THE G.A.M.E написа:Аз вече на няколко пъти питах - Ок, ако не са тези, кои да са ?
И какво да очакваме от тях ?
Вадене на България от Западните Структури и следва... "Величие и Просперитет ?

Само ще замолЪ "неутралните" да не ми излизат с опорките - "Ама нека видим Швейцария, Унгария... Камбоджа, Буркина Фасо" и т.н. ?
Приемете го, на нас няма да ни позволят да сме "неутрални" !
Нито от Запад, нито от Изток !
Тъй че, избираме страна и т'ва е.
А също така многократно писАх, че Русия ще победи Западът, кУгИ пръдне гущера ...
Китай няма да си сложат главата в торбата. Не и в този момент.
Просто ще се насладят как един вековен техен противник ( Русия ) ще иде в небитието.
По принцип с удоволствие биха се заели да изколят русите, но що па, ако има нЕкой да свърши тая работа вместо тех ...
И тук пак сериозно ...
Украйна била 'дневен ред"... Ами, това е най-нормалното нещо.
Нека си представим как западните общества си бяха казАли на времето...
Аууу, нЕкви главорези-мюсюлмани, потушили Българско Въстание и изклали невини... ГолЕма работа !
Ние сме в НАТО и ЕС и без това некоалиционно правителство да има нещо общо с това,освен единие некоалиционен партньор ДПС!Другите дори не съществуваха като се случваха тези неща!Не знам каква е тая мантра,че ако няма това некоалиционо правителство сме щели да напуснем тези съюзи,как ви го раждат главите това!Същата работа като нуждата от правителство за да се приемат 22 закона от Плана за развитие,нали това беше главната цел-то какво точно стана?