Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот ivan56 » 11 юли 2024 14:55

Днес се отбелязват 29 години от свинщините на другите боклуци избили 8К мъже и момчета в Сребръница.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 юли 2024 15:29

ivan56 написа:Стига само да му спрат европарите и отново ще се кротне, тоя "миротворец"
След като ЕС е предприел някакъв политика спрямо руските прасета, най-нормалното нещо е тя да бъде следвана от членовете на този съюз.

Наистина ли си съгласен богатите в тоя съюз на казват на бедните какво да правят?Орбан е там като представител на Унгария,не на ЕС!Нямям спомен за някаква забрана или решение да не се разговаря с Путин!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 юли 2024 15:40

Такива като него плюят комунизма, но се възхищават, когато ЕС използва комунистически прийоми. Лицемерие!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 юли 2024 15:52

Eminem написа:Такива като него плюят комунизма, но се възхищават, когато ЕС използва комунистически прийоми. Лицемерие!

Много интересно е това с комунизма!Бях много изненадан да разбера ,че в Гърция си има Комунистическа партия и даже е представена в парламента им с 15 депутата от 300,беше шокиращо за мен!Обаче тая седмица като гледах резултатите от Франция и видях,че и там си имат комунистическа партия и даже тя участва в коалицията която спечели изборите!Казах си ,че нещо не съм разбрал и затова проверих,оказа се ,че даже в периода 1997-2002 участват в управлението на Франция!Луда работа!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 11 юли 2024 16:20

BRF написа:Наистина ми се ще да питам,някой вижда ли нещо лошо в срещите на законно избран министър председател или каквато му е длъжпостта!Според мен Орбан дължи обяснение единствено на унгарците!

С малката подробност, че в момента Унгария председателства ЕС.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 юли 2024 16:41

По принцип Франция е комунистическа.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 юли 2024 16:46

Dust написа:
BRF написа:Наистина ми се ще да питам,някой вижда ли нещо лошо в срещите на законно избран министър председател или каквато му е длъжпостта!Според мен Орбан дължи обяснение единствено на унгарците!

Не мисля,че Орбан е ходил като представляващ ЕС,а относно това Макрон като ходи на гости при Путин малко преди войната също Франция беше председателстваща ЕС!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 юли 2024 16:47

pomiqrat написа:По принцип Франция е комунистическа.

Съвременната люлка на демокрацията е комустическа,не знаех!Дай да видим кои не са в такъв случай!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 11 юли 2024 16:54

BRF написа:
Dust написа:

Не мисля,че Орбан е ходил като представляващ ЕС,а относно това Макрон като ходи на гости при Путин малко преди войната също Франция беше председателстваща ЕС!

Орбан е говорил от името на ЕС
Унгарският премиер Виктор Орбан продължава днес самодейната си "мирна мисия" за Украйна, като ще се срещне с бившия американски президент Доналд Тръмп, след като обиколи Киев, Москва и Пекин. Неговите изяви предизвикват открито недоволство в ЕС, защото злоупотребява с председателството на своята страна на Съвета на ЕС през второто полугодие на 2024 г. Никой не му е дал мандат да говори от името на ЕС за войната в Украйна, но той продължава мисията си под логото на унгарското председателство.
https://www.segabg.com/hot/category-for ... stvo-na-es
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 11 юли 2024 17:27

ivan56 написа:Стига само да му спрат европарите и отново ще се кротне, тоя "миротворец"
След като ЕС е предприел някакъв политика спрямо руските прасета, най-нормалното нещо е тя да бъде следвана от членовете на този съюз.

Викаш, след като ЦК на КПЕС е задала "правия" курс, всички трябва неотлъчно да го следваме .... а уж излязохме от комунизма ....

Върни се в “Свободна зона”