Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Траките нямали държава..палестинците нямали държава..четете бе хора..Между другото Израел бил готов да използва ЯО срещу Иран...Много ще сбъркат и ще се сбъдне пророчеството че там..в свещените земи камък върху камък няма да остане..Даже въобще камъни няма да има..Иран не е Египет..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
ReBorn1982 написа:Значи нямаш идея къде се помещават, но си сигурен че не са по хотели, училища и т.н..... малко си противоречиш така.
Пак бягаш от основното, и насаждаш мнение, че е целен само прословутия хотел.
Болницата, другите сгради, университета?
Руските прасета на миролюбивите прасета.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:ReBorn1982 написа:Значи нямаш идея къде се помещават, но си сигурен че не са по хотели, училища и т.н..... малко си противоречиш така.
Целели са болница, училище, църква и градския обществен клозет. Хотела биз да искат.
Има да ги гонят американците с ракета от сръбско кацнала в Горна Баня.
Пиши по двайсе пъти прасета в постинг. Тва по 2-3 вече идва малко, вдигай левъла.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
fcb_bg написа:ivan56 написа:ReBorn1982 написа:Значи нямаш идея къде се помещават, но си сигурен че не са по хотели, училища и т.н..... малко си противоречиш така.
Целели са болница, училище, църква и градския обществен клозет. Хотела биз да искат.
Има да ги гонят американците с ракета от сръбско кацнала в Горна Баня.
Пиши по двайсе пъти прасета в постинг. Тва по 2-3 вече идва малко, вдигай левъла.
Ами прасета сте, вместо да си седите в руската кочина, вършите свинщини по света.
Демокрацията поне ви даде шанс на голяма част да избягате от тази кочина след 90 и да продавате самовари по битаците.
Господин "неутрален", който е "против" войната.
Да съм американец да ме засегнеш, ама толкова ти е пипето.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
ReBorn1982
ivan56 написа:ReBorn1982 написа:Значи нямаш идея къде се помещават, но си сигурен че не са по хотели, училища и т.н..... малко си противоречиш така.
Нито ти, нито аз знаем какво има в болницата и в университета. Израел също бомби болниците в Газа. Значи и те са "миролюбиви прасета".
-
ReBorn1982
ivan56 написа:Ами прасета сте, вместо да си седите в руската кочина, вършите свинщини по света
По света свинщини върши само една държава - САЩ. Русия воюва до границите си.
-
InformationChannel
- Контакти:
ReBorn1982 написа:ivan56 написа:Ами прасета сте, вместо да си седите в руската кочина, вършите свинщини по света
Дали? Какво прави тогава в Сирия? Или и Сирия е част от Русия?
ReBorn1982 написа:ivan56 написа:ReBorn1982 написа:Значи нямаш идея къде се помещават, но си сигурен че не са по хотели, училища и т.н..... малко си противоречиш така.
Нито ти, нито аз знаем какво има в болницата и в университета. Израел също бомби болниците в Газа. Значи и те са "миролюбиви прасета".
Да, и затова казвам, че прасетата целят цивилни обекти. Все някъде има военен.
Ако очакваш да ми стане жал за терористи и хлебарки, и да порицая мошетата еми няма да стане.
Общо взето те си свършиха работата за няколко месеца и натикаха тия хлебарки където им е мястото.
Прасетата две години са до кръговото на Каспичан и мрат като мухи.
Къде изобщо слагаш знак на равенство между държава, която е нападната и такава, която напада.
Можем да отбележим, че руските прасета ги изгониха по най долният начин от Карабах.
Пак навеждане пред Султана.
Пак навеждане пред Султана.
InformationChannel написа:ReBorn1982 написа:ivan56 написа:Ами прасета сте, вместо да си седите в руската кочина, вършите свинщини по света
Дали? Какво прави тогава в Сирия? Или и Сирия е част от Русия?
Само те са присъстващи на терен по официално установен законов ред.
Виж, Турция, Щатите британци, французи и др. са там защото....!?
Сирия им е част от държавите ли?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.