Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Soulen » 19 юли 2024 14:05

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DmpavOuqFqk[/youtube]

Май не работят линковете към тубата както трябва, ама все пак да напомня едим мой любим момент от кеча, когато Ледения направи зашеметител на Доналд Тръмп :lol: :lol: :lol:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 19 юли 2024 15:16

Thsmith написа:Никой не те е освободил след като не си бил роб.

Ти си никой..Има история..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 19 юли 2024 15:27

Роби сте били само едни определен вид хора.
Русоробите, така и до днес.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 юли 2024 16:34

Ева Заянчковска-Херник, която е част от групата „Европа на суверенните нации“ в парламента, обвини лично Урсула фон дер Лайен за всяко едно изнасилване в Европа, извършено от мигранти, заради политиката ѝ на отворени врати и приемането на милиони бежанци.
„Kрайно време е някой да ви каже директно какво мислят за вас голяма част от европейците. Избирането ви за председател на Европейската комисия в предишния мандат беше огромна грешка и някои хора все още явно са с махмурлук (за да ви изберат отново)“, каза полската евродепутатка.
„Вие сте лицето на европейската Зелена сделка, която унищожава европейската икономика и земеделие. Вие сте лицето на цялата климатична лудост на ЕС, която води до това ние, европейците, да ставаме все по-бедни“, заяви Ева Заянчковска-Херник.
„Вие сте лицето на пакта за миграцията и аз се обръщам към вас като жена към жена, като майка към майка. Как не ви е срам от този миграционен пакт, който води до това милиони жени и деца в Европа да се чувстват несигурни по улиците на собствените си градове? Вие сте отговорна за всяко изнасилване, нападение и трагедия, причинени от притока на нелегални имигранти, защото ги поканихте в Европа“, каза още полската евродепутатка.
След това Херник демонстративно скъса два лиска с надписи „Зелена сделка“ и „Европейски пакт за миграцията“ пред лицето на Урсула фон дер Лайен, която стоеше на 2 метра от нея, но продължаваше с ехидна усмивка да слуша критиките към себе си, сякаш те нямат никаква стойност.

https://fakti.bg/world/898038-polska-ev ... e-v-evropa

Браво на полската евродепутатка! Самата истина! Разби мутрата на фон дер вещицата.

https://glasove.com/novini/rumanska-evr ... a-glas-tuk
Румънската евродепутатка също много добре се е изявила!

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 19 юли 2024 17:03

Никаква ***** не е разбила, докаже ли се по съдебен път, всеки човек ще бъде наказан,... тези с повечето информация, в по-лек режим, разбира се...

В борбата за власт, най-важното нещо е спокойствието и разума.Всяко нещо, може да се промени с времето си, въпросът е да не прекалиш на момента.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 юли 2024 18:42

icko65 написа:Ма такива простотии ръсиш...чак не е за вярване..Кой верва че настояща Русия ни е освободила..Само твоя мозък може да роди тая титанична мисъл.Освободила ни е Русия през 1877-78..Точка.Кратко и ясно..
Очевидно живееш в някаква капсулирана среда.
Доста "българи" ( кавичките не са случайни ) ... Смятат, че изпращайки оръжия в Украйна, ние сме "воювали срещу 'асвАбАдителите". :lol:
Даже обявих награда във фейса от 5 бона на онзи, който ми покаже заповедта, с която Путин заповядва Войната срещу Османската империя. :mrgreen:

ПС.

Сега сериозно ...
Настояща Русия е абсолютна клоака и отгоре на това - доказани българомразци.
Когато и да бъдат сринати, все ще е от наша полза.
Който смята обратното, просто няма как да е българин ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 19 юли 2024 19:31

THE G.A.M.E написа:
icko65 написа:Ма такива простотии ръсиш...чак не е за вярване..Кой верва че настояща Русия ни е освободила..Само твоя мозък може да роди тая титанична мисъл.Освободила ни е Русия през 1877-78..Точка.Кратко и ясно..
Очевидно живееш в някаква капсулирана среда.
Доста "българи" ( кавичките не са случайни ) ... Смятат, че изпращайки оръжия в Украйна, ние сме "воювали срещу 'асвАбАдителите". :lol:
Даже обявих награда във фейса от 5 бона на онзи, който ми покаже заповедта, с която Путин заповядва Войната срещу Османската империя. :mrgreen:

ПС.

Сега сериозно ...
Настояща Русия е абсолютна клоака и отгоре на това - доказани българомразци.
Когато и да бъдат сринати, все ще е от наша полза.
Който смята обратното, просто няма как да е българин ...

Не знам капсулирана ли е моята среда но ти продължаваш да къртиш мивки..Путин и заповед срещу Осм.империя..Човек ..иди на преглед.На българина акъл не му давай за Русия
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 19 юли 2024 20:00

Eminem написа:
Ръгачът се оказа ..... сенегалец. Аз съм шокиран, не го очаквах .... всички мислехме, че е бял "крайнодесен" французин. Просто шоГ.

Въпреки всички кланета и изнасилвания от мигранти от Африка и Азия, лошите "крайно" десни си остават най-голямата заплаха!
Какво толкова правят мигрантите? Само колят и изнасилват.....детска му работа. Невинно забавление. Страхотна среда за европейците, търсещи екстремни преживявания. Особено вечерно време, в някой мигрантски квартал.

Как беше...Европа си е екстра. Голямата работа, че е заприличала на южноамериканска джунгла.

Ха ха, отдавна вече не са опасни само мигрантските квартали .... ето този случай - црънко тръгнал да обира бутик на "Луи Вюитон" до "Шанз Елизее" .... и чичко милиционер дошъл да му се скара ... обаче и милиционерите във Франция вече са явно меки китки, та црънко го надвил ..... неотдавна имаше случай на изнасилена американка в близост до Айфела ....

Та вече цял Париж е опасен, не само крайните му квартали. Сганта е плъзнала навсякъде.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 19 юли 2024 20:48

За да чукаш някого е елегантно е изскуство, колкото си по-добър, толкова ставаш по-зъл и по-желан.. Твоаята любов е срам за смоята моята любов...по твърда грубост.....Аз съм первезник, който мрази естественото ново...качественото ново е извратено старо...
Мислех си сега и го казвам в пияно състояние... не ме побеждавай да доказваш нещо лично, прави го, за да бъдат хората по-щастливи, моето мнение никога не е било фактор, но гневът ми е последствие на нечия глупост. Не мразя някого заради лично желание, но постъпките му водят до гняв...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 19 юли 2024 22:22

ReBorn1982 написа:
tiamat написа:Впрочем, какво разбираш под нео-марксисти? Щото това понятие се размята наляво и надясно, подобно на "джендъри", без много мисъл.

Нео марксистите са комунисти - ревизионисти. Това са "хора", напълно следващи идеите на Маркс, просто отхвърлят начините му как да се приложат, защото смятат че са неприложими. Те смятат че съвременните общества не могат сами да се "освободят" от "оковите", затова трябва да бъдат разрушени отвътре, след което да започне изграждането на "правилното" общество. Това от трудовете на Маркс.

Виж кой стои зад всички тия гнусотии с ЛГБТ, мигранти, мюсюлмани, "зелении" и т.н. уродщини, които съсипаха западните общества. Всичко това е умишлено дирижиран процес ...... ръководен от едни и същи кръгове. Чиято цел е да съсипят досегашния "капиталистически" модел, за да изградят новия.

Какъв е новия модел, който се опитват да изградят?

Върни се в “Свободна зона”