Нов турски сериал тръгва по българските екрани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Нов турски сериал тръгва по българските екрани

Мнениеот Eminem » 06 окт 2011 21:12

Ние сме Царе на хленченето по форумите. Излезте навън и там си кажете мнението !!! Като само ревете по форумите какво ще стане ? Направете протести пред телевизиите, които предават турски сериали и новини, ама няма да го направите, нали ? А, защо ли ?

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 06 окт 2011 21:24

Eminem написа:Ние сме Царе на хленченето по форумите. Излезте навън и там си кажете мнението !!! Като само ревете по форумите какво ще стане ? Направете протести пред телевизиите, които предават турски сериали и новини, ама няма да го направите, нали ? А, защо ли ?

Се едно човек си нема друга работа,ще ходи да ти протестира заради некво филмче.
Мисълта ми в предишното ми мнение беше,че е много,много тъпо телевизиите ни да се пълнат само с турски сериали......
Не е ли тъпо^^^ :arrow: :?:
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 окт 2011 21:33

WARrior написа:
Eminem написа:Ние сме Царе на хленченето по форумите. Излезте навън и там си кажете мнението !!! Като само ревете по форумите какво ще стане ? Направете протести пред телевизиите, които предават турски сериали и новини, ама няма да го направите, нали ? А, защо ли ?

Се едно човек си нема друга работа,ще ходи да ти протестира заради некво филмче.
Мисълта ми в предишното ми мнение беше,че е много,много тъпо телевизиите ни да се пълнат само с турски сериали......
Не е ли тъпо^^^ :arrow: :?:

Хахаха, хем си недоволен, хем не ти се занимава да протестираш. Ами то затова България е в това състояние, защото само си мълчим. В другите държави хората като са недоволни, протестират. А ние само се плюнчим по форумите. Въобще, ние сме бахти смешния народ.

venom

Мнениеот venom » 06 окт 2011 21:47

Трябва да се погледне малко и от другата страна. Много хора харесват турските сериали и ги гледат. Щеше ли да ви е добре, ако перуката беше въвел блокирани часове и неможехте да гледате Манчестър - Челси, защото дават български мач? Същото е с турските сериали. Има голяма маса от хора, които искат да ги гледат и никой няма право да ги лиши от това. Най-лесното нещо е без да правиш много драми просто сменяш канала и толкос.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 06 окт 2011 21:59

venom написа:Трябва да се погледне малко и от другата страна. Много хора харесват турските сериали и ги гледат. Щеше ли да ви е добре, ако перуката беше въвел блокирани часове и неможехте да гледате Манчестър - Челси, защото дават български мач? Същото е с турските сериали. Има голяма маса от хора, които искат да ги гледат и никой няма право да ги лиши от това. Най-лесното нещо е без да правиш много драми просто сменяш канала и толкос.

Много хора, главно пенсионерите, гледат основно националните телвизии и това,което им се излъчва. Ако вместо турски сериали, се излъчваха латионамерикански сапунки в прайм тайма (говоря за 8-9 часа вечерта) нямаше ли да има също голям интерес. Също така,от сменяне на канали с турски сериали, накрая трябва да изключа телевизора :mrgreen: Шегата настрана, както казах, на мен разни сапунки за любовни драми от ориента не ми пречат. Но когато се излъчват филми за поробители от българската история, нещата са доста по-различни. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Mincho
Контакти:

Мнениеот Mincho » 06 окт 2011 22:02

Малоумната телевизия БТВ отдавна съм я изтрил ......и честно казано не ми липсва. Предлагам да я бойкотираме. Аз лично го правя от шест месеца.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 06 окт 2011 22:03

Кои са тези български екрани, че ми стана много интересно? :)
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
CS -KA -KA

Мнениеот CS -KA -KA » 06 окт 2011 22:06

преди месец като бях отворил темата ,че в турски сериал се изгавриха с БИБЛИЯТА ,само щото съм я отворил аз 100 души ревнаха против мен и ме убиждаха ,казаха ми че съм Българин и ,че порадуи тази причина трябва да търпя като роб турските помий ,дори един от модераторите ми затвори темата за да не се говорило против тези сериали,ами покорно да ги уважаваме и да им се наслаждаваме ,е сега май дойдохте не моята ,дано да не е късно и повече хора да са се осъзнали ,че съм бил прав
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4

venom

Мнениеот venom » 06 окт 2011 22:26

Madridist написа:
venom написа:Трябва да се погледне малко и от другата страна. Много хора харесват турските сериали и ги гледат. Щеше ли да ви е добре, ако перуката беше въвел блокирани часове и неможехте да гледате Манчестър - Челси, защото дават български мач? Същото е с турските сериали. Има голяма маса от хора, които искат да ги гледат и никой няма право да ги лиши от това. Най-лесното нещо е без да правиш много драми просто сменяш канала и толкос.

Много хора, главно пенсионерите, гледат основно националните телвизии и това,което им се излъчва. Ако вместо турски сериали, се излъчваха латионамерикански сапунки в прайм тайма (говоря за 8-9 часа вечерта) нямаше ли да има също голям интерес. Също така,от сменяне на канали с турски сериали, накрая трябва да изключа телевизора :mrgreen: Шегата настрана, както казах, на мен разни сапунки за любовни драми от ориента не ми пречат. Но когато се излъчват филми за поробители от българската история, нещата са доста по-различни. ;)

Това дали са пенсионери, или футболни фенове е все тая, въпроса е, че има голям интерес. Латино сапунка не би имала такъв успех, не защото са по-лоши, а защото са много далече от нашата действителност. Единствения нормален начин е телевизията да го спре заради нисък рейтинг, иначе докато се гледа това ще е положението.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 06 окт 2011 22:45

Е как няма да има интерес към латино сапунките. Все едно никога не са излъчвани такива сериали по българските телевизии. Специално по БТВ, преди години имаше един сериал "Трима братя , три сестри" , който се гледаше много от хората. И го даваха следобяд, а не в праймтайма. Много добре помня, защото имах едно гадже от училище, в което като ходих да решаваме задачи :oops: тя редовно го гледаше и аз също покрай нея го следях. Латиноамерикански филми се излъчваха години наред, много преди турските, и към голяма част от тях, си имаше интерес. Също така,в един от задните коментари казваш - [offtopic]
venom написа:Във всички български сериали е пулно с мутри, малоумници и криви хора, от които всеки гледа да прецака всеки, да му оправи жената и каквото друго се сетиш. В Турските сериали всичко опира до чест, достойнство, да направиш това, което е правилно... Иначе съм абсолютно съгласен, че по телевизията трябва има от всичко и всеки да си гледа каквото му харесва.
[/offtopic] Не съм гледал нито един турски сериал, но си мисля, че те ще са близко до нашата действителност, точно толкова колкото и латиноамериканските. Сериали като "Под прикритие" - показващи поразително точно мутренизацията в българското обещство или "Столичани в повече" - купуването на гласове преди избори, корумпирания кмет, следването на максимата - "не е важно аз да съм добре, важно Вуте да е зле" - ето това е най-близко до българската действителност и реалност ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”