Македония пази свидетелства подписани от Гоце Делчев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Македония пази свидетелства подписани от Гоце Делчев

Мнениеот CTAHKO » 23 дек 2011 17:26

AnalBreaker написа:Само Един Бог МАкедонец знае

Кой от всички македонски богове визираш :lol: :lol: :lol: Моля те уточнявай :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 23 дек 2011 17:27

горкия Сафрид, разпорихте му г*за, ама той нали е, като Александър м. - хомосекс. и се кефи, продължавайте малко му е на гадното маке ..
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 дек 2011 17:28

saffron написа:
CTAHKO написа:Safron,ще ви призная като нация и народ,само ако ми отговориш на един,единствен въпрос ;) При кой македонски цар приемате писмеността,дето толкова много се гордеете с нея и твърдите че сме ви я откраднали :?:

от Хан Сабин от рода Вокил 763-766 :lol:

ти сериозно ли ? за първи път чувам дадена писменост да се приема от цар... :shock:

ПО ВРЕМЕТО НА КОЙ ????
Много добре разбра въпроса,а ако не си...по-добре да си замълча ;)

П.П. Естествено,че ще се приема от цар,ти от кой искаш от папата ли :roll: :roll: О,забравих...извинявай.Вие още от тогава сте"република" :lol:

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 23 дек 2011 17:46

Не, не, не мога вече! :lol: Момче, ти основни понятия не знаеш! Аз му говоря, че не е доказан произхода на българите (ще ти го кажа с по-прости думи за теб- не е доказано откъде са дошли прабългарите), той ми вика, че съм писал, че имало много теории за държавността на България. Има само една теория, мойто момче- 681г. хан Аспарух. 632г. неговият баща Кубрат създава Велика България на север от Черно море. Държавност означава да има определени граници и някаква форма на управление. Което е съвсем различно от произход, етнос, народ. А хората, които живеят в държавата формират нацията. Почни да правиш разлика между понятията и тогава ми се обяснявай.

Айде, за да си доволен, признавам- македонците са измислили християнството. Даже Иисус Христос всъщност се е казвал Иисус Христоски, но отново гадните манипулации на българите идват и удобно "пропускат" окончанието на -ки в Библията. После същите тези българи виждайки, че езическите ритуали не са ефективни, открадват християнската религия. Омръзва им да нямат писменост и открадват македонската. В по-ново време известни македонци са Маке Жековски (познат под американския си псевдоним Майкъл Джексън) и Маке Йордановски (Майкъл Джордан).
Последна промяна от Blagoy на 23 дек 2011 17:49, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 дек 2011 17:48

Очаквам отговор на въпроса си :!:

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 23 дек 2011 17:52

CTAHKO написа:Очаквам отговор на въпроса си :!:

кои е бил византииски император тогава?

Blagoy написа:Не, не, не мога вече! :lol: Момче, ти основни понятия не знаеш! Аз му говоря, че не е доказан произхода на българите (ще ти го кажа с по-прости думи за теб- не е доказано откъде са дошли прабългарите), той ми вика, че съм писал, че имало много теории за държавността на България. Има само една теория, мойто момче- 681г. хан Аспарух. 632г. неговият баща Кубрат създава Велика България на север от Черно море. Държавност означава да има определени граници и някаква форма на управление. Което е съвсем различно от произход, етнос, народ. А хората, които живеят в държавата формират нацията. Почни да правиш разлика между понятията и тогава ми се обяснявай.

.

както ти ми казваш.. така и аз ти казвам.. че българия не е създадена 681-ва... Паисии Хилендарски също ти го казва! ... както и някои от наи изтъкнатите съвременни бг историци
http://skandalno.net/легендите/лъжа-е-че-сме-прабългари-живеем-тук-от-7-6019
така ,че НЕ Е ДОКАЗАНО! ;)
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 23 дек 2011 18:11

Сафи,а твоята "държава" Македония кога и от кого е създадена?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 дек 2011 18:13

saffron написа:

Визанитйският император,който е управлявал Византия по времето когато сме приели писмеността е Михаил III,българският цар е Брис I,в задачата се пита кой е македонския владетел,по времето на който вие сте приели писменоста и през коя година :?: :?: :?:

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 23 дек 2011 18:23

CTAHKO написа:
saffron написа:

Визанитйският император,който е управлявал Византия по времето когато сме приели писмеността е Михаил III,българският цар е Брис I,в задачата се пита кой е македонския владетел,по времето на който вие сте приели писменоста и през коя година :?: :?: :?:

в пределите на византия или на българия е била македония ?

gilento93 написа:Сафи,а твоята "държава" Македония кога и от кого е създадена?

от Champagne Supernova In The Sky :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=DzOQ-shPKV4
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 дек 2011 18:26

saffron написа:
CTAHKO написа:Визанитйският император,който е управлявал Византия по времето когато сме приели писмеността е Михаил III,българският цар е Брис I,в задачата се пита кой е македонския владетел,по времето на който вие сте приели писменоста и през коя година :?: :?: :?:

в пределите на византия или на българия е била македония ?

Ти ще кажеш ;)В крайна сметка нали вие сте я създали и сте я разпространявали на поразия :)

П.П. Добре ще бъде,ако най-накрая да дадеш някакъв отговор(ако имаш такъв),макар и не толкова смислен,а не на въпроса да отговаряш с въпрос ;)
Последна промяна от CTAHKO на 23 дек 2011 18:34, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”