Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот Red_Neck » 30 сеп 2022 15:26

Оправихте войната, ...... опс СВО, ... та се захванахте със SI :)))
М/у другото, .... на ватниците много повече би им прилягала имперската система, .... нали се борят за възраждане на съветската империя на злото ;)))
Днес пред Кремъл ще има ли концерт-реюниън на Филип Киркоров и Алла Пугачова по случай официалното обявяване на резултатите от референдумите в Украйна или тържествата се отлагат? :)))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 30 сеп 2022 15:29

Drunken_Master написа:Четенето на "Свободна Европа" и "Дойче Веле", довежда до ей такива постове...

Ко му е на поста ми? Искаш ли да го обориш?

... иначе, информирането от ТАСС води до това, през ден помиярчето да те прави крив във форума ;)))))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 30 сеп 2022 15:42

tiamat написа:Ми прави си скала бе. И две си направи, за четни и нечетни дни, кой те спира.

Можеш да прочетеш в линка, който съм посочил, има история на употребата. Та там, в 17-ти век, виж кой е въвел ползването на билион за нашето милиард и трилион за нашето билион. Ако те мързи, да ти кажа, не, не са америкаците.

ПП Иначе съм съгласен, най-добре би било да има една система за всички. Не само за това, а и за дължина, тежест, температура и т.н. За предпочитане метричната :) Ама върви им го кажи това на азиатците например :)

С последното съм съгласен, но то обезсмисля първото, което си писал. Какво ме спира да си правя мои си скали? Спира ме това, че е свинщина. Това ме спира.
Няма значение, кой кога и как е въвел това. Има значение кой и защо поддържа разделението. Всички други са възприели как да бележим големите числа, само нашия брат американецът пак не е разбрал. Няма значение и кой и кога е въвел галони, ярдове, унции и т. н. Всички държави са имали подобни мерни единици. Включително и французите, които са основатели на метричната система. Въпросът е защо неандерталците отвъд океана ПРОДЪЛЖАВАТ да ги използват.
Нямам проблем с Фаренхайт, че си е въвел негова температурна скала, която отразява определени неща. Имам проблем, че в 21 век, когато всички други мерят в целзиеви градуси и в келвини, американците пак решават да се цепят от колектива.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 сеп 2022 15:42

Red_Neck написа:Ко му е на поста ми? Искаш ли да го обориш?

Лесно се оборва една лъжа...

Red_Neck написа:... иначе, информирането от ТАСС води до това, през ден помиярчето да те прави крив във форума ;)))))

Ми, аз в ТАСС не влизам.
Другото е толкова смешно, че дори не ми се влиза в обяснителен режим.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 30 сеп 2022 17:04

Red_Neck написа:Оправихте войната, ...... опс СВО, ... та се захванахте със SI :)))
М/у другото, .... на ватниците много повече би им прилягала имперската система, .... нали се борят за възраждане на съветската империя на злото ;)))
Днес пред Кремъл ще има ли концерт-реюниън на Филип Киркоров и Алла Пугачова по случай официалното обявяване на резултатите от референдумите в Украйна или тържествата се отлагат? :)))

Пугачова напусна с еднопосочен билет.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 30 сеп 2022 17:39

pomiqrat написа:
Red_Neck написа:Оправихте войната, ...... опс СВО, ... та се захванахте със SI :)))

Пугачова напусна с еднопосочен билет.

Тя освен че напусна, им обади кое какво е преди това ;)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 30 сеп 2022 18:27

pomiqrat написа:Пугачова напусна с еднопосочен билет.

Язък .....
Ватниците можеха да отворят един реваншистки музикален фронт срещу долните западняци ......
Все пак с музика и кино загубиха Студената война, .... според виден (и принципно неутрален), форумен гуру :))))))

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 30 сеп 2022 19:00

Путин ми говори, че анексираните области които искали да се присъединят към РФ били милиони, ама как така искали били милиони след като "гласувалите" за тази простотия бяха няколко хиляди? Кой нормален ще прави референдуми по време на война и когато мнозина са се изселили от там? Това е пълно малоумие и този гном трябва да бъде премахнат колкото се може по скоро от там.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 30 сеп 2022 19:27

След незаконното малоумие Косово, погазило всякакви международни закони и правила, нищо вече не е незаконно .... след като международното право очевидно не важи за САЩ и слугите им (има 500 примера), то не виждам защо да важи и за Русия ....

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 30 сеп 2022 19:37

Ето ги путинските опорки, ама после този ми излиза да говори за неутралност? Що не си признаеш, че си путинист и комунист, а болшевики? Хвани се за ръчичка с другарчето ти дрънкана, който те доведе тук и се връщай в онзи форум от който се пръкна. Тук комунисти и фенове на диктатори няма и няма и да има.

Върни се в “Свободна зона”