Не съм виждал този джип Хувър но 28 000 бона са доста повечко от цената на Дачия Дъстър ли беше или се бъркам !!!
"Масовият градски модел „Voolex“ ще струва 15 990 " - също ми се вижда скъпо за същите пари си взимаш Форд,Опел,Шеви,Сеат,Шкода и т.н.т. а за доста по-малко пари Дачия примерно .
Автомобилите на Литекс Моторс - хит на Пловдивския панаир
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Автомобилите на Литекс Моторс - хит на Пловдивския панаир
Последна промяна от Pichichi на 29 сеп 2011 21:21, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
До преди 5 минути уважавах малко Гришата и Литекс, ама да ме прощават платените дилърчета на Санг-Хой или к"вото беше там, в момента българите имаме други дертове!!!
bogdanov964 написа:До преди 5 минути уважавах малко Гришата и Литекс, ама да ме прощават платените дилърчета на Санг-Хой или к"вото беше там, в момента българите имаме други дертове!!!
Какви дертове имаш, българино?
П.П. Не съм никакъв платен дилър, тази кола просто ми изкочи първа на ум, но която и една да хванеш от другите, все е по-здрава от новите модели на Мерцедес. Но старите модели са си класика, за това са толкова скъпи, новите - жив та*ак!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Bourgas написа:bogdanov964 написа:До преди 5 минути уважавах малко Гришата и Литекс, ама да ме прощават платените дилърчета на Санг-Хой или к"вото беше там, в момента българите имаме други дертове!!!
Какви дертове имаш, българино?
П.П. Не съм никакъв платен дилър, тази кола просто ми изкочи първа на ум, но която и една да хванеш от другите, все е по-здрава от новите модели на Мерцедес. Но старите модели са си класика, за това са толкова скъпи, новите - жив та*ак!
Коя година горе долу е границата м/у новите и старите за които говориш

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
- Red Warrior
- Контакти:
Мисля, че е глупаво да се правим на някакви голями баровци и да викаме - к'ви са тия китайски боклуци и т.н. Радвам се, че все пак някакви автомобили, било то и китайски ще се призвеждат в България. Ако ви питам какво предпочитате - да се призвеждат китайски автомобили тук, или да не се произвеждат никакви, какво ще ми отговорите? Не ги знам точно всички модели, но може например българската полиция да купи от тях, а не да вози на чуждите Астри. Нека има повече производство, повече работа, повече кинти и да намалиме търговският дефицит 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:Мисля, че е глупаво да се правим на някакви голями баровци и да викаме - к'ви са тия китайски боклуци и т.н. Радвам се, че все пак някакви автомобили, било то и китайски ще се призвеждат в България. Ако ви питам какво предпочитате - да се призвеждат китайски автомобили тук, или да не се произвеждат никакви, какво ще ми отговорите? Не ги знам точно всички модели, но може например българската полиция да купи от тях, а не да вози на чуждите Астри. Нека има повече производство, повече работа, повече кинти и да намалиме търговският дефицит
Абсолютно съгласен. 1000 пъти е по-добре да има инвестиции в някакви технологии – па били то китайски автомобили, отколкото да се препират едни пари в бетонни коптори по морето. А да не забравяме, че навремето на японските автопроизводители се е гледало с точно същата насмешка като на китайците сега. С темпа с който китайците крадат технологии обаче -скоро няма да трябва да ги мислим.
- Тони Шумахер
- Контакти:
radezki написа:разгледах ги на панаира и според мен са ,,жив ташак'' -сякаш са правени по трудово в училище и на всичко отгоре на въобще ,,неконкурентни цени''

Нека някой качи снимки за да ги видим как изглеждат колите.

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Доста добре изглеждат.Браво