Автомобилите на Литекс Моторс - хит на Пловдивския панаир

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Автомобилите на Литекс Моторс - хит на Пловдивския панаир

Мнениеот Pichichi » 29 сеп 2011 21:17

Не съм виждал този джип Хувър но 28 000 бона са доста повечко от цената на Дачия Дъстър ли беше или се бъркам !!!
"Масовият градски модел „Voolex“ ще струва 15 990 " - също ми се вижда скъпо за същите пари си взимаш Форд,Опел,Шеви,Сеат,Шкода и т.н.т. а за доста по-малко пари Дачия примерно .
Последна промяна от Pichichi на 29 сеп 2011 21:21, променено общо 1 път.

bogdanov964
Контакти:

Мнениеот bogdanov964 » 29 сеп 2011 21:19

До преди 5 минути уважавах малко Гришата и Литекс, ама да ме прощават платените дилърчета на Санг-Хой или к"вото беше там, в момента българите имаме други дертове!!!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 сеп 2011 21:22

bogdanov964 написа:До преди 5 минути уважавах малко Гришата и Литекс, ама да ме прощават платените дилърчета на Санг-Хой или к"вото беше там, в момента българите имаме други дертове!!!

Какви дертове имаш, българино?
П.П. Не съм никакъв платен дилър, тази кола просто ми изкочи първа на ум, но която и една да хванеш от другите, все е по-здрава от новите модели на Мерцедес. Но старите модели са си класика, за това са толкова скъпи, новите - жив та*ак!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 29 сеп 2011 21:38

Bourgas написа:
bogdanov964 написа:До преди 5 минути уважавах малко Гришата и Литекс, ама да ме прощават платените дилърчета на Санг-Хой или к"вото беше там, в момента българите имаме други дертове!!!

Какви дертове имаш, българино?
П.П. Не съм никакъв платен дилър, тази кола просто ми изкочи първа на ум, но която и една да хванеш от другите, все е по-здрава от новите модели на Мерцедес. Но старите модели са си класика, за това са толкова скъпи, новите - жив та*ак!

Коя година горе долу е границата м/у новите и старите за които говориш :roll: (ориентировъчно ако може)? Иначе предполагам ще се напълни с такива таксита след някоя и друга година. Взимат я на лизинг с газова, ако има стабилна гаранция и в последствие евтини части...
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 29 сеп 2011 21:56

Мисля, че е глупаво да се правим на някакви голями баровци и да викаме - к'ви са тия китайски боклуци и т.н. Радвам се, че все пак някакви автомобили, било то и китайски ще се призвеждат в България. Ако ви питам какво предпочитате - да се призвеждат китайски автомобили тук, или да не се произвеждат никакви, какво ще ми отговорите? Не ги знам точно всички модели, но може например българската полиция да купи от тях, а не да вози на чуждите Астри. Нека има повече производство, повече работа, повече кинти и да намалиме търговският дефицит 8-)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
tendulkar
Контакти:

Мнениеот tendulkar » 29 сеп 2011 22:07

Red Warrior написа:Мисля, че е глупаво да се правим на някакви голями баровци и да викаме - к'ви са тия китайски боклуци и т.н. Радвам се, че все пак някакви автомобили, било то и китайски ще се призвеждат в България. Ако ви питам какво предпочитате - да се призвеждат китайски автомобили тук, или да не се произвеждат никакви, какво ще ми отговорите? Не ги знам точно всички модели, но може например българската полиция да купи от тях, а не да вози на чуждите Астри. Нека има повече производство, повече работа, повече кинти и да намалиме търговският дефицит 8-)

Абсолютно съгласен. 1000 пъти е по-добре да има инвестиции в някакви технологии – па били то китайски автомобили, отколкото да се препират едни пари в бетонни коптори по морето. А да не забравяме, че навремето на японските автопроизводители се е гледало с точно същата насмешка като на китайците сега. С темпа с който китайците крадат технологии обаче -скоро няма да трябва да ги мислим.

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 29 сеп 2011 22:12

radezki написа:разгледах ги на панаира и според мен са ,,жив ташак'' -сякаш са правени по трудово в училище и на всичко отгоре на въобще ,,неконкурентни цени'' :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 сеп 2011 22:14

Нека някой качи снимки за да ги видим как изглеждат колите.

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 29 сеп 2011 22:21

Изображение
Изображение
Изображение
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 сеп 2011 22:23

Доста добре изглеждат.Браво

Върни се в “Свободна зона”