Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Войната в Украйна
Паце, изтривай всички постове, които не са по темата че стана общ казан.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:
Groucho написа:Сега е топло. На есен пак 5 бустера на калпак до пролет 2023-а
Есенес не знам, ама за 2023 Гейтс обеща нова пандемия с нов патоген и нови боцки за 100 дни. Не виждам причина да не сбъдне обещанията си, освен ако пуцането по заводите им в Украина не ги позабави. Ама не мисля, че не са се подсигурили с производствени мощности (за патогените, те боцките са си готови отдавна...)
Real написа:Есенес не знам, ама за 2023 Гейтс обеща нова пандемия с нов патоген и нови боцки за 100 дни. Не виждам причина да не сбъдне обещанията си, освен ако пуцането по заводите им в Украина не ги позабави. Ама не мисля, че не са се подсигурили с производствени мощности (за патогените, те боцките са си готови отдавна...)
Съмнявам се, че ще има нещо ново. Ковида се утвърди на пазара. Ако войната приключи сравнително бързо, би трябвало с него да се продължи.
В Черно Море се търкалят отвързани мини. Чудно ми e, ако някоя от тях прасне някоя натовска бойна лодка в пристанище в Румъния, България или Турция, НАТО кой ще приеме, че ги напада - Украйна, която наслага мините или Русия, защото мините са руско/съветско производство

- bobonikolov
icko65 написа:bobonikolov написа:icko65 написа:bobonikolov написа:icko65 написа:Thsmith написа:
https://bg.wikipedia.org/wiki/Конспират ... етни_линии
Естествено, че ще ги споделям свободно. И това не са виждания, а факти. Знам, че една група хора си умирате да се изкарате роби или да изкарате предците си роби, но те не са били такива. Сори ако това те разочарова.
Никога не съм успял да си обясня този странен нихилизъм.
Иначе си много прав в това, че навързването на мнения дава обяснение за някои неща. Точно като вярата, че някой те пръска от небето, тук е имало робство и щъркела носи бебетата.
Подходи по сериозно ..Няма нужда от УИКИПЕДИЯ.Има и док.филми.Обяснението пък за кондензация на газовете от реакт.двигатели е смешно.Това което се изпуска не излиза от двигателите а от разпръсквачи в крилата..Лично с бинокъл съм наблюдавал самолет с 2 реакт.двигателя да изпуска четворна диря дълга километри.И дирите бяха от краищата на крилата.Нещо което видя с очите си няма как да ми го обясняват в уикипедия
Елементарна физика, но няма кой да чете пак. Обяснено е многократно от пилоти и пак има хора, които говорят глупости. Тия следи, които ги виждате, са конденз от двигателите на самолета. Температурата на въздуха на 10км височина е -50 градуса. При излизането на горещите газове от двигателите стават се получава конденз, който след време се изпарява във въздуха. Каквито и течности да се пръскат на такава височина се изпаряват почти на момента и не достигат изобщо земната повърхност. За това и самолетите имат минимална височина, на която могат да изхвърлят гориво, за да не попадне течно на земята и да залее хора.На 10 км височина самолета се вижда като точка какво остава да се види от колко места излиза каквото и да е. Като се говорят глупости за химикали поне трябва да се мисли. Нали тия същите, които уж ви тровят живеят на същата тая земя бе хора? Мислете……
Да си забелязал случайно че самолети за които говоря летят по ниско от другите..Щото и това съм забелязал..И теорията ти за конденза издиша защото съм наблюдавал едновременно "нормален" и "ръсещ" самолет..Имаше разлика в плътността и дължината на дирите.Могат да се видят..Казах че съм гледал с бинокъл.Мислех да го снимам но се отказах.Спирам че не е по темата.
Ами не не съм забелязал, защото за разлика от много хора аз си имам работа и не блея по небето да видя какви самолети летят по цял ден. Значи пилоти му казват какво е той не вярва. Специалисти му казват какво е той не вярва. Ако можеха и малко акъл да поръсят нямаше да е зле ама карай……
То има пилоти които казват че е вярно..ама бегай си играй и не ми давай оценка колко акъл имам.Като нямаш време да блееш небето блей по баирите..Нещастник
Tова ли е най-доброто, което можеш :D? Жалко очаквах повече.......