Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Thsmith » 30 юни 2024 23:37

ReBorn1982 написа:Геноцид, Ванка, е това в Газа, в Косово имаше геноцид точно толкова, колкото и Саддам имаше оръжия за масово унищожение 2003-а година .... поредните американски лъжи с цел да оправдаят поредната война, която започват.

Сърбия не е нападала никого, само бранеше международно признатата си територия от албанските терористи, искащи да я отцепят.

Тези лъжи не успя ли да разбереш, че не вървят? В Газа няма никакъв геноцид, а в Югославските войни беше доказано. Точно както беше доказано наличието и използването на химическо оръжие от Саддам срещу кюрдите.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 юни 2024 23:43

То в Газа чак геноцид няма, ама е срамно, че има хора, дето да подкрепят всичко това. Толкова много цивилни измряха, включително и деца. В Сребреница също абсолютно нищо не се доказа, не е имало и там геноцид. Принципно, историята познава много малко класически форми на геноцид. Примерно, това което се случва с полските евреи по време на мустакатият фюрер, случващото се с индианците в Северна Америка... или пък случващото се с арменците в Османската империя.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 юли 2024 01:16

Кво значи да приемат? Това там трябва да се прочисти по някакъв начин. Който не може да приема, нека отвори вратите си за тези хлебарки и да ги гледа той. Ама нещо никоя от съседните държави пълни с Аладиновци не е тръгнала да ги приема. Никой не ги иска, те самите седят и пазят активните терористи с телата си, после Израел и Биби да мислели как да ги пазят. Откъде на къде?
Израел обяви задължителна евакуация и им даде достатъчно време да се изтеглят. Те си седят там и реват как падали бомби...

A.Pinochet[/center]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 01 юли 2024 06:43

Thsmith написа:Тези лъжи не успя ли да разбереш, че не вървят? В Газа няма никакъв геноцид, а в Югославските войни беше доказано.

Дрън-дрън, бозава американска пропаганда. Избиването на цивилни в Югославия било геноцид, ама в Газа не било ....

Thsmith написа:Точно както беше доказано наличието и използването на химическо оръжие от Саддам срещу кюрдите.

Да, когато Саддам беше съюзник на САЩ .... ама тогава нямаше проблеми, нали ??! .... 2003-а отдавна вече нямаше нищо и САЩ излъгаха най-нагло, за да оправдаят варварското си нападение срещу Ирак.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 юли 2024 09:33

ReBorn1982 написа:
Thsmith написа:Тези лъжи не успя ли да разбереш, че не вървят? В Газа няма никакъв геноцид, а в Югославските войни беше доказано.

Дрън-дрън, бозава американска пропаганда. Избиването на цивилни в Югославия било геноцид, ама в Газа не било ....

Thsmith написа:Точно както беше доказано наличието и използването на химическо оръжие от Саддам срещу кюрдите.

Да, когато Саддам беше съюзник на САЩ .... ама тогава нямаше проблеми, нали ??! .... 2003-а отдавна вече нямаше нищо и САЩ излъгаха най-нагло, за да оправдаят варварското си нападение срещу Ирак.

Може да се въртиш колкото искаш, но в Газа геноцид нямаше, а в Югославия беше факт.

---
Не, нямаше проблем. За мен никога не е било проблем и не ми е трябвало облекло за боя по някой Аладин. Ако утре кажат, че нападат някой "стан" или която и да е държава там, изобщо няма да ме интересува причината. Просто ме дразни, че продължаваш да лъжеш, че не е имало подобно нещо при положение, че е дори е използвано. Никога не съм защитавал тезата, че това било причината да го нападнат или че е бил заплаха за тях. Просто самото внушение, че видиш ли не е имал ме дразни. :lol:
Аз никога не съм защитавал тезите за "спасяването и демократизирането" на Аладин и ко. Винаги съм залагал открито на колониална политика тЪ нямаш никакъв шанс да ме хванеш тук.

A.Pinochet[/center]

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 01 юли 2024 11:15

Ревлата клетницата така и не разбра, че Смити няма да я остави по тоя въпрос докато е жива. Ще се гърчи като червей още дълго време. :)) Аз пак да кажа, че 2003 САЩ и Колин Пауъл изобщо не е имало нужда да оправдават интервенцията в Ирак с това. Имаше достатъчно други причини, защото бяха заплаха за регионалната сигурност. Дори Башар Асад е приветствал САЩ, чувствайки Ирак на Садам като местен опонент.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 юли 2024 14:22

Thsmith написа:
ReBorn1982 написа:

Може да се въртиш колкото искаш, но в Газа геноцид нямаше, а в Югославия беше факт.

---
Не, нямаше проблем. За мен никога не е било проблем и не ми е трябвало облекло за боя по някой Аладин. Ако утре кажат, че нападат някой "стан" или която и да е държава там, изобщо няма да ме интересува причината. Просто ме дразни, че продължаваш да лъжеш, че не е имало подобно нещо при положение, че е дори е използвано. Никога не съм защитавал тезата, че това било причината да го нападнат или че е бил заплаха за тях. Просто самото внушение, че видиш ли не е имал ме дразни. :lol:
Аз никога не съм защитавал тезите за "спасяването и демократизирането" на Аладин и ко. Винаги съм залагал открито на колониална политика тЪ нямаш никакъв шанс да ме хванеш тук.

Аве не те интересува нападението на ''стан'', защото утре ще си вдигнеш задните части и ще си отпрашиш за краварника след поредната мигрантска вълна към Европа заради война. Ти си ясен. :lol:
П.П. Залагаш ти за колониална политика, ама да не се казва СССР тая ''колониална политика'' само.... :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 01 юли 2024 15:01

И да добавя отново, че Саддам е знаел поне месец по-рано за предстоящата американска интервенция, вкл. и службите от Москва са го предупреждавали, че това е неизбежно. Имал е достатъчно време да заличи всякакви следи не само от химически оръжия, а и от всякакви други компрометиращи неща. Тука някои се правят на ударени, че не могат да съберат 2 и 2. Никой диктатор не е толкова глупав, че да остави на противника уличаващи доказателства.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 юли 2024 15:20

ElCapitana_Puyol написа:Ревлата клетницата така и не разбра, че Смити няма да я остави по тоя въпрос докато е жива. Ще се гърчи като червей още дълго време. :)) Аз пак да кажа, че 2003 САЩ и Колин Пауъл изобщо не е имало нужда да оправдават интервенцията в Ирак с това. Имаше достатъчно други причини, защото бяха заплаха за регионалната сигурност. Дори Башар Асад е приветствал САЩ, чувствайки Ирак на Садам като местен опонент.

Имало достатъчно други причини, но тия решили да си измислят причина да нахлуят. Браво, Пуйолка. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 юли 2024 18:18

delqnski47 написа:
Thsmith написа:
ReBorn1982 написа:

---

Аве не те интересува нападението на ''стан'', защото утре ще си вдигнеш задните части и ще си отпрашиш за краварника след поредната мигрантска вълна към Европа заради война. Ти си ясен. :lol:
П.П. Залагаш ти за колониална политика, ама да не се казва СССР тая ''колониална политика'' само.... :mrgreen:

И това го обсъждахме. За тези вълни са виновни тези, които ги пускат и хранят. Ако няма изгода, а тояга... вълни няма да има. Не са ти виновни щатите или Биби, а политиците пускащи ги, канещи ги и хранещи ги.

и да, иска ли питане? Залагам на цивилизоване, очовечаване, а не на създаване на още прасета и още по голяма свинщина.

Достатъчно е да се погледне Родезия за пример.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”