https://money.bg/economics/vse-po-blizki-kitay-namalyava-mitata-na-golyama-chast-ot-vnosa-ot-sarbiya.html?utm_source=news.bg&utm_medium=article&utm_campaign=sidebar
Сърбите най-добре си играят картите в региона. И намазват и от ЕССР, и от Китай. Това е поредният им успех. Запада ще прави електромобили в Крагуевац, ще добива огромни количества литий, Китай инвестира в инфраструктура и производство също, сега намалява мита и за сръбски стоки за огромния си пазар ....
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
ReBorn1982
Re: Тема за политика - Свят
https://news.bg/int-politics/osadiha-15-godishen-gotvel-napadenie-sreshtu-koleden-bazar-v-germaniya.html
4 години за малкия джихадист, смЕх .... тамън скоро да излезне на свобода и да може да извърши пъкленото си дело.
Германия е станала карикатура на държава ....
4 години за малкия джихадист, смЕх .... тамън скоро да излезне на свобода и да може да извърши пъкленото си дело.
Германия е станала карикатура на държава ....
ReBorn1982 написа:https://money.bg/economics/vse-po-blizki-kitay-namalyava-mitata-na-golyama-chast-ot-vnosa-ot-sarbiya.html?utm_source=news.bg&utm_medium=article&utm_campaign=sidebar
Сърбите най-добре си играят картите в региона. И намазват и от ЕССР, и от Китай. Това е поредният им успех. Запада ще прави електромобили в Крагуевац, ще добива огромни количества литий, Китай инвестира в инфраструктура и производство също, сега намалява мита и за сръбски стоки за огромния си пазар ....
Е те сръбските корви от едно време са и така и така.
Уж със СССР а си бяха отворени към Запада.
Като цяло не ми е ясно за кво се натискат за ЕС.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- delqnski47
- Контакти:
ivan56 написа:ReBorn1982 написа:https://money.bg/economics/vse-po-blizki-kitay-namalyava-mitata-na-golyama-chast-ot-vnosa-ot-sarbiya.html?utm_source=news.bg&utm_medium=article&utm_campaign=sidebar
Нарича се политика и интереси това, ако не знаеш. Коври са слугите и тея дето не могат да убедят, за да спечелят повече.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
-
ReBorn1982
ivan56 написа:ReBorn1982 написа:https://money.bg/economics/vse-po-blizki-kitay-namalyava-mitata-na-golyama-chast-ot-vnosa-ot-sarbiya.html?utm_source=news.bg&utm_medium=article&utm_campaign=sidebar
То и ние сме кyрва на Запада, ама срещу това не получаваме нищо. Сърбите поне осигуряват.
Чакам да чуя тази политика на тия боклуци с какво им помогнала и как сръбския народ е по-добре от една държава членка на ЕС.
Няма как да си корва и да си и така и така, щото накрая идва НАТО с парния чук и ти ебава мамата.
А другитети "бизнес партньори" стоят отстрани и хълцат.
Няма как да си корва и да си и така и така, щото накрая идва НАТО с парния чук и ти ебава мамата.
А другитети "бизнес партньори" стоят отстрани и хълцат.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ReBorn1982 написа:ivan56 написа:ReBorn1982 написа:https://money.bg/economics/vse-po-blizki-kitay-namalyava-mitata-na-golyama-chast-ot-vnosa-ot-sarbiya.html?utm_source=news.bg&utm_medium=article&utm_campaign=sidebar
То и ние сме кyрва на Запада, ама срещу това не получаваме нищо. Сърбите поне осигуряват.
Как стигна до това прозрение?
Да ти припомням ли каква кочина бяхме преди приемането в ЕС?
И стига сте ни предавали някаква супер важност като нация.
Не ми се слушат глупости от сорта, как някой иска да ни затрие, щото сме някакъв супер дупер фактор.
-
ReBorn1982
Ми ти да виждаш някакво сериозно производство у нас, такова с висока добавена стойност ???
В Сърбия произвеждат цели автомобили, у нас .... автомобилни кабели ......
В Сърбия вече има високоскоростна железница .... у нас БДЖ ако закъснее "само" с 1 час, е огромен успех.
В Сърбия произвеждат цели автомобили, у нас .... автомобилни кабели ......
В Сърбия вече има високоскоростна железница .... у нас БДЖ ако закъснее "само" с 1 час, е огромен успех.
- Drunken_Master
- Контакти:
Умния Иван стракс аген... Някой като ми каже, че ЕС била гаранция за просперитет е същата мега простотия като НАТО е гаранция за сигурност... Преди ЕС държавата била "кочина", то ще кажеш, че сега е някакъв ебахти рая... 
Аз между другото, не съм убеден, че сърбите са по-изостанали от нас...
Аз между другото, не съм убеден, че сърбите са по-изостанали от нас...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- Drunken_Master
- Контакти:
При дебата с Тръмп, Байдън пак бил дал фира...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".