v.r.s. написа:То и аз мога да направя клип с няколко циганина и да им кажа какво да говорят и то само за по една ракия.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S-2PnyBMHBE[/youtube]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
v.r.s. написа:То и аз мога да направя клип с няколко циганина и да им кажа какво да говорят и то само за по една ракия.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
CTAHKO написа:v.r.s. написа:То и аз мога да направя клип с няколко циганина и да им кажа какво да говорят и то само за по една ракия.
Интересна работаБоко го хващат с фалшиви бюлетини - комунистите са платили, цялата циганска махала гласува за Боко - комунистите са платили, цигани си правят клип, в който възхваляват Боко - пак комунистите са платили
Не се ли усещате поне малко, че ставате смешни
![]()
![]()
Христо Бозов сред учредителите на „България без цензура”, влезе в ръководството на партията
Христо Бозов сред учредителите на „България без цензура”, влезе в ръководството на партията
Бившият заместник-кмет на Варна и неуспял кандидат за градоначалник доц. Христо Бозов попадна в ръководството на новоучредената партия „България без цензура". Бозов влезе в Националния съвет на партията с лидер Николай Бареков. За заместници на председателя бяха избрани Ангел Славчев и Рада Коджабашева, научи Дарик.
Извозват организирано мургави избиратели с черен мерцедес
07 юли 2013, 13:37
Екип на ВарнаУтре засече очукан черен мерцедес с регистрационен No В 7617 СР, който развежда роми между клуба на единия от кандидатите за кмет и училището в кв. "Владиславово", където са избирателните секции. Малко по-късно от ГЕРБ – Варна подадоха жалба до Общинската избирателна комисия за извозване на гласоподаватели. В нея се посочва, че по информация на граждани в район "Вл. Варненчик" до бл. 407, вх. 8, е разположена барака, облепена с агитационни материали. Край нея се извършва агитация на гласоподаватели, които се извозват с автомобил – черен мерцедес, с варненска регистрация, до избирателни секции.
GOLEADOR написа:Като си отговорите на въпроса за кого гласуват циганите се замислете защо автора на темата ви будалка.Хора мислете и не се оставяйте да ви хлъзват с разни опорни точки!
DANS написа:CTAHKO написа:v.r.s. написа:То и аз мога да направя клип с няколко циганина и да им кажа какво да говорят и то само за по една ракия.
Интересна работаБоко го хващат с фалшиви бюлетини - комунистите са платили, цялата циганска махала гласува за Боко - комунистите са платили, цигани си правят клип, в който възхваляват Боко - пак комунистите са платили
Не се ли усещате поне малко, че ставате смешни
![]()
![]()
Интересна работа, уж си националист и патриот, пък нямаш нито едно мнение в темата за "Народния съд" от днес!? Май си тролче на управляващите!
Ето ти ФАКТИ, кой, кога и как купува цигански гласове! Във Варна мекерето на БСП69ДПС и Бареков, си купи над 90% от циганските гласове, въпреки това(или поради това) той загуби изборите!!!
Потребители, разглеждащи този форум: VDP и 18 госта