Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Коронавирусът в България

Мнениеот metodito » 23 сеп 2021 13:36

Сашо написа:Масовия мор в Италия е бил причинен именно от ваксини - такава теория казва попа горе във видеото. Надупчили ги декември 2019 и пролетта при среща с грипен вирус (не казвам корона, защото те сега всички грипни вируси са преименувани на корона), имунната им система е атакувала собствените си клетки. Причина за смъртта - белодробна, бъбречна и т.н. недостатъчности. Затова забраниха аутопсиите, за да не бъде доказано това от патолозите. Ако е истината това, казва, сега след масовите летни ваксинации и нахлуването на есенните грипове, става наистина мазало и този път вече РЕАЛНА пандемична ситуация. Ето тогава вече много лесно и бързо минават и се налагат малоумни законопроекти.
Най-искрено се надявам след някой и друг месец да изхвърлим и тази теория в кошчето, защото е наистина зловеща.

Дано. Защото наистина ще е мазало.

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 23 сеп 2021 13:40

metodito написа: 14 000 починали от вак$ината, уау. Е, и? Те едва ли са починали ОТ, но хайде. Значи, имаме експериментално лекарство. Имаме над 100 милиона боцнати и от тях 14 000 в хоризонт. Ми, ако математиката ми е правилна, това си е доста под допустимата грешка за едно експериментално лекарство.

Математиката ти е правилна, единствено ако някой като Сталин, Гьобелс или поредният Ким ти проверява контролното.
В медицината (хиляди години, във времената, когато идеята е била да се лекуват хората, не да им се продават "лекарства") имаше един прост, но основополагащ принцип: Primum non nocere! 14 000 живота (а те са много повече, дори и само в Щатите) може да са "допустима грешка" в политиката или войната, но не и в медицината... Поне така ни учеха. Ма може и разбиранията ми да са остарели, все пак.. минали са 20 години...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 сеп 2021 14:01

Real написа:
metodito написа: 14 000 починали от вак$ината, уау. Е, и? Те едва ли са починали ОТ, но хайде. Значи, имаме експериментално лекарство. Имаме над 100 милиона боцнати и от тях 14 000 в хоризонт. Ми, ако математиката ми е правилна, това си е доста под допустимата грешка за едно експериментално лекарство.

Математиката ти е правилна, единствено ако някой като Сталин, Гьобелс или поредният Ким ти проверява контролното.
В медицината (хиляди години, във времената, когато идеята е била да се лекуват хората, не да им се продават "лекарства") имаше един прост, но основополагащ принцип: Primum non nocere! 14 000 живота (а те са много повече, дори и само в Щатите) може да са "допустима грешка" в политиката или войната, но не и в медицината... Поне така ни учеха. Ма може и разбиранията ми да са остарели, все пак.. минали са 20 години...

Съжалявам, но те сами са се редили (вероятно повечето) на опашка за това. Цялата тази гавра, която тече в последните две години има и положителни страни. Цинично е, но в крайна сметка, все пак глобалното IQ може и да се вдигне след цялата тая работа. Един почти естествен подбор.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 сеп 2021 14:02

metodito написа:
pomiqrat написа:...за да твърдите, че е от ваксината...

Както не може да се твърди обратното, нали?

На болтите от спин правят ли им? Може да са починали от нещо друго.

Какви хубави времена бяха на Гьобелс, Сталин, Чърчил, Тачър... Мъжете бяха мъже; жените бяха жени, а педалите се криеха по майзетата и 10 млн. насекоми можеха да се жертват за общото благо..
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 сеп 2021 14:23

pomiqrat написа:
metodito написа:

Както обикновено не си в час. Седни си. Двойка.

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 23 сеп 2021 15:24

Real написа: Ма може и разбиранията ми да са остарели, все пак.. минали са 20 години...

Тя сега новата двугодишна медицина е пълна с нови понятия, нови диагностики, нови лечения...
Между другото пропуснал съм отдавна да те поздравя, че не се продаде :!: То сега вече човек трябва да направи цяло интервю за работа на някой лекар, за да се остави в ръцете му :lol: За този медицинския позор огромна вина имат колегите ти :( Така смятам аз

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 23 сеп 2021 15:26

metodito написа:Съжалявам, но те сами са се редили (вероятно повечето) на опашка за това. Цялата тази гавра, която тече в последните две години има и положителни страни. Цинично е, но в крайна сметка, все пак глобалното IQ може и да се вдигне след цялата тая работа. Един почти естествен подбор.

Факт, редили са се. Някои от глупост, страх, други - от "вяра в науката", трети - "за да могат да пътуват" и пр. Няма да коментирам тия, които ги облъчиха с подобни тези, нито IQ-то на облъчените. Хората не са длъжни да са компетентни във всяка област, затова има специалисти. Моят проблем е със специалистите и етиката ни. Много лесно забравяме "Първо: Не увреждай!", когато чуем Шумът на Парите...
П.П. А за естественият подбор, не просто си прав, ами той си е програмиран. Жак Атали (мисля още през 80-те) писа нещо като: Ще създадем проблем, ще им дадем "лекарство" и ще ги накараме сами да ни се молят за него. Така ще решим проблемът със старите... и глупавите. Все пак не можем да правим IQ-тестове на милиарди хора. (...по памет преразказвам, не мога в момента да ти извадя цитата.)

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 сеп 2021 15:31

metodito написа:
pomiqrat написа:
metodito написа:

Както обикновено не си в час. Седни си. Двойка.

Знам, че неофициалните тези са истинските за теб.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 23 сеп 2021 15:35

Сашо написа: То сега вече човек трябва да направи цяло интервю за работа на някой лекар, за да се остави в ръцете му :lol: За този медицинския позор огромна вина имат колегите ти :( Така смятам аз

Има много, много Човеци сред колегите, които си вършат работата съзнателно. Просто не са всеки ден в медиите, да припяват на пропагандата и затова ги знаят само пациентите им. Ама това е достатъчно, де - няма пари, които да ти купят тази радост, нито властник, който да ти я отнеме...
А че имаме вина - имаме, да мълчиш също е престъпление понякога. :cry:

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 23 сеп 2021 16:01

metodito написа:Клипчето на "Играта", което коментирам, пича говори за 14 000 за САЩ. Което на фона на над 100 000 000...
Що се отнася до "другите" ваксини, не мисля, че има точни статистики. Аутизмът...

Относно сравнението ти, не е ок. Това какво правиш със себе си е лично твоя работа. Редиш се на опашка, за да вкарат в тялото ти нещо, към което ТЕ самите не знаят то как ще реагира? Твоя работа, бате. Както е моя работа това, че няма да се боцкам. И нямам желание да слушам пропаганди. Истината... никой не я знае. Това, което аз знам е, че една ваксина действа, като трябва да запознае тялото ти със заплахата, която бори. Така е било и така ще е. Спайкове, шпайкове, мрна, днк, сакфйфнжнжрн... доообре. Както, казах, всеки за себе си знае най-добре.

Тук вече обясних защо се получава тази разлика в бройките. Не ти ли се струва странно, че в Щатите с 350 милиона население има два пъти по-малко починали отколкото в Англия с 65 милиона. Разликата идва от начина на броене ;) В Щатите за ваксинирани се броят 14 дена след втората игла. Ако преди това дадеш фира, вече отиваш в друга графа. И разбира се, че има статистика за пострадлите от ваксинация и тя се води мноого отдввна. Само че се ползват подобни трикове за да не се отчитат разни странични ефекти като споменатия от теб аутизъм.
А относно тези, които се редят на опашка да ги бодат е редно да са наистина информирани преди да подпишат "информирано съгласие". Не че аз съм много информиран, ама поне търся информация. Но има хора които сляпо вярват в науката, медицината, правителството, Бойко,Майтапчийски, Кунчев, Мунчев, Кирил Канадски и камара други шамани, които облъчват денонощно по ТВ и без да се замислят запретват ръкави. Ако отървем някой за мен е бонус, дори да не го познавам. Но ако въпреки информацията пак иде да се набоде, значи така му се пада, както се казва. Един мой добър приятел се колебае и се опитвам да го откажа като му пускам информация от време на време, но в края на краищата избора си е негов. Все пак гледам да не съм агресивен като тия по ТВ, защото на всяко действие има равно по сила противодействие, знаеш предполагам.
Все не мога да се начудя колко извратена стана човешката психика. Като чуеш или видиш, че нараняват или убиват някое животно ги жалим, но ако става дума за човек сме безразлични, даже викаме - заслужил си го е сигурно. Не е нормално.

Върни се в “Свободна зона”