Време е за оставки!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Време е за оставки!

Мнениеот Pichichi » 07 фев 2012 17:20

Абсолютно съм съгласен че строяха хората , не е строил комунизмът .
Това е вярно сега същите тези хора обаче не само че не строят те не могат и да поддържат !!!

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 07 фев 2012 17:22

Тука тия шушумиги, които се пишат комунисти , а не са живяли и ден тогава и си траят като ги питаш нещо ... даже и левскари се пишат ще оправят България ама друг път ... и ако си на 21 си срам и за мойто поколение и за това преди нас, което се е бунтувало и борило, за да няма комунизъм сега и за да можеш да си пишеш глупостите в тоя форум ... а това, че се правиш на интересен .. еми май стана смешен :lol:

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 07 фев 2012 17:29

Незнам за наводнението - това е природно бедствие и правителството няма вина. Обаче за Бърза помощ някои просто трябва да бъдат разстреляни. Кълна се, в последната седмица ми се наложи да викам Бърза помощ за двама души - и двамата възрастни. Общо чакахме около 6 часа. За единия 2 часа, за другия 4 часа. Най-страшното е, че и частните болници отказват спешна помощ. Готов съм да им платя, те ми казват така - ние и да дойдем, пациента няма да остане при нас, защото е много скъпо лечението (200 лева на ден). Щом няма да остане, викайте държавната бърза помощ. Някакъв театър на абсурдите е това, в което живеем.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 07 фев 2012 17:37

Здравната система в БГ е на изкуствено дишане от 20 г.
Въобще вчера покрай цялата дандания видях едно много вярно мнение някъде .
По случай на обявяването на бедствено положение в няколко общини беше изказано
следното мнение :
"Цялата държава е в бедствено положение от над 20г."

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 07 фев 2012 17:45

Levskar_90 написа:Преди 1989-а такива неща не се случваха, сега и по зле ще става като слугуваме на американците

Сега човешкият живот е много по ценен от времето на "хубавия" комунизъм.Умрели са 100 хиляди души.Но никой не смееше да се обади,а сега нали има интернет и си показваме колко сме състрадателни.Майната ви на всички,които мислите ,че комунизъма е хубаво нещо.На нас все друг ни е виновен.няма ли сме пари-еми няма да имаме защото братята комунисти всичко изкраднаха.Че в един завод са работили по 5000 души от който 4500 са играли карти.години на ред заводите са работили на загуба ,а сега страда нашето поколение.Било е сраммно да излезеш от работа трезвен.Не ми говорете за комунизъм,че ми се драифа от него

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 07 фев 2012 17:51

Мен ми е кеф как Levskar_90 стана за смях и за резил пред целият форум.Типично като своите идоли не отговоря на това което не му изнася,питаш го едно,той ти обръща друго и когато намери случайно някой свой съмишленик започва с +1914,+100000 :lol:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 07 фев 2012 17:57

Добре де, аз не мога да разбера тези, които толкова ви липсва тази система, защо не отидете в Северна Корея, Куба, Виетнам, кой ви е спрял ? Защо обаче вие и децата ви ходите да учите или да работите в мръсни западнали капиталистически чифутски държави като САЩ, Англия, Франция, Германия ? Защо ползвате японска, немска, корейска и американска техника, а не руска ? Защо в другите бивши социалистически държави хората имат стандарт на живот в пъти по-висок от онези времена и няма такава масова носталгия, както тук ? Как така Унгария, Чехия, Полша, Румъния, балтийските страни дръпнаха толкова много, дали не е защото се изчистиха от всякаква червена просъветски настроена измет, за разлика от нас ? Ето на тези въпроси комуноидите никога не отговаряте и си траете ;) Не очаквам отговор и сега ;)
Изображение

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Мнениеот BOCA. » 07 фев 2012 18:02

Levskar_90 написа:Преди 1989-а такива неща не се случваха, сега и по зле ще става като слугуваме на американците

Случваха се,преятел,случваха се,ама никой не ти казваше.Нищо,че слугувахме на руснаците.
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 07 фев 2012 18:12

Viktor4o_Rs написа:Добре де, аз не мога да разбера тези, които толкова ви липсва тази система, защо не отидете в Северна Корея, Куба, Виетнам, кой ви е спрял ? Защо обаче вие и децата ви ходите да учите или да работите в мръсни западнали капиталистически чифутски държави като САЩ, Англия, Франция, Германия ? Защо ползвате японска, немска, корейска и американска техника, а не руска ? Защо в другите бивши социалистически държави хората имат стандарт на живот в пъти по-висок от онези времена и няма такава масова носталгия, както тук ? Как така Унгария, Чехия, Полша, Румъния, балтийските страни дръпнаха толкова много, дали не е защото се изчистиха от всякаква червена просъветски настроена измет, за разлика от нас ? Ето на тези въпроси комуноидите никога не отговаряте и си траете ;) Не очаквам отговор и сега ;)

Социализма в България няма нищо общо с комунизма в КНДР и Куба. Поинтересувай се малко и тогава пиши 8-)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Върни се в “Свободна зона”