Евроизбори 2014 г. при 64,48% НЕГЛАСУВАЛИ! АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: За кой гласувахте в Евроизбори 2014?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Laetitia
Контакти:

Re: Евроизбори 2014 г. при 64,48% НЕГЛАСУВАЛИ! АНКЕТА

Мнениеот Laetitia » 26 май 2014 02:37

anihilator написа:Интересно ми е кои са и защо не гласуваха днес достатъчно от тях за да ни го покажат :)
На фона на изключително ниската избирателна активност днес, БСП прибира немалък процент. Не са само изперкалите пенсионери, които гласуват за тях, има доволна бройка млади комунета и интересчии.

Иначе аз гласувам винаги, откакто съм навършила 18, пропускала съм само едни избори, при това по уважителни причини.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 май 2014 02:37

Някой наскоро каза доста остроумно ,че ако тези избори не бяха важни, нямаше да се купуват гласове ;) Всички избори са важни и всички влияят на политическата обстановка в страната.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 26 май 2014 02:40

dunavfc написа:Просто най-големият проблем на негласуващите е,че дават акъл на тези ,които са направили своят граждански дълг. Това е дразнещото , това е нелогичното и непонятното.
Хем абдикират от правото си, хем се чувстват длъжни да дават акъл, не го разбирам това, и никога няма да го приема. Ще приема един симпатизант на ББЦ или БСП да изрази, всякакво мнение, пък дори да бъде абсурдно, но няма да приема, хора на които тези избори не са важни да определят посоката в която нашата страна, трябва да се движи.

За съжаление това са голяма част от Българите мрънкачи и нищо повече знаят само думите искам и дай :!: А аз не приемам мнение от симпатизант на ббц или бсп ;)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 май 2014 02:43

dunavfc написа:Някой наскоро каза доста остроумно ,че ако тези избори не бяха важни, нямаше да се купуват гласове ;) Всички избори са важни и всички влияят на политическата обстановка в страната.

Сигурно е така за доста хора, но не и за мен.. Някак си нямам усещането, че се решава нещо важно за страната ми. По-скоро ми изглежда, че се избира коя партия колко хрантутници да прати в Брюксел, всеки от които на по 10к евро заплатка. Между другото въпросът на колегата беше много актуален! Какво е свършил един Слави Бинев например? Ей такива ми ти работи..

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 26 май 2014 02:44

Урок, който трябваше да е отдавна разбран: Електоратите на БСП и ДПС + циганският вот губят тежест при ниска избирателна активност. С активност под 35 % могат и мнозинство да правят и да управляват. При висока активност са като в небрано лозе. Плюс това честни и неманипулирани избори БКП (БСП) никога не е печелила. Проблемът е, че или не се гласува и бабичките, цианите и турците тежат или се подарява мнозинството не където трябва (Тиквата, Бареков, Царя и прочие). Изводите от днес: БКП+ДПС не стигат за мнозинство (освен много ниска активност или уникално голям купен цигански вот за БКП), ГЕРБ+Р.БЛОК не стигат за мнозинство (освен много висока активност или уникално голям купен цигански вот за ГЕРБ), т.е. Бареков ще бъде ухажван като балансьор. А следващия път пак стойте вкъщи или гласувайте за партийки, които няма да минат 4 %. Комунистите и турците само това чакат. Бъдете здрави!
Изображение

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 26 май 2014 02:44

Laetitia написа:
anihilator написа:Интересно ми е кои са и защо не гласуваха днес достатъчно от тях за да ни го покажат :)
На фона на изключително ниската избирателна активност днес, БСП прибира немалък процент. Не са само изперкалите пенсионери, които гласуват за тях, има доволна бройка млади комунета и интересчии.

Иначе аз гласувам винаги, откакто съм навършила 18, пропускала съм само едни избори, при това по уважителни причини.

Да има днес бях агитиран да не ходя да гласувам от човек който единствено разчита на семейни връзки :!:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 май 2014 02:45

dunavfc написа:Просто най-големият проблем на негласуващите е,че дават акъл на тези ,които са направили своят граждански дълг. Това е дразнещото , това е нелогичното и непонятното.
Хем абдикират от правото си, хем се чувстват длъжни да дават акъл, не го разбирам това, и никога няма да го приема. Ще приема един симпатизант на ББЦ или БСП да изрази, всякакво мнение, пък дори да бъде абсурдно, но няма да приема, хора на които тези избори не са важни да определят посоката в която нашата страна, трябва да се движи.

Това, че някой не подкрепя нито една партия не означава, че няма право да изказва мнението си по всеки политически и/или обществен въпрос. Да не кажа голяма дума, но ще се оправим, когато изцяло ни управляват безпартийни личности - професионални управленци, специалисти, ако щете и технократи ги наричайте.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 май 2014 02:45

anihilator написа:

За съжаление това са голяма част от Българите мрънкачи и нищо повече знаят само думите искам и дай :!: А аз не приемам мнение от симпатизант на ббц или бсп ;)

Аз пък не виждам проблем, стига мнението да е обективно и безпристрастно! И в БСП и в ГЕРБ има кадърни хора. Лошото обаче е, че всички винаги се водят от интереса на партията и почти никога не изразяват собственото си мнение..
Последна промяна от RedeviL на 26 май 2014 02:47, променено общо 1 път.

haha

Мнениеот haha » 26 май 2014 02:45

RedeviL написа: По-скоро ми изглежда, че се избира коя партия колко хрантутници да прати в Брюксел, всеки от които на по 10к евро заплатка.

А добър ден, най- после стигнахме до същността на днешните избори. :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 26 май 2014 02:51

Избори в Украйна. БКП полвзат същите методи. Изображение
Изображение

Върни се в “Свободна зона”