Мнениеот Gretna » 19 яну 2013 23:54
Този път ще си купя ............. да не казвам какво, ще е изненада. Няма да чакам да ме бият милиционерите, когато тръгна.
Започва да ми писва. Всеки ден, малко по-малко, докато се напълни. Не остава много като гледам.
От миналия месец започнах да бия наред нагли мутри с затъмнени стъкла.
Имам един стоманен телескоп в колата. Когато някой мутрафон без възпитание ме издразни, го догонвам на първия сфетофар отварям прозореца и му тегля една майна. Това е достатъчно. Ония щото си мисли, че е безсмъртен слиза от колата, като така прави най-голямата си грешка.
Дали го боли много не знам. Последния много ревеше ама такъв е живота. Няма да мога само че сам да ги възпитам всичките защото са много.
Как станаха толкова много не разбрах. Изпуснал съм положението.
Не се страхувайте от мутрите. Те са балони. Като ги удариш и се пукат. А как ревът.
Трябва и вие да пробвате някой път, релаксиращо е.
А относно днешната случка. На това момче са му дали развален пистолет, колкото да вдигне шум. Сигурно са го заплашили мутрите я него я някой от семейството му. Не трябва да се страхувате. Мутрите са хора. Като ги удариш в носа с нещо твърдо и пускат кръв. Също така когато ги биеш повече плачат като жени защото в същността си са страхливи. Външният вид лъже. Това момче се е изплашило от тях и направи голям цирк. После се държа мъжки но защо се е подвело от мутрафоните , не знам.
Лошото е, че големите мутри вече с епазаят от държавният апарат а там най-много да ме застрелят ако тръгна да ги възпитавам.
Изпускаме нещата. Волен-болен, Бойко, Цецо, Серго, Яне, Слави Бинев - къв е тоя мутрафон. Не е истина.
Вижте сега. Знам, че повечето хора са мирни и не искат проблеми но проблемите вече са тук. Няма как. Ще трябва да ги оправяме. Всички. Само аз няма как да се справя. Дори и 10 като мен. Трябва всички да излезем и да изчистим снега пред блока а не да чакаме съседа да го изчисти. Чат ли си