Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот ivan56 » 25 юни 2024 00:31

Drunken_Master написа:
ivan56 написа:
Drunken_Master написа:Той, тоя министър, що не си гледа неговата държава, дето закъса икономически, та е седнал да милее за другите...
14.06.2024
Страните от Европейския съюз (ЕС) в петък не успяха да се споразумеят за нови санкции върху доходоносния за Русия втечнен природен газ.
Това съобщава Politico, като цитира шестима дипломати от ЕС.
Германия торпилира сделката в навечерието на международната мирна конференция за Украйна в събота.
Същността на пакета беше да се забрани на страните да реекспортират руски втечнен природен газ от пристанищата на ЕС и да финансират планирани арктически и балтийски LNG терминали.

Забравих да напиша... #sankciiterabotqt Изображение

Малко ти е стара информацията Сисе :cry:
https://bntnews.bg/news/vanshnite-minis ... 2news.html

Умен Ванко, ти ще излезеш прав накрая, че санкциите работят яко...Изображение

Парцалесо, не сменяй темата.
Фейк новини от 10 дена само в оня умрял форум на путинофили.
РускиЙ мир за вас прасета
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 25 юни 2024 06:23

Евреите са чума която трябва да бъде унищожена веднъж и завинаги. От хилядолетия тормозят света и трябва да бъдат изтребени до крак.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 25 юни 2024 06:49

paceto написа:
icko65 написа:
Eminem написа:Кой е агресорът, след като от ливанска територия летят ракети към Израел?

Ливанската армия ли ги изстрелва?

Ми армията им ще но ги спира тези, които стрелят от там, а стои и гледа? То това да не е като да стреляш с прашка и да се скриеш в шубраците. За изстрелването на голям брой ракети се иска технологично време и логистика, а щом тамошното правителство, вътрешна сигурност и военните си траят значи са дали зелена светлина за това. Това все едно някакви терористи да си доставят оръжия у нас, да си се разхождат със системите по територията ни и спокойно да си изстрелва 50-100 ракети през определено време и никой да не ги забележи и да си траем без да се вземат мерки. И тези изстреляни ракети към Израел от Ливан не са вчера, а са от доста време назад в годините.

Ми то и доста назад във времето никакви ракети по никой не се изстрелваха ма що тей станА....
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 25 юни 2024 09:55

THE G.A.M.E написа:Опитвам се да се сетя, кога Израел са нападали първи своите съседи ?
Всъщност, от както е създаден настоящият Израел, те непрекъснато са или провокирани грозно ( най-често с атентати ) или директно нападани ! И това е доказан факт !
Това, дето араби, ливанци, палестинци, египтяни, сирийци и т.н. ги считат за "натрапници", съвсем не е оправдание !
Щото самите ТЕ, са натрапници в онези земи, по време на арабската инвазия през средновековието, когато местните евреи са прогонени от Римляните.
Тъй че, аре ги-ти за сите хлебарки и да до духат !!

Веднага ти казвам - например Шестдневната война - https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A8%D0 ... 0%BD%D0%B0. Звучи ли ти като при Путлерчо и орки2 през 2022? С тази "малка" разлика, че евреЙците са наистина подготвени и размазват Гюптите и всички останали арабели, а не като путлерчо да тръгне като аслан и.... Та хайде да не ми рпавите от чифутите светци, може ли? И това го казвам с ясното съзнание на човек, дето е бил в Израел, Палестина и Йордания и е напълно наясно, че само сред евреЙте се е чувствал като бял човек и че непрязънта ми към тях на секундата секна, след само 2 часа в палестинския Витлеем
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 25 юни 2024 10:00

paceto написа:
icko65 написа:
Eminem написа:Кой е агресорът, след като от ливанска територия летят ракети към Израел?

Ливанската армия ли ги изстрелва?

Ми армията им ще но ги спира тези, които стрелят от там, а стои и гледа? То това да не е като да стреляш с прашка и да се скриеш в шубраците. За изстрелването на голям брой ракети се иска технологично време и логистика, а щом тамошното правителство, вътрешна сигурност и военните си траят значи са дали зелена светлина за това. Това все едно някакви терористи да си доставят оръжия у нас, да си се разхождат със системите по територията ни и спокойно да си изстрелва 50-100 ракети през определено време и никой да не ги забележи и да си траем без да се вземат мерки. И тези изстреляни ракети към Израел от Ливан не са вчера, а са от доста време назад в годините.

Прав си, идеално описа тактиката на САЩ в Украйна :mrgreen: Според теб сега редно ли е орки1 да вземат да бумнат нещо американско, те така, щото тези удари по руските земи стават само и единствено с изричното разрешение на САЩ и с хора, обучени пак от САЩ?

Ако бях путлерчо в момента, директно бих дал ракети на хус(т)ите да смачакт някой самолетоносач - ми то ние де да знаем какво става в Йемен и как са стигнали ракетите при тях? Ама путлер не го прави - или е мноооооого, ама мноооооого тъп (което хич не го изключвам като хипоте(ну)за), или си има договорка сред големите за нещо. Например умнокрасивите упорито "забравят" факта, че войната в Украйна за 24 часа уби всякакви грипове и противогрипни мерки и теглилки. Ей така си изчезна кУронката, както се и появи - за нула време. бах тоз Путлер, заслужава Нобелова награда за медицина :lol:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 25 юни 2024 12:02

Специално заличаването на Ковид-а от Путин беше едно от най- ярките доказателства за целенасоченото промиване на мозъци в световен мащаб по различни теми (ковид, BLM, феминизъм и прочие измислици) и това го казвам като човек, който не е привърженик на конспиративни теории.

Pill, аз не съм толкова краен, обаче навремето е имало един план да бъдат изселени в Мадагаскар. Но там сигурно биха почнали да бомбардират лемурите за територии, като им знам израелските ценности.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 юни 2024 12:36

Ковида умря два месеца преди войната и още тогава написах, че им идва дюшеш за оправдание с инфлацията.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 25 юни 2024 13:27

Трябва, да почнем, да си сверяваме часовниците с Помияра...Изображение

Иначе, естествено, Смити го твърди това, та Помияра пак му повтаря опорките. Нищо ново...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 25 юни 2024 16:08

tmanolov написа:
THE G.A.M.E написа:Опитвам се да се сетя, кога Израел са нападали първи своите съседи ?
Всъщност, от както е създаден настоящият Израел, те непрекъснато са или провокирани грозно ( най-често с атентати ) или директно нападани ! И това е доказан факт !
Това, дето араби, ливанци, палестинци, египтяни, сирийци и т.н. ги считат за "натрапници", съвсем не е оправдание !
Щото самите ТЕ, са натрапници в онези земи, по време на арабската инвазия през средновековието, когато местните евреи са прогонени от Римляните.
Тъй че, аре ги-ти за сите хлебарки и да до духат !!

Веднага ти казвам - например Шестдневната война - https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A8%D0 ... 0%BD%D0%B0. Звучи ли ти като при Путлерчо и орки2 през 2022? С тази "малка" разлика, че евреЙците са наистина подготвени и размазват Гюптите и всички останали арабели, а не като путлерчо да тръгне като аслан и.... Та хайде да не ми рпавите от чифутите светци, може ли? И това го казвам с ясното съзнание на човек, дето е бил в Израел, Палестина и Йордания и е напълно наясно, че само сред евреЙте се е чувствал като бял човек и че непрязънта ми към тях на секундата секна, след само 2 часа в палестинския Витлеем

Ако позволиш една добавка. :lol:
Тази война държи влага дълги години на всички хлебарки заобикалящи единственото цивилизовано място по тези земи.
Макар, че мошетата си я водят като изпреварваща атака заради затвореният проток
За другото съм напълно съгласен, кофти племе, чичУ явно е бил страшен психолог 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 25 юни 2024 16:25

На Русия не им харесват нашите Медиапул и 24 часа и са ги вкарали в забранените медии
https://ria.ru/20240625/mid-1955328493.html
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Свободна зона”