По-назад в темата има как работи ПСР теста, всичко друго са брътвежи и изкарани думи от контекста на откривателя на теста,на разни конспиратори и хора, които искат да получат 5 минутки слава в ФБ.
Ясно е обяснено, как и защо се различава к19 от другите грипчета и болежки, разбира се за, който иска да чете.
Тва е нещо като оная глупост на Кубрик, как бил снимал нещо за Луната, при хиляди доказателства, че хора са стъпвали там.
Нобелов лауреат, ще отхвърля теста си, дайте по сериозно.
Едно е ясно, хората направиха пари от тестове, маски, спрейчета и прочие шитни, които не ограничават вируса. Еваха мамата на бизнеса с мерки от, които ефекта е нулев
Умряха сума хора, които не получиха адекватно лечение, щото насраните джипита, лекуваха по телефона, бяха отменени планувани операции и отделенията бяха пълни с хора, които реално не са за там, само и само да източим пътеката и да вземем парата.
И всичко това благодарение на педалите, които ние избираме да ни управляват.
Коронавирусът в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Коронавирусът в България
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- metodito
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=FHx059IqP_M&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0hs_kP6hBperKMRvJCcKhrNZtEmkf0sI_QCFm1_WTL6jKUmiOIqy1pPxY
След това интервю и това мнение на нормално и логично разсъждаващ българин, темата спокойно може да иде в коша.Изводът от всичко това е, че пандемията се основава на фалшиви резултати от тестове, които не са тестове, а лабораторен метод за изследване на ДНК.
Тъй наречените ваксини не са ваксини, а имат съвсем немедицински цели.
Щом хората спрат да се тестват и лекарите престанат да наричат "ковид" всяко заболяване, вирусът ще изчезне и с него и пандемията. Ще продължим да се разболяваме от добрите стари истински болести и надявам се, лекарите ще ни лекуват от тях, без да забраняват планови операции и да ни убиват в ковид отделения.
Темата ще е меродавна далеч след края на forum.gong.bg. Дали ще е COVID29, movid-2058, все тая. Освен, ако овцете не се сетят, че Гергьовден не е просто денят, в който пускат техните събратя на свобода... както им казва овчарят.
Апропо, темата не прави добра услуга на форума, предвид чия собственост е гонг. Само заради тази тема и някои мнения в нея, може да му хлопнат кепенците.
- metodito
- Контакти:
ivan56 написа:...
Т.нар. "тестове" са пълен джоук. Те не са измислени за това. Преди около три месеца, Чорбанов каза, че sars-cov-не знам какво не е изолиран все още. Ако е вярно, как аджиба са точни, да питам?
...
И понеже, технологичните компании участват активно в цялата тази глупост, да помислим как е при антивирусните компютърни програми. За да засече зловреден код или както народа на всяка зловредна програма "вика" "вирус", то тя трябва да има дефиниция за него или сигнатура. И подобно на настоящия случай, антивирите днес се хвалят чрез поведенчески скенери, AI и не знам какво (общо взето обаче като цяло всичките са еднакво калпави с реален процент на засичане на заплахите около 50-55% в добрия случай). Как действа поведенческия скенер. Засича необичайно поведение в системата. И казва. Това влиза там и прави това и това, значи е еди какво си. То може да е всичко (utorrent например има типично поведение на троянска програма - на вид легитимен софтуер, който обаче в инсталатора си съдържа други програми от трети страни, които правят промени в регистрите, инсталират браузърни добавки и подобни). Теб като собственик на системата не те брига, спряна е атака. То може и да фалш позитивна, няма значение. Та, пренасяме се пак в нашия случай. Антивирусната засича зловредно поведение. Няма сигнатура, обаче вика "Те това е това". Примерно. Както казва Гонзо. И целият този цирк - на тази основа. Какво правят т.нар. тестове. Задава им с една твърде обширна "дефиниция", след което "поведенческия блокер", търси сходни признаци. Може да са остатъци от "стари зарази", той ги марква. Не е виновен теста, а тези, които му задават дефинициите.
-
ПСР тестовете не работят и това се доказва от 80-те % "позитивни", които изкарват "вируса" без симптоми.
Отделно, че при 4-5 поредни теста, няма начин да не излезе поне 1 "позитивен" или "отрицателен", което автоматически саботира точността.
Това последно е многократно доказано, включително и пред моите очи.
Отделно, че при 4-5 поредни теста, няма начин да не излезе поне 1 "позитивен" или "отрицателен", което автоматически саботира точността.
- metodito
- Контакти:
Нещо притеснително:
https://www.dnes.bg/koronavirus/2021/09 ... asa.504781
Притеснява ме защото имам не малко познати, които се боцнаха.
https://www.dnes.bg/koronavirus/2021/09 ... asa.504781
Притеснява ме защото имам не малко познати, които се боцнаха.
THE G.A.M.E написа:ПСР тестовете не работят и това се доказва от 80-те % "позитивни", които изкарват "вируса" без симптоми.
Ами още преди година някъде Илон Мъск си беше направил 4 теста за един ден на едно и също място и два бяха положителни, два отрицателни. И той беше казал , че всичко това е много фалшиво. Ето открих и статията.
https://www.investor.bg/sasht/337/a/ilo ... ni-315850/
Става дума обаче за антигенен. Но с ПСР е същата работа, защото откривателят му ясно го обяснява, че не може да се използва за диагноза.
Така че какъвто и тест да правиш реално нищо не доказва.
Еми то откакто свят светува, се прави преглед и на негово основание се поставя диагноза. Сега с новата двугодишна медицина се диагностицира без направен преглед
И големия парадокс - моментално ти се произнася присъдата ПОЗИТИВЕН, а същевременно на всеки един тест си има обозначение: НЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ДИАГНОСТИЦИРАНЕ
И наистина върховния джоук е когато медицинско лице ти каже, че си страшно болен, обаче си голям късметлия, щото си „боледувал“ безсимптомно
Такива продажни медицински псета трябва да се запомнят много добре и да не се забравят. Трябва да си много умствено изостанал, за да не схванеш цирка.
Хора просто игнорирайте тези паник-атаки: За последните дни, нам си колко заразаени, нам си колко болни. Това е просто игра на цифри. Продуктово позициониране. А хората се разболяват непрекъснато - пневмонии, бронхити... какви ли не щуротии и заради този цирк ги пращат в някой зандан, заключват ги, не им оказват необходимата помощ за конкретното заболяване и умират като кучета.

Хора просто игнорирайте тези паник-атаки: За последните дни, нам си колко заразаени, нам си колко болни. Това е просто игра на цифри. Продуктово позициониране. А хората се разболяват непрекъснато - пневмонии, бронхити... какви ли не щуротии и заради този цирк ги пращат в някой зандан, заключват ги, не им оказват необходимата помощ за конкретното заболяване и умират като кучета.
За съжаление 73-ма души, от които един ваксиниран, са починали през последните 24 часа,
показват данните на Единния информационен портал.
Ами...Аз бих се притеснявал повече за неваксинираните!

Thsmith написа:Пак го засегнахме и почна да си проектира/желанията страховете върху другите
Ти така ли правиш, Смит, когато те засегнат?!

CSKA 78 написа:Thsmith написа:Пак го засегнахме и почна да си проектира/желанията страховете върху другите
Ти така ли правиш, Смит, когато те засегнат?!
Ми принципно аз много трудно мога да бъда засегнат, а във форум е направо невъзможно. Аз се засягам от загуба на пари, не от думи от някой си. Отново обаче си особено заинтригуван от моята личност, доста странно!

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet