Борисов към археолозите: Събирайте керемидите и да ви няма

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Re: Борисов към археолозите: Събирайте керемидите и да ви няма

Мнениеот pehopeho » 11 яну 2012 20:01

Eminem написа:
pehopeho написа:Добре бе пич, защо ми вкарваш думи в устата, които не съм казал! Къде видя да съм написал, че ББ е направил толкова стадиона, зали, магистрали и е хванал толкова престъпници?!!!

Не си го казал, но каза, че искаш от Министъра това... Е, Бойко прави ли го това нещо ?

Опитва се да прави нещо, но лично аз имам много забележки. Няма да се спирам подробно сега, какво е направил и какво не е за мен. Само ще ти кажа основната ми претенция към това правителство, не само към него. Социална политика-трагедия!!! Едно друго правителство ми вдигна лично на мен заплата с почти 50 %, а това ми я оряза! Но все пак криза е и това не ляво правителство и няма как да провежда лява политика!!!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 11 яну 2012 20:03

Тиквата е тъп, прост, необразован комунист (при това в червата си), който управлява БГ
само благодарение на това че ЕНП просто се опитва да си мери оная работа с ПЕС и навсякъде
където имаше правителства които не бяха близки до ЕНП се направи един цивилизован
преврат по евро-атлантически !!! И сега в момента 2-та европейски мастодонта продължават да
правят само това - мерят си ги !!!!
Лошото е че при нас нямаха кадърни маши и само и само за да спечелят и да натрият носа на ПЕС
предложиха власта на тоя селянин, който няма елементарно уважение към народа си и към
хора които са на свтлинни години от него , като образование, култура и знания !!!
С пъти по-добре да бяха дали пак власта на презряния цар и Костов ама народа като ги не харесва
трябваше друг сценарий !!!!
Това е истината няма какво да се пените .
И понеже е тъп необразован комунист само като погледне човек кадрите в партията му които
коват закони и управляват държавата и лошо да му стане . Комунисти,ченгета,военни и нереализирани
арогантни и нахални човечета .В министерския му съвет по равно спуснати отвън министри за да пазят
интересите я на Световната банка я на Европейската банка, я на някоя чужда държава "голям инвестотор в БГ"
и пълни некадърници като земеделския,военния и мин. на соц. грижи .
Да не говориме за безбройните Калини на други постове в държавата за които някой е "гарантирал".

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 11 яну 2012 20:04

marmi52 написа:
velez написа:Не го харесват шепа лумпени от СКАТ ( на който очевидно вие симпатизирате ) и синъо - червената мъгла която живот си живееше, но всичко свърши ;) А ако вземем за база за сравнение изборите преди 2 месеца то повече от 60% симпатизират на ГЕРБ и гласуват за ГЕРБ....а не за онзи приличащ на комуноид от Марс Солаков :lol: :lol: :lol:

8-)

Няма как умен човек да харесва Бойко Борисов !

Рече и отсече!!!
[offtopic]Е точно това ме дразни у теб![/offtopic]
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 яну 2012 20:04

bezpanika написа:Въобще не ми харесва ББ , особено пък държанието му , Аз , АЗ , АЗ. Обаче , много здраво взеха да ме дразнят , археолози , еколози. И какво , ще намерят , бидето на Аспарух ли? Студено било няма да работят сега. Лятото горещо става , на плаж трябва да ходят. Точно такъв им трябва , безпардонен , иначе няма управия. А особено пък тия еколози.Бе вървете в Алпите и накарайте Австрия , Италия , Швейцария и Франция да си съборят курортите , че са много и големи с много писти.Заседете там ламбени шишета . Гледам ги тук в моя край , диви патки броят по време на летене. Преди две години били 200 000 , миналата 199 999 , таз година 199 998 . Не им излизат 2 патки. И за тая работа , всеки се качил на хубав мощен служебен джип , без лимит и с хубаво заплащане. И нареждат , тук не може да се строи патките гнездят и мътят , там не може патките пасат. Бе мамка ви , тия патки гнездят и мътят в Кавказ.Тук само зимуват в езерата ,където никой няма да строи , обаче няма управия.

Егати простия народ, братче... На Аспарух бидето... Абе, ей, и превръзката на жена му да намерят си е ценно. Защото заради него си се пръкнал ей такъв - българин!!!!! Определени хора имат нужда от такива като теб - да не си знаят историята и да не я тачат.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 яну 2012 20:08

pehopeho написа:Опитва се да прави нещо, но лично аз имам много забележки. Няма да се спирам подробно сега, какво е направил и какво не е за мен. Само ще ти кажа основната ми претенция към това правителство, не само към него. Социална политика-трагедия!!! Едно друго правителство ми вдигна лично на мен заплата с почти 50 %, а това ми я оряза! Но все пак криза е и това не ляво правителство и няма как да провежда лява политика!!!

Според мен няма и да я видиш тази социална политика от него.

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 11 яну 2012 20:10

Avgusta 1916 написа:Ами вижда се какво се прави в България.Има строителство , усвояват се пари , има работа , има заплати ( може и ниски ,ама има).
В този век на глобализация и пазар разкъсван от световна финасова и политическа криза съвсем нормално е да затегнем коланите , а най-нормално е нашият премиер да застане и да го заяви открито, макар и това да му коства за в бъдеще преизбиране.Нима някой от неговите предшественици се осмели да каже на хората проблемите в очите?Има смелост да го каже и го казва.На някои не им харесва , но проблема си е техен.
Станишев до последния си ден като премиер не твърдеше ли,че криза няма?И изведнъж на следващия ден обяви ,че всъщност ни е сме в криза :) .Нима не оставиха новото правителство за се оправя с дългове към частни фирми на стойност над 2 млрд. лева???Защо??Къде отидоха през неговото управление обявените през 2008 г. 6 млрд. лева бюджетен излишък????? Пръснаха ги за два месеца ,след като разбраха че нямат шанс за преизбиране. Само турчина е взел хонорар на стойност над милион :shock: ,при това съвсем законно, ами Масларова - над 15 млн. за една невзрачна сграда в моя роден град - също недоказуемо , но факт.Колко ли още други фрапантни случаи за които не сме чули съществуват?Това без знанието на управляващите ли се случва?
Не драги мои комунистчета , това е напълно съзнателно и целенасочено и цели облагодетелстване на партийната машина.

Пс:
Наясно съм ,че сигурно няма политик ,който да не се възползва от дадената му власт , но да оставя нещо след себе си.

А кой използва половината фискален резерв, за да покрие бюджетния дефицит? А кое правителство почти обрече на фалит много малки фирми (основният работодател в България, ако не знаеш), след като им бави възстановяването на ДДС? А кой министър и дясна ръка на ББ стана известен с няколкото си апартамента? А Мишо Бирата защо удобно за властта "почина" в хотела на приближен на ББ бос? Кое правителство е на път да позволи на едни ОСЪДЕНИ капиталисти да съсипят житницата на България? Имало то работа... Имало заплати... То в Сърбия са по-високи заплатите....

И пак те питам- как точно с една магистрала можеш да привлечеш инвестиции?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 11 яну 2012 20:12

Pichichi написа:Тиквата е тъп, прост, необразован комунист (при това в червата си), който управлява БГ
само благодарение на това че ЕНП просто се опитва да си мери оная работа с ПЕС и навсякъде
където имаше правителства които не бяха близки до ЕНП се направи един цивилизован
преврат по евро-атлантически !!! И сега в момента 2-та европейски мастодонта продължават да
правят само това - мерят си ги !!!!
Лошото е че при нас нямаха кадърни маши и само и само за да спечелят и да натрият носа на ПЕС
предложиха власта на тоя селянин, който няма елементарно уважение към народа си и към
хора които са на свтлинни години от него , като образование, култура и знания !!!
С пъти по-добре да бяха дали пак власта на презряния цар и Костов ама народа като ги не харесва
трябваше друг сценарий !!!!
Това е истината няма какво да се пените .
И понеже е тъп необразован комунист само като погледне човек кадрите в партията му които
коват закони и управляват държавата и лошо да му стане . Комунисти,ченгета,военни и нереализирани
арогантни и нахални човечета .В министерския му съвет по равно спуснати отвън министри за да пазят
интересите я на Световната банка я на Европейската банка, я на някоя чужда държава "голям инвестотор в БГ"
и пълни некадърници като земеделския,военния и мин. на соц. грижи .
Да не говориме за безбройните Калини на други постове в държавата за които някой е "гарантирал".

Една част е вярна, друга изопачена, а трета е пълна глупост.

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 11 яну 2012 20:15

Eminem написа:
pehopeho написа:Опитва се да прави нещо, но лично аз имам много забележки. Няма да се спирам подробно сега, какво е направил и какво не е за мен. Само ще ти кажа основната ми претенция към това правителство, не само към него. Социална политика-трагедия!!! Едно друго правителство ми вдигна лично на мен заплата с почти 50 %, а това ми я оряза! Но все пак криза е и това не ляво правителство и няма как да провежда лява политика!!!

Според мен няма и да я видиш тази социална политика от него.

Ако си прав това ще му изиграе много лоша шега на изборите! Залата е страхотна, магистралите - евала, южната дъга ... и т.н., но хората ядат хляб, а той е с пари!

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 11 яну 2012 20:18

пирин написа:
bezpanika написа:Въобще не ми харесва ББ , особено пък държанието му , Аз , АЗ , АЗ. Обаче , много здраво взеха да ме дразнят , археолози , еколози. И какво , ще намерят , бидето на Аспарух ли? Студено било няма да работят сега. Лятото горещо става , на плаж трябва да ходят. Точно такъв им трябва , безпардонен , иначе няма управия. А особено пък тия еколози.Бе вървете в Алпите и накарайте Австрия , Италия , Швейцария и Франция да си съборят курортите , че са много и големи с много писти.Заседете там ламбени шишета . Гледам ги тук в моя край , диви патки броят по време на летене. Преди две години били 200 000 , миналата 199 999 , таз година 199 998 . Не им излизат 2 патки. И за тая работа , всеки се качил на хубав мощен служебен джип , без лимит и с хубаво заплащане. И нареждат , тук не може да се строи патките гнездят и мътят , там не може патките пасат. Бе мамка ви , тия патки гнездят и мътят в Кавказ.Тук само зимуват в езерата ,където никой няма да строи , обаче няма управия.

А бе ти посещавал ли си археологически находки в чужбина,хората там с това се хранят, в Гърция да влезнеш в най-тъпото село и да разгледаш някаква си мозайка на Дионис примерно ,плащаш 10 евро.А НИЕ СМЕ СТРАНАТА В ЕВРОПА ПОТЕНЦИАЛНО НАЙ-БОГАТА НА ДРЕВНИ НАХОДКИ.Трябва само да ги открием ,изложим и показваме на тъпите западни туристи.

Пирине, Пиринее, ако си прочетеш какви глупости си написал. Как можа да сравниш Гърция с България. Гърция е най-богатата на култура и история страна в Европа, да не кажа в Света. За гръцката митология всеки е чел, за гръцките философи и математици в древността, гърците са измислили демокрацията, гърците са измислили олимпиадата и още куп исторически факти. Имат страхотни плажове и местности и 2/3 от икономиката им се гради на туризма. В България с какво сме известни? С проститията и какво още? И къде ни е тоя потенциал ? Аман от популистки изказвания по медиите. Тоя акропол измислен ли е какво ли, там както ББ го нарича "керемиди и т.н." като изровят тия руини кой ще ти ги дава тия 10 евро? Иди застани там и ги събирай, да те видя колко ще събереш по 10 евро. Магистралата ще е хиляди пъти по-полезна на обществото и икономиката, а да не говорим, че ако отбият магистралата така, че да заобиколят тая гробница парите не могат да се избият и след 200 години. Бойко е прав(за което е прав - прав, не мога да кажа на черното - бяло иначе и аз ненавиждам ББ) да копаят и ако намерят нещо по-ценно и интересно да го носят в музея, руините ще гледат после да не ги заличат тотално и да продължава натам магистралата.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 яну 2012 20:19

Защо забравяте,че спортната зала в София беше започната преди той да дойде на власт?! И вече 3та година продължава да открива проекти на предишното правителство?Къде е този човек,защо не е от 8 до 5 на работното си място,а обикаля да играе шах,футбол,тенис,водна топка,голф,кара ски,сноуборд,моторна шейна и т.н.Ако вие напуснете работното си място,какво ще се случи с вас,бихте ли ми казали?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Свободна зона”