АНКЕТА: Инсценировка ли беше нападението срещу Ахмед Доган?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: Инсценировка ли беше според вас нападението срещу Ахмед Доган?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
1982

Re: Цирк или театър беше "атентата" срещу Ахмед

Мнениеот 1982 » 19 яну 2013 23:29

Искам си Акаунта написа: Най-лесно е да се охранява лице в зала като тази . Просто се поставя по човек срещу пътеките . Така всеки един опит да се качи някой на трибуната се парира в зародиш . Да видяхме нещо подобно ? НСО се издъниха тотално ... другия вариант е да са част от сценария .

Това лице е с акредитация на ДПС и пропуск, очевидно че не е външен човек, как очакваш да го спре някой ??!

Както казах, пропуските не са раздавани от НСО, а от организаторите, демек ДПС.
Също така контролът за оръжие е бил в ръцете на частната фирма, така че и тук НСО няма вина.

Въобще всичко е добре замислено от ДПС.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 яну 2013 23:34

ShooterMan написа:Тогава защо отделяш бе,възвишен интелекте?Прост си като цървул,но се смяташ за нещо голямо.Е,ще ти кажа - не си,цървул си си.Правопис ще гледа от клавиатуа,смешко :mrgreen: .

Нищо не можеш да ми кажеш, неграмотен циганин!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 19 яну 2013 23:38

sin4ec написа:
ShooterMan написа:Тогава защо отделяш бе,възвишен интелекте?Прост си като цървул,но се смяташ за нещо голямо.Е,ще ти кажа - не си,цървул си си.Правопис ще гледа от клавиатуа,смешко :mrgreen: .

такива даскали като тебе знаеш ли какво ги правят "мангалите" :mrgreen:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 яну 2013 23:39

Gesha1986 написа:такива даскали като тебе знаеш ли какво ги правят "мангалите" :mrgreen:

Какво?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 19 яну 2013 23:40

sin4ec написа:

Освен,че си неграмотен си и прост,това ти казвам :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 19 яну 2013 23:42

sin4ec написа:
Gesha1986 написа:такива даскали като тебе знаеш ли какво ги правят "мангалите" :mrgreen:

Какво?

шибат ги докато си признаят че са педали! :mrgreen:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 яну 2013 23:48

Ами ела да ме шибаш на първия пролетен мач във Варна. Ще ми е интересно и забавно. Ако случайно не можеш да дойдеш, може и в Пловдив. За Бургас няма да мога да отида, така че после в Ловеч. Допълнително ще ти уточня как да ме намериш.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 19 яну 2013 23:50

sin4ec написа:Допълнително ще ти уточня как да ме намериш.

Не бери грижа :mrgreen: .Просто той ще следва носа си,ще те открие по миризмата :mrgreen: .Да не забравиш преди да се метнеш на влака да си изтупаш сламата от гърба и да забършеш калта от цървулите си :idea:
Ами ела да ме шибаш на първия пролетен мач във Варна. Ще ми е интересно и забавно.

Ама ние тука такова,ние харесваме жени :oops: и сигурно няма да ни е тъй забавно както на тебе :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Re: Нападнаха Ахмед Доган!

Мнениеот nikita33 » 19 яну 2013 23:52

Много важно,един мангал по малко!
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 19 яну 2013 23:54

Този път ще си купя ............. да не казвам какво, ще е изненада. Няма да чакам да ме бият милиционерите, когато тръгна.
Започва да ми писва. Всеки ден, малко по-малко, докато се напълни. Не остава много като гледам.
От миналия месец започнах да бия наред нагли мутри с затъмнени стъкла.
Имам един стоманен телескоп в колата. Когато някой мутрафон без възпитание ме издразни, го догонвам на първия сфетофар отварям прозореца и му тегля една майна. Това е достатъчно. Ония щото си мисли, че е безсмъртен слиза от колата, като така прави най-голямата си грешка.
Дали го боли много не знам. Последния много ревеше ама такъв е живота. Няма да мога само че сам да ги възпитам всичките защото са много.
Как станаха толкова много не разбрах. Изпуснал съм положението.
Не се страхувайте от мутрите. Те са балони. Като ги удариш и се пукат. А как ревът.
Трябва и вие да пробвате някой път, релаксиращо е.

А относно днешната случка. На това момче са му дали развален пистолет, колкото да вдигне шум. Сигурно са го заплашили мутрите я него я някой от семейството му. Не трябва да се страхувате. Мутрите са хора. Като ги удариш в носа с нещо твърдо и пускат кръв. Също така когато ги биеш повече плачат като жени защото в същността си са страхливи. Външният вид лъже. Това момче се е изплашило от тях и направи голям цирк. После се държа мъжки но защо се е подвело от мутрафоните , не знам.
Лошото е, че големите мутри вече с епазаят от държавният апарат а там най-много да ме застрелят ако тръгна да ги възпитавам.

Изпускаме нещата. Волен-болен, Бойко, Цецо, Серго, Яне, Слави Бинев - къв е тоя мутрафон. Не е истина.
Вижте сега. Знам, че повечето хора са мирни и не искат проблеми но проблемите вече са тук. Няма как. Ще трябва да ги оправяме. Всички. Само аз няма как да се справя. Дори и 10 като мен. Трябва всички да излезем и да изчистим снега пред блока а не да чакаме съседа да го изчисти. Чат ли си

Върни се в “Свободна зона”