Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

emerson1leao

Re: Войната в Украйна

Мнениеот emerson1leao » 27 мар 2022 00:49

Паце, изтривай всички постове, които не са по темата че стана общ казан.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 27 мар 2022 01:00

Groucho написа:Сега е топло. На есен пак 5 бустера на калпак до пролет 2023-аИзображение

Есенес не знам, ама за 2023 Гейтс обеща нова пандемия с нов патоген и нови боцки за 100 дни. Не виждам причина да не сбъдне обещанията си, освен ако пуцането по заводите им в Украина не ги позабави. Ама не мисля, че не са се подсигурили с производствени мощности (за патогените, те боцките са си готови отдавна...)

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 27 мар 2022 02:06

Real написа:Есенес не знам, ама за 2023 Гейтс обеща нова пандемия с нов патоген и нови боцки за 100 дни. Не виждам причина да не сбъдне обещанията си, освен ако пуцането по заводите им в Украина не ги позабави. Ама не мисля, че не са се подсигурили с производствени мощности (за патогените, те боцките са си готови отдавна...)

Съмнявам се, че ще има нещо ново. Ковида се утвърди на пазара. Ако войната приключи сравнително бързо, би трябвало с него да се продължи.

В Черно Море се търкалят отвързани мини. Чудно ми e, ако някоя от тях прасне някоя натовска бойна лодка в пристанище в Румъния, България или Турция, НАТО кой ще приеме, че ги напада - Украйна, която наслага мините или Русия, защото мините са руско/съветско производствоИзображение

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 27 мар 2022 02:54

icko65 написа:
bobonikolov написа:
icko65 написа:
bobonikolov написа:
icko65 написа:
Thsmith написа:
https://bg.wikipedia.org/wiki/Конспират ... етни_линии

Естествено, че ще ги споделям свободно. И това не са виждания, а факти. Знам, че една група хора си умирате да се изкарате роби или да изкарате предците си роби, но те не са били такива. Сори ако това те разочарова.
Никога не съм успял да си обясня този странен нихилизъм.

Иначе си много прав в това, че навързването на мнения дава обяснение за някои неща. Точно като вярата, че някой те пръска от небето, тук е имало робство и щъркела носи бебетата.

Подходи по сериозно ..Няма нужда от УИКИПЕДИЯ.Има и док.филми.Обяснението пък за кондензация на газовете от реакт.двигатели е смешно.Това което се изпуска не излиза от двигателите а от разпръсквачи в крилата..Лично с бинокъл съм наблюдавал самолет с 2 реакт.двигателя да изпуска четворна диря дълга километри.И дирите бяха от краищата на крилата.Нещо което видя с очите си няма как да ми го обясняват в уикипедия

Елементарна физика, но няма кой да чете пак. Обяснено е многократно от пилоти и пак има хора, които говорят глупости. Тия следи, които ги виждате, са конденз от двигателите на самолета. Температурата на въздуха на 10км височина е -50 градуса. При излизането на горещите газове от двигателите стават се получава конденз, който след време се изпарява във въздуха. Каквито и течности да се пръскат на такава височина се изпаряват почти на момента и не достигат изобщо земната повърхност. За това и самолетите имат минимална височина, на която могат да изхвърлят гориво, за да не попадне течно на земята и да залее хора.На 10 км височина самолета се вижда като точка какво остава да се види от колко места излиза каквото и да е. Като се говорят глупости за химикали поне трябва да се мисли. Нали тия същите, които уж ви тровят живеят на същата тая земя бе хора? Мислете……

Да си забелязал случайно че самолети за които говоря летят по ниско от другите..Щото и това съм забелязал..И теорията ти за конденза издиша защото съм наблюдавал едновременно "нормален" и "ръсещ" самолет..Имаше разлика в плътността и дължината на дирите.Могат да се видят..Казах че съм гледал с бинокъл.Мислех да го снимам но се отказах.Спирам че не е по темата.

Ами не не съм забелязал, защото за разлика от много хора аз си имам работа и не блея по небето да видя какви самолети летят по цял ден. Значи пилоти му казват какво е той не вярва. Специалисти му казват какво е той не вярва. Ако можеха и малко акъл да поръсят нямаше да е зле ама карай……

То има пилоти които казват че е вярно..ама бегай си играй и не ми давай оценка колко акъл имам.Като нямаш време да блееш небето блей по баирите..Нещастник

Tова ли е най-доброто, което можеш :D? Жалко очаквах повече.......

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 27 мар 2022 05:24

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: !

Мнениеот Soulen » 27 мар 2022 08:37

Drunken_Master написа:Soulen, aз изобщо не вярвам на цялата тая КоВид простотия. Много добре знаех, кога ще се отварят заведенията и кога ще се затварят, смисъл знаех, кога ще има пик на заразени и кога - не.

Аз смятам, че е нарочно пуснат като главен заподозрян ми е Китай, защото те имаха най-голям интерес и пострадаха най-малко.

Но факта е, че не беше обикновен грип. Аз не го усетих лично, но майка ми и баща ми едва се спасиха. Добре че влезнаха бързо в болница, че не мисля, че щяха да се спасят. Мой приятел нямаше този късмет....

Майка последно беше влизала в болница преди 22 години, кога е раждали брат ми, никога не е боледува, а това шибано биологично оръжие, я срина за 3 дена.

Иначе е лесно да се прогнозират вълните, все пак заразява на принципа на грипа. Средно 2 години са продължавали пандемииите в миналото, а Омикрона беше началото на края.

И да вярваш и да не вярваш, сухите числа не лъжат. Общата смъртност е адски надвишена и дори е повече от официалната статистика за починали от ковид.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Роска Плевнелиева

Мнениеот Drunken_Master » 27 мар 2022 11:23

Изображение
Срам ме е от това действие на българското правителство, като че ли не са разбрали, че битката за свободата на Украйна е битка за свободата на България. Като не са разбрали, че сигурността на България, просперитетът, бъдещето на нашите деца се гарантира единствено като достоен член на ЕС и НАТО. А когато пращаме чаршафи и одеяла, а всички останали пращат военно оборудване, трябва да се срамуваме и трябва да изискаме от правителството да промени тази популистка нагласа, популистко говорене и действие.
Стига вече популизъм! Путин е диктатор!
Той извърши престъпление срещу човечеството. Трябва да посочим ясно агресора. Трябва да кажем, че Украйна се бори и за свободата на нашите деца и трябва да я подкрепим в нейната справедлива битка. Това означава да я подкрепим по всички възможни начини, а не да се заиграваме популистки с русофилите в България. И това се отнася не само за президента Румен Радев, който от ден първи показа, че е президент русофил популист. Това се отнася за министър-председателя Кирил Петков.

На тоя боклук с хомосексуални наклонности, кой изобщо му дава думата ? И какво цели ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 27 мар 2022 14:06

А на копейката с насраните гащи кой му дава думата ;d

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

1989

Мнениеот Drunken_Master » 27 мар 2022 14:55

Jürgen написа:А на копейката с насраните гащи кой му дава думата ;d

Mного яко. "Копейката" ? Ако беше някой, дето да се държеше по абсолютно същият начин, но да е с проамерикански възгледи, надали щяхте да му викате "Цента" или "Долара". Не случайно тази страна се превърна в американски кенеф... пардон американски придатък. Иначе Митрофанова е много лоша ? Що е лоша ? Щото е казала една истина...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 27 мар 2022 15:04

https://www.reddit.com/r/ukraine/commen ... see_it_as/
Мариупол - цивилни трупове на жени, деца на стълбища, в болница, която прилича на морга, същото е и в Харков, Чернигов и Киев. Вече няма да има милост за свините рашистки ниедни избиващи цивилно население !

https://twitter.com/antiputler_news/sta ... 5594851329
И украинците вече не прощават ! Ще ги отстрелват като патици изродите изпълняващи "приказ" путина !
Отсега нататък никакви рашистски свини няма да бъдат взимани за пленници ! Никакви женевски конвенции не трябва да важат за тия гадове масови убийци !
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”