Не зная къде си живее по-добре, на изток или на запад, но за сега дали има и 1% от работещите в чужбина които да са избрали да работят на изток.
А най са ми смешни тези които са примерно в една Германия и постоянно пишат колко е зле на запад и колко е добре на изток, е аджеба, като е зле в Германия какво прави там.
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
ReBorn1982
https://www.kurir.rs/planeta/4418366/muskarci-grupno-napastvovali-devojku-u-parizu-izbezumljena-i-sa-pocepanom-haljinom-uletela-u-kafic?utm_source=midas&utm_medium=kurir&utm_campaign=uw_30p
Австралийка е изнасилена насред центъра на Париж при всичките десетки хиляди полицаи и военни, дето уж пазят ..... самите изнасилвачи не е трудно да се досетим от какъв произход са.
Австралийка е изнасилена насред центъра на Париж при всичките десетки хиляди полицаи и военни, дето уж пазят ..... самите изнасилвачи не е трудно да се досетим от какъв произход са.
То това там вече не е престъпление, а национален спорт. По-нормално е от това, че слънцето ще изгрее. Същото е в Германия.
Там в края на всяка седмица, отчитат колко са изнасилените, колко са заклани, а германците само четат статистиката и цъкат с език. Жалка работа е днешният европеец!
Там в края на всяка седмица, отчитат колко са изнасилените, колко са заклани, а германците само четат статистиката и цъкат с език. Жалка работа е днешният европеец!
Dust написа:Не зная къде си живее по-добре, на изток или на запад, но за сега дали има и 1% от работещите в чужбина които да са избрали да работят на изток.
А най са ми смешни тези които са примерно в една Германия и постоянно пишат колко е зле на запад и колко е добре на изток, е аджеба, като е зле в Германия какво прави там.
След не знам колко години писане по всякакви форуми на този инфантилизъм Дъста най-после го е заучил ''осмислил'' и пльоснал тук. :lol:
От полицията в Илинойс, САЩ, публикуваха запис от камера на полицай, който показва как униформен застрелва жена в дома ѝ, предаде Би Би Си.
Серията хаотични моменти е довела до фаталната стрелба. 36-годишната Соня Маси се обадила на спешния телефон, за да съобщи за предполагаем нарушител в дома си в Спрингфийлд.
Изпратени са двама полицаи. Те я последват в къщата и я наблюдават, докато търси документите си.
Един от полицаите, Шон Грейсън, забелязва тенджера с вряла вода на котлона на печката. Той шеговито подхвърля, че няма нужда от пожар, докато са там.
Соня Маси отива до печката, за да свали тенджерата. Тя и Грейсън изглежда се смеят относно тенджерата ѝ с „гореща вода“, преди тя да каже два пъти: „Изобличавам те в името на Исус“
Тогава полицаите започват да крещят по жената. Те моментално вдигат пистолетите срещу нея и разпореждат да остави тенджерата.
„Ще те гръмна в лицето“, казва Шон Грейсън.
„Добре, съжалявам“, са последните думи на Маси, която заляга и е фатално простреляна.
Какво друго да направим? Не искам врялата вода в лицето“, казва полицаят Грейсън след стрелбата.
Срещу него са повдигнати обвинения за убийство и длъжностно престъпление. Той е уволнен от полицейската служба.
Няма спор, на запад се живее по- добре. Само в страната на неограничените възможности могат да те застрелят в дома ти, защото имаш тенджера с гореща вода на котлона. Е, ако си късметлия, може да отидеш в мол, училище, детска градина и там някой хахо да реши да си изпразни законно притежваната пушка по всичко, което мърда.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Dust написа:Не зная къде си живее по-добре, на изток или на запад, но за сега дали има и 1% от работещите в чужбина които да са избрали да работят на изток.
Ако четеш тука нашите антизападни съфорумци, Германия е фалирала от поне 5 години.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
ReBorn1982
Ми САП и те обявиха, че ще съкращават хиляди служители, повече от плануваното. Чудесно върви АллахАкбарланд .....
Аз ти предложих облог по тая тема с "фалита на Германия" :lol: :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
ReBorn1982
Какво значи фалит, никой от нас не е твърдял, че Германия ще фалира (поне не и скоро, все пак стои върху дълго граден стабилен фундамент). Твърдим само че икономически Германия отива на много зле, което е факт вече. Местят се производства, съкращават се хора, това е тенденцията вече. BASF, SAP, VW Group и т.н., всички големи го правят, а от малките мнозина вече и не оцеляха ..... всички анализатори го казват - Германия върви на много зле.
- Drunken_Master
- Контакти:
Аз съм шокиран, тоя явно още не е вдянал, че санкциите работят... ама за руснаците. 
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".