Нов турски сериал тръгва по българските екрани
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нов турски сериал тръгва по българските екрани
Ние сме Царе на хленченето по форумите. Излезте навън и там си кажете мнението !!! Като само ревете по форумите какво ще стане ? Направете протести пред телевизиите, които предават турски сериали и новини, ама няма да го направите, нали ? А, защо ли ?
Eminem написа:Ние сме Царе на хленченето по форумите. Излезте навън и там си кажете мнението !!! Като само ревете по форумите какво ще стане ? Направете протести пред телевизиите, които предават турски сериали и новини, ама няма да го направите, нали ? А, защо ли ?
Се едно човек си нема друга работа,ще ходи да ти протестира заради некво филмче.
Мисълта ми в предишното ми мнение беше,че е много,много тъпо телевизиите ни да се пълнат само с турски сериали......
Не е ли тъпо^^^
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!
WARrior написа:Eminem написа:Ние сме Царе на хленченето по форумите. Излезте навън и там си кажете мнението !!! Като само ревете по форумите какво ще стане ? Направете протести пред телевизиите, които предават турски сериали и новини, ама няма да го направите, нали ? А, защо ли ?
Се едно човек си нема друга работа,ще ходи да ти протестира заради некво филмче.
Мисълта ми в предишното ми мнение беше,че е много,много тъпо телевизиите ни да се пълнат само с турски сериали......
Не е ли тъпо^^^![]()
Хахаха, хем си недоволен, хем не ти се занимава да протестираш. Ами то затова България е в това състояние, защото само си мълчим. В другите държави хората като са недоволни, протестират. А ние само се плюнчим по форумите. Въобще, ние сме бахти смешния народ.
Трябва да се погледне малко и от другата страна. Много хора харесват турските сериали и ги гледат. Щеше ли да ви е добре, ако перуката беше въвел блокирани часове и неможехте да гледате Манчестър - Челси, защото дават български мач? Същото е с турските сериали. Има голяма маса от хора, които искат да ги гледат и никой няма право да ги лиши от това. Най-лесното нещо е без да правиш много драми просто сменяш канала и толкос.
venom написа:Трябва да се погледне малко и от другата страна. Много хора харесват турските сериали и ги гледат. Щеше ли да ви е добре, ако перуката беше въвел блокирани часове и неможехте да гледате Манчестър - Челси, защото дават български мач? Същото е с турските сериали. Има голяма маса от хора, които искат да ги гледат и никой няма право да ги лиши от това. Най-лесното нещо е без да правиш много драми просто сменяш канала и толкос.
Много хора, главно пенсионерите, гледат основно националните телвизии и това,което им се излъчва. Ако вместо турски сериали, се излъчваха латионамерикански сапунки в прайм тайма (говоря за 8-9 часа вечерта) нямаше ли да има също голям интерес. Също така,от сменяне на канали с турски сериали, накрая трябва да изключа телевизора
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Малоумната телевизия БТВ отдавна съм я изтрил ......и честно казано не ми липсва. Предлагам да я бойкотираме. Аз лично го правя от шест месеца.
Кои са тези български екрани, че ми стана много интересно? 
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- CS -KA -KA
преди месец като бях отворил темата ,че в турски сериал се изгавриха с БИБЛИЯТА ,само щото съм я отворил аз 100 души ревнаха против мен и ме убиждаха ,казаха ми че съм Българин и ,че порадуи тази причина трябва да търпя като роб турските помий ,дори един от модераторите ми затвори темата за да не се говорило против тези сериали,ами покорно да ги уважаваме и да им се наслаждаваме ,е сега май дойдохте не моята ,дано да не е късно и повече хора да са се осъзнали ,че съм бил прав
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4
Madridist написа:venom написа:Трябва да се погледне малко и от другата страна. Много хора харесват турските сериали и ги гледат. Щеше ли да ви е добре, ако перуката беше въвел блокирани часове и неможехте да гледате Манчестър - Челси, защото дават български мач? Същото е с турските сериали. Има голяма маса от хора, които искат да ги гледат и никой няма право да ги лиши от това. Най-лесното нещо е без да правиш много драми просто сменяш канала и толкос.
Много хора, главно пенсионерите, гледат основно националните телвизии и това,което им се излъчва. Ако вместо турски сериали, се излъчваха латионамерикански сапунки в прайм тайма (говоря за 8-9 часа вечерта) нямаше ли да има също голям интерес. Също така,от сменяне на канали с турски сериали, накрая трябва да изключа телевизораШегата настрана, както казах, на мен разни сапунки за любовни драми от ориента не ми пречат. Но когато се излъчват филми за поробители от българската история, нещата са доста по-различни.
Това дали са пенсионери, или футболни фенове е все тая, въпроса е, че има голям интерес. Латино сапунка не би имала такъв успех, не защото са по-лоши, а защото са много далече от нашата действителност. Единствения нормален начин е телевизията да го спре заради нисък рейтинг, иначе докато се гледа това ще е положението.
Е как няма да има интерес към латино сапунките. Все едно никога не са излъчвани такива сериали по българските телевизии. Специално по БТВ, преди години имаше един сериал "Трима братя , три сестри" , който се гледаше много от хората. И го даваха следобяд, а не в праймтайма. Много добре помня, защото имах едно гадже от училище, в което като ходих да решаваме задачи
тя редовно го гледаше и аз също покрай нея го следях. Латиноамерикански филми се излъчваха години наред, много преди турските, и към голяма част от тях, си имаше интерес. Също така,в един от задните коментари казваш - [offtopic]
[/offtopic] Не съм гледал нито един турски сериал, но си мисля, че те ще са близко до нашата действителност, точно толкова колкото и латиноамериканските. Сериали като "Под прикритие" - показващи поразително точно мутренизацията в българското обещство или "Столичани в повече" - купуването на гласове преди избори, корумпирания кмет, следването на максимата - "не е важно аз да съм добре, важно Вуте да е зле" - ето това е най-близко до българската действителност и реалностvenom написа:Във всички български сериали е пулно с мутри, малоумници и криви хора, от които всеки гледа да прецака всеки, да му оправи жената и каквото друго се сетиш. В Турските сериали всичко опира до чест, достойнство, да направиш това, което е правилно... Иначе съм абсолютно съгласен, че по телевизията трябва има от всичко и всеки да си гледа каквото му харесва.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]