Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот Drunken_Master » 03 окт 2022 18:23

Red_Neck написа:Болшивиките не ме интересуват. Зададен беше елементарен въпрос, предполагащ едносричен отговор - да/не. Повтарям въпроса:
Как стои казусът с Беларус? ;))))
Фалшива държава ли са и те?

Отговорих ти...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 03 окт 2022 19:16

ReBorn1982 написа:
Thsmith написа:Истината е, че няма никакво значение какво казва някой Канадец, Китаец, Французин, Българин или още по малко Ватник. Хората в тези държави сами решават какви са и дали са държава или не.

Хората в Крим що нямат право "сами да решават какви са и дали са държава или не" ?? Или в Република Сръбска ??!

Напротив, имат пълното право да хванат влака и да отидат в държавата към която смятат, че принадлежат.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 03 окт 2022 19:49

Thsmith написа:
ReBorn1982 написа:
Thsmith написа:Истината е, че няма никакво значение какво казва някой Канадец, Китаец, Французин, Българин или още по малко Ватник. Хората в тези държави сами решават какви са и дали са държава или не.

Хората в Крим що нямат право "сами да решават какви са и дали са държава или не" ?? Или в Република Сръбска ??!

Напротив, имат пълното право да хванат влака и да отидат в държавата към която смятат, че принадлежат.

Много си плосък. Прочети си мнението... Албанците що не хванаха влака за Албания ами останаха в Косово като косовари. Щото така искат нали.. Еми руснаците от Крим и Донбас не хващат влака щото вече са в Русия. Така искат... Малка разлика с тъпите шиптъри.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 окт 2022 20:17

Един швейцарски журналист, който няма да видите в "Нова":
https://www.youtube.com/watch?v=s5Xlb7D2ZoI

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 03 окт 2022 20:30

paceto написа:Има версия, че са морски мини за унищожаване, а дали с цел просто премахване или залагане на капан като мине украинската армия не се знае. Дебелите "тръби" всъщност са зарядите на UR-77.

Изображение

Ето какво се оказа...
Ние воюваме с идиоти
Вчера публикувах видео, в което руснаците поставят контейнери в изкопи в Херсонска област. Помолих абонатите на канала да разберат какви са тези предмети. Те изясниха. Това са бойни части на морски противодесантни котвени мини. Но защо ги заровиха на сушата?
Версиите бяха следните. Руснаците създават минни прегради в местата на вероятен пробив. Руснаците не искат да копаят окопи с ръце и го правят с помощта на експлозии. Руснаците сплашват украинците, сами снимат такива видеа и ги пускат в интернет.
Нито едното, нито другото, нито третото.
Рашистите са заровили 24 тона боеприпаси, за да заснемат видеорепортаж за неосъществила се "победа". В това видео се твърди, че руски танк унищожава влак с украински боеприпаси с един изстрел.
Холивуд отиде да помоли за една цигара, за да я изпуши нервно отстрани.
Източник: ЦАПЛІЄНКО_UKRAINE FIGHTSS
https://fb.watch/fWRqDuqL-N/

Тия верно нямат два грама мозък......

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 окт 2022 23:05

metodito написа:Един швейцарски журналист, който няма да видите в "Нова":

Хаааахахаха, ... тоя ли бре, ... който Вовата закичи с орден Дружба преди няколко години и после правеше "разкрития" за биолгични оръжия в Украйна :))))

Вие съвсем ни взехте за ахмаци.....
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 03 окт 2022 23:18

Не можах, да се обоснова преди няколко часа, понеже бях на работа, та сега отговарям на всичко...

JACKO написа:Много мило, благодаря за момчето! Момчето беше преподавател по история преди години, и то за 800 лева!

Напълно нормално. Аз лично, ако бях директор на въпросното училище бих те махнал при първа възможност. Не е нормално един учител, да бъде толкова бос по история. 85% от твърденията, които си написал (и в миналото) са лъжи и плод на "Свободна Европа" и "Дойче Веле". Между другото е адски тъпо, да се правиш на сърдит, обиден и т.н. (съдя по поста), при положение, че наистина говориш страшни дивотии. Кой ти е крив ? Все едно да съм учител по литература и да кажа, че Иван Вазов е автор на "Майце си" примерно...

JACKO написа:Към днешна дата обучавам кучета водачи за десеторно повече! Доставя ми удоволствие, не толкова за парите, а да видя радоста в очите на нуждаещите се! Спечелих 1-во място в Испания (островите) в турнир! На търг кучето стигна до 40К! Разбира се победителят беше анонимен, понеже е с благотворителна цел! Даваха ме и по новините, със снимка на нуждаещата се, със снимка на обучаващият, и благодарности към благодетеля!

Смяташ ли, че изобщо ме вълнува, какво работиш ? Ти сам изтъкна, че си бил преподавал по история. Ако не ме лъже паметта, дори го беше написал в "Бойна слава", където и там се счепкахме и пак беше направен смешен от моя милост. Беше по въпроса за "Възродителният процес", където нямаше хал-хабер от света.

JACKO написа:Сега нещо любопитно! Мой добър приятел е руснак, и о.., чудо, неговият брат е украинец, избягал от режима!

Това какво трябва да значи ? Че Украйна е изкуствена държава ? Ми, нали това твърдя и аз... Да не те е напекло без слънце ?

JACKO написа:И не ми говори за история, беден си!

Тъй ли ? Ти говориш глупости, пък аз съм "беден" ? Много интересно...

JACKO написа:Няма да ти отговарям повече.

Що ? На мен ми е забавно ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 03 окт 2022 23:34

icko65 написа:
Thsmith написа:
ReBorn1982 написа:

Много си плосък. Прочети си мнението... Албанците що не хванаха влака за Албания ами останаха в Косово като косовари. Щото така искат нали.. Еми руснаците от Крим и Донбас не хващат влака щото вече са в Русия. Така искат... Малка разлика с тъпите шиптъри.

Х.м и теб да те питам, Косово част от Албания ли е и косоварите имат ли такова желание, че сравняваш двете неща?
Крим и Донбас все още според международното право са част от независима Украйна.
Кво бълнувате всички путинофили е без значение.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 04 окт 2022 00:34

Red_Neck написа:
metodito написа:Един швейцарски журналист, който няма да видите в "Нова":

Хаааахахаха, ... тоя ли бре, ... който Вовата закичи с орден Дружба преди няколко години и после правеше "разкрития" за биолгични оръжия в Украйна :))))

Вие съвсем ни взехте за ахмаци.....

Някакъв руснак по Русия 24 там в онова шоу с лунатиците с ядрените ракети и прочие, беше казал преди няколко месеца, че украинците са обучавали птици да летят към Русия заразени с вируси. Смятай до какво ниво са паднали умствено щом вярват, че някакви гълъби летят само в посока Русия и серат вируси по руските граждани.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 окт 2022 00:37

icko65 написа:
Thsmith написа:
ReBorn1982 написа:

Защото явно не искат да са Албанци, а Косовари може би.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”