Взривиха колата на журналиста Сашо Диков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Взривиха колата на журналиста Сашо Диков

Мнениеот metodito » 14 окт 2011 14:35

A А на мен нещо ми смърди!
Сашо дава пресконференции на Трактора и Мистър Бийн през ден. И двамата са умели манипулатори, а първият е от онези най-гадните ченгета - те не бият, не се забелязват, работят подмолно и знаят много неща...
Взривовете са едно от основните средства за разбунване на духовете от страна на комунистите!
Някой ще каже...БСП. Тцъ - всички са комунисти. Демек всеки може да го е направил - както Трактора (и Сашо), така и Тиквоча. А може да няма нищо общо с тях, а да е нещо на лична основа - ако не е върнал някое "заемче"...
Лично аз съм разочарован от Диков, заради това, че дава трибуна на един престъпник като Трактора и един психолуд като Мистър Бийн. Парите не миришат... ама като си се тупал в гърдите, какъв си обективен, честен и неподкупен...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 14 окт 2011 23:20

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1040230
rocknrolla написа:
milen.hristov написа:Плюйте си плюйте си аз съм с ГЕРБ до край.След снощи съм вече съм решил,гласувам за Росен Пневнелиев

http://www.komentari.com/index.php?opti ... 1&Itemid=2

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 14 окт 2011 23:22

saffron написа:до такава степен са изтрескали в тая държава хората щом почнаха анти-герберистите да наричат комунисти а себе си демократи :shock: може ли човек , които подкрепя бодигарда на тодор живков да се мисли за демократ ? .. истинско безумие !
имам само един въпрос към оня пич дето щял да гласува за плевнелиев ... пич преди няколко месеца бодигарда каза , че ако се наложи България ще помогне на братския гръцки народ !... братския гръцки народ взима средна заплата от 1700 евро на базата на какво ще помагаме , когато нашите баби и дядовци живеят със 100 лева пенсия? бабите и дядовците ни не ядат асвалт брато !

твоята алтернатива

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 14 окт 2011 23:36

milen.hristov написа:Плюйте си плюйте си аз съм с ГЕРБ до край.След снощи съм вече съм решил,гласувам за Росен Пневнелиев

Краят е много близко!Ако управляват още един мандат и ще ни свършат като държава!
Как може бюджетът на здравеопазването да е наполовина по-малък от този на полицията??
Тези идиоти ни превърнаха в жалка полицейска държава!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 15 окт 2011 08:16

RedeviL написа:

Краят е много близко!Ако управляват още един мандат и ще ни свършат като държава!
Как може бюджетът на здравеопазването да е наполовина по-малък от този на полицията??
Тези идиоти ни превърнаха в жалка полицейска държава!

алтернатива...

Върни се в “Свободна зона”