:19

1Neutralen написа:
iliev72 написа:Усетил съм бил :lol: :lol: :lol: Добре , че човека ти каза , че още 100 поста щяха да те бъзикат и нямаше да разбереш.
И само комплексар би дал пари за нещо което може да гледа без пари :lol: :lol: :lol: :lol:

Удобството има цена. Нищо комплексарско няма в това. Виж в другите страни колко се плаща...

Виж и какъв е стандартът на живот там, както и за какво плащат.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 22 фев 2015 14:20

По 1 мач седмично се предава по Диема останалите 5 от кръка се предават по платения Диема спорт.Същото е и положението за купата Локо Пд-Локо Сф по диема а останалите 3 мача по Диема спорт.Другата седмица мача който ще се предава по Диема е Берое-Локо Пд а останалите 5 от кръга са по Диема спорт. ;)

bez-nick

Протест срещу Нова Броадкастинг Груп!!!

Мнениеот bez-nick » 22 фев 2015 14:21

Дайте да организираме протест, това на нищо не прилича. Ограничиха ми правото да наблюдавам футболни двубои, не защото не бих си платил прословутия им пакет, а просто МОЯТ КАБЕЛЕН ОПЕРАТОР ВСЕ ОЩЕ НЕ Е СКЛЮЧИЛ ДОГОВОР С ТЯХ!Е, питам аз - каква е вината в мен, искам да си гледам мачовете на голям екран, не да вися като малоумник и да гледам пред лаптопа. Нарушиха ми правата, освен това първо трябваше да го пуснат абсолютно безплатно пробно за 1 седмица, но да го имат всички този канал и след това да искат пари!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Диадема Спорт Почти HD - имате ли го вече?

Мнениеот Долно уйно » 22 фев 2015 14:21

Утре го пускат и от Булсат
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “Свободна зона”