Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
И какво? Да не би да им е зле сега на мигрантите - престъпници във Франция? Завзеха градовете, вършат си престъпленията и никой не ги закача. Франция е тотална кочина!
-
ElCapitana_Puyol
Въпросът е че няма черен премиер или президент на Франция, или арабин. Нямат никакви властови лостове. Може да вършат зулуми от време на време, но общо взето биват експлоатирани, както турците в Германия вече 3-4то поколение. Във Великобритания например е малко по-различно ако погледнем кмета на Лондон и премиера от какъв произход са. Такова нещо във Франция няма.
Рашка капут, Буданов салют ! 
Въпрос на време е да имат. Те държат по-силното оръжие. Демографията.
-
ElCapitana_Puyol
Властта във Франция никога няма да я имат. Бъди спокоен, ако толкова те е грижа за Франция, а не за България. Впрочем наскоро се учудих доста като разбрах че в партията на Льо Пен (крайно-дясна) членували и негри и араби...ама били и те френски националисти вече. 
Последна промяна от ElCapitana_Puyol на 24 апр 2024 22:01, променено общо 1 път.
ElCapitana_Puyol написа:Thsmith написа:За да има гражданска война е нужно да има граждани от двете страни. Бандите и нелегалните не са граждани общо взето.
Иначе в определени държави наистина би станало трудно, но в други не е толкова трудно да има погроми.
В щатите бяха много близо до ръба по време на бунтовете на негрите след като убиха онзи престъпник заради който клечаха по английските терени. Милициите с тежко въоръжение, които тръгнаха по южните щати ако се бяха сблъскали с разни погромаджии щеше да стане касапница. То и заради това там беше значително по кротко. Изобщо обаче не си го представям като истинска война. Най-малкото, че едните няма как да се организират успешно. Колкото палестинците водят "война", толкова и тези. Само дето едните има кой да ги финансира с помощи.
То и във Франция щяха да се вдигат негри, араби и кой ли още не...ама жандармерията бързо им сви сърмите. Нещо няма бунтове във Франция...а орките и за там се бяха превъзбудили много и църкаха като мишчици - А дано стане нещо във Франция да се разпадне и гадния Макрон дето заплашва Путята да бъде свален от власт.
Във Франция е друго. Там тези са френски граждани уж, и са родени там. Други са от по 40 години на място. Там проблем е липсата на асимилация. Точно там е възможно нещо по сериозно, може да има организация на малцинствата. Отгоре на това, силите за сигурност определено не се справят с масовите бунтове и изпускат нещата. Естествено, нещата са много далеч от възможност за сваляне на някой от власт или нещо подобно, но там определено има буре и нещата са много по тежки.
Аз без да съм обременен като 1982, вече нямам желание да ходя там, а беше едно от любимите ми места до преди само 10-15 г. Сега усещам промяната дори в централните части на Париж и Ница. Само в Монако няма сериозна промяна, но то не е във Франция реално. Последния път останах шокирах как на Вандом се бяха настанили някакви скитници като с бивак на средата на площада.... просто
ElCapitana_Puyol написа:Кво стана с Тексаската народна република ? Орките нещо бяха се възбудили преди няколко месеца, щяха да пращат спецчасти даже в помощ на Тексас, ама нещо се разпърдя работата...вече никой не говори за това и голямото отцепване.
Не че нещо ама в Тексас точно да говориш за "народни" републики е същото като да говориш за храна, която не е бягала, хвърчала или плувала на собствен ход : )
Да, в Тексас от много години има течение за независимост, но никога не е било за нищо "народно" и подобни асоциации са смешни.
Народните неща да си ги правят ватниците и другите пост комуняги.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
-
ElCapitana_Puyol
Лично не съм ходил, но от познати знам че е така във Франция поне от 2006-2007г насам, обаче въпреки това за толкова години не са се организирали, за да предизвикат гражданска война и да свалят белите французи от властовите постове. Според мен и никога няма да се случи. Разбира се ИД, Ал Кайда и други ислямистки организации, чиито фенове има там, винаги могат да предизвикат някой терористичен атентат, но дотам. Ислямистите е абсурд да вземат властта във Франция и сега и в обозримо бъдеще. Отделно, те самите имигранти не са монолитна маса, която може да се организира. Има колизии между араби и негри, а от негрите по-голямата част даже не са мюсюлмани като арабите, така че няма как да се обединят в общ фронт срещу френската власт в страната. По-скоро биха се избили едни други като животни, знаейки какви примати са повечето на ментално ниво. 
- За Тексаската народна република беше майтап, за да провокирам едни шебеци у форума.
- За Тексаската народна република беше майтап, за да провокирам едни шебеци у форума.
Последна промяна от ElCapitana_Puyol на 24 апр 2024 22:25, променено общо 1 път.
-
ReBorn1982
Тексас е с бъдеще на латино кочина, та е все тая .... скоро даже комунистите ще го превземат, щото демографията се мени доста бързо.
https://www.theguardian.com/global-deve ... -crackdown
Религията на мира и добрия Иран. Всички ислямски кучета са едни и същи.
Религията на мира и добрия Иран. Всички ислямски кучета са едни и същи.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
-
ReBorn1982
Е, какво да направим ??!
Там така се живее. Единствено искам да не ги пускат насам евроидиотите и САЩ да не реши да ги "демократизира", че ми стигат Ирак, Либия и Сирия, щото пак ние ще отнесем калая ....
Там така се живее. Единствено искам да не ги пускат насам евроидиотите и САЩ да не реши да ги "демократизира", че ми стигат Ирак, Либия и Сирия, щото пак ние ще отнесем калая ....
ReBorn1982 написа:Е, какво да направим ??!
Ми те и в Европа така живеят. А за да се оправят нещата, трябва първо да стане по-зле. Нали знаеш историята за жабата и бавния огън. Точно така се вари ЕС в момента. Трябва си някакво разтърсващо събитие и насъскване на мюсюлманите срещу християните би било от полза в дългосрочен аспект. Да, ще умрат стотици хиляди, но ще се спасят милиони в перспектива. Естествения процес е в полза на амуджите.
За да се обърне тренда си трябва революция. А революцията става чак когато на хората им е писнало.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!