AnalBreaker написа:Само Един Бог МАкедонец знае
Кой от всички македонски богове визираш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
AnalBreaker написа:Само Един Бог МАкедонец знае
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
saffron написа:CTAHKO написа:Safron,ще ви призная като нация и народ,само ако ми отговориш на един,единствен въпросПри кой македонски цар приемате писмеността,дето толкова много се гордеете с нея и твърдите че сме ви я откраднали
![]()
от Хан Сабин от рода Вокил 763-766![]()
ти сериозно ли ? за първи път чувам дадена писменост да се приема от цар...
CTAHKO написа:Очаквам отговор на въпроса си
Blagoy написа:Не, не, не мога вече!Момче, ти основни понятия не знаеш! Аз му говоря, че не е доказан произхода на българите (ще ти го кажа с по-прости думи за теб- не е доказано откъде са дошли прабългарите), той ми вика, че съм писал, че имало много теории за държавността на България. Има само една теория, мойто момче- 681г. хан Аспарух. 632г. неговият баща Кубрат създава Велика България на север от Черно море. Държавност означава да има определени граници и някаква форма на управление. Което е съвсем различно от произход, етнос, народ. А хората, които живеят в държавата формират нацията. Почни да правиш разлика между понятията и тогава ми се обяснявай.
.
saffron написа:CTAHKO написа:Очаквам отговор на въпроса си
кои е бил византииски император тогава?
CTAHKO написа:saffron написа:CTAHKO написа:Очаквам отговор на въпроса си
кои е бил византииски император тогава?
Визанитйският император,който е управлявал Византия по времето когато сме приели писмеността е Михаил III,българският цар е Брис I,в задачата се пита кой е македонския владетел,по времето на който вие сте приели писменоста и през коя година![]()
![]()
gilento93 написа:Сафи,а твоята "държава" Македония кога и от кого е създадена?
saffron написа:CTAHKO написа:Визанитйският император,който е управлявал Византия по времето когато сме приели писмеността е Михаил III,българският цар е Брис I,в задачата се пита кой е македонския владетел,по времето на който вие сте приели писменоста и през коя година![]()
![]()
в пределите на византия или на българия е била македония ?
Потребители, разглеждащи този форум: THE G.A.M.E и 7 госта