metodito написа:Клипчето на "Играта", което коментирам, пича говори за 14 000 за САЩ. Което на фона на над 100 000 000...
Що се отнася до "другите" ваксини, не мисля, че има точни статистики. Аутизмът...
Относно сравнението ти, не е ок. Това какво правиш със себе си е лично твоя работа. Редиш се на опашка, за да вкарат в тялото ти нещо, към което ТЕ самите не знаят то как ще реагира? Твоя работа, бате. Както е моя работа това, че няма да се боцкам. И нямам желание да слушам пропаганди. Истината... никой не я знае. Това, което аз знам е, че една ваксина действа, като трябва да запознае тялото ти със заплахата, която бори. Така е било и така ще е. Спайкове, шпайкове, мрна, днк, сакфйфнжнжрн... доообре. Както, казах, всеки за себе си знае най-добре.
Тук вече обясних защо се получава тази разлика в бройките. Не ти ли се струва странно, че в Щатите с 350 милиона население има два пъти по-малко починали отколкото в Англия с 65 милиона. Разликата идва от начина на броене

В Щатите за ваксинирани се броят 14 дена след втората игла. Ако преди това дадеш фира, вече отиваш в друга графа. И разбира се, че има статистика за пострадлите от ваксинация и тя се води мноого отдввна. Само че се ползват подобни трикове за да не се отчитат разни странични ефекти като споменатия от теб аутизъм.
А относно тези, които се редят на опашка да ги бодат е редно да са наистина информирани преди да подпишат "информирано съгласие". Не че аз съм много информиран, ама поне търся информация. Но има хора които сляпо вярват в науката, медицината, правителството, Бойко,Майтапчийски, Кунчев, Мунчев, Кирил Канадски и камара други шамани, които облъчват денонощно по ТВ и без да се замислят запретват ръкави. Ако отървем някой за мен е бонус, дори да не го познавам. Но ако въпреки информацията пак иде да се набоде, значи така му се пада, както се казва. Един мой добър приятел се колебае и се опитвам да го откажа като му пускам информация от време на време, но в края на краищата избора си е негов. Все пак гледам да не съм агресивен като тия по ТВ, защото на всяко действие има равно по сила противодействие, знаеш предполагам.
Все не мога да се начудя колко извратена стана човешката психика. Като чуеш или видиш, че нараняват или убиват някое животно ги жалим, но ако става дума за човек сме безразлични, даже викаме - заслужил си го е сигурно. Не е нормално.