Най-велик филм за всички времена
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Най-велик филм за всички времена
лично за мене това е шедьовъра на Стенли Кубрик "2001:А space odyssey " невероятен филм правен 1968 година

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
-
banderas13
- Контакти:
Ето и още няколко добри: "Да откриеш Форестър","Безсъние","Бодигард","Да срещнеш Джо Блек" има и други, но...............
acmilan написа:Не може да се каже кой е най-велик.Аз ще посоча моите любими филми,тези,които са ми въздействали най-много-Смело сърце,Кръстникът,Усещане за жена,Армагедон.Има и други култови филми като Титаник,Умирай трудно,Патриотът,Роки,Жега и т.н.,въобще преди години имаше страхотно кино.В последните 6-7 години не е излязло абсолютно нищо свястно.
А гледал ли си оригинала на Усещане за жена-Ухание в мрака-може би това е един от филмите заслужаващ място в първата десетка за всички времена,след като гигант в киното като Ал Пачино се нави да бъде заснет в негов кавър.
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".
"Двама мъже в града", "Професионалистът", "Бяхме войници", "Хан Аспарух", "Време разделно", "Всичко е любов" и още много, много други.
П.П. Може би най-силно ми подейства на първо гледане "Двама мъже в града".
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- Chelsea Forever
- Контакти:
Последния замък,Троя,Спартак,Гладиатор,Смело сърце,Зеления път,Умирай трудно,Рамбо.
- milan199440barca
- Контакти:
зеления написа:"Двама мъже в града", "Професионалистът", "Бяхме войници", "Хан Аспарух", "Време разделно", "Всичко е любов" и още много, много други.
"Всичко е любов" е голям филм.
Любими са ми: всички на Леоне, почти всички на Скорсезе, много от филмите на Копола, почти всички на Уди Алън, "M.A.S.H" плюс още 53 и два на Торнаторе
Последна промяна от milan199440barca на 13 сеп 2011 00:24, променено общо 2 пъти.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yFC_tccLDnM&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube] do 10.11.1989,след това [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Xv2siftGYUI&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube]
“Не купувам от Lafka”
Любими филми:The Departed,Prestige,LOTR,Star Wars,Кръстникът,Карибски пирати,Човек на луната,Да срещнеш Джо Блек,Коса,Форест Гъмп,всички филми от поредицата за Джеимс Бонд
Има и още,ама тези стигат
Всички филми на режисьорите: Милош Форман,Мартин Скорсезе,Копола,Роланд Емерих
Всички филми с участието на актьорите: Ал Пачино,Роберт Де Ниро,Антъни Хопкинс,Кевин Спейси,Джефри Ръш,Морган Фрийман,Самюел Л Джаксън,Джони Деп(не всички филми)
Всички филми на режисьорите: Милош Форман,Мартин Скорсезе,Копола,Роланд Емерих
Всички филми с участието на актьорите: Ал Пачино,Роберт Де Ниро,Антъни Хопкинс,Кевин Спейси,Джефри Ръш,Морган Фрийман,Самюел Л Джаксън,Джони Деп(не всички филми)
Последна промяна от CTAHKO на 13 сеп 2011 01:05, променено общо 2 пъти.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Не можеш да кажеш за един филм, че е най-великия за всички времена, защото всеки си има предпочитания. Най-добре е да се разделят по жанрове.
Драма-трилър - Изкуплението Шоушенк, Седем, Слонът моя приятел, Пианистът, Зеленият път, Теория на конспирацията, Земя на тигри, Призрака и мрака, Спасяването на Редник Райън
Психотрилъри - Мълчанието на агнетата, Екзорсист, Предизвестена смърт, Проклятието, Гняв, Необратимо, Тексаско клане
Бойни спортове - Кървав спорт , Кикбоксьорът, Американска нинджа, Никога не се предавай
Спорт - Разяреният бик, Роки, Късметлията
Екшън - Умирай трудно, Смъртоносно оръжие, Кобра, Командо, Внезапна смърт, Въздушен конвой, Бързи и яростни, Труден за убиване, Незаменимите,Червена топлина, Дървото на Джошуа, Анентатори, Косвени жертви, Транспортьорът
Екшън - комедия - Ченгето от Бевърли Хилс, Лоши момчета, Танго и Кеш, Час пик, Спри или мама ще стреля
Комедия - Ергенско парти, Оскар, Еър Амрика, Маверик, Последният ергенски запой, От глупав по-глупав, Магистрала 60, Маската, Сам вкъщи с Маколи Кълкин, Такси (френския) ...............
Гангстерски - Белязаният, Кръстникът, Жега, Имало едно време в Америка, Американски гангстер, Булевард Лондон
Фантастика - Междузвездни войни, Вкластелинът на пръстените, Терминатор
Романтичен - Незабравимата, С дъх на канела, Хубава жена, Мръсни танци, Тетрадката, Титаник, Бодигард
Романтични комедии - Влюбеният Шекспир, Наистина любов,Просто секс, Какво искат жените, Хем боли, хем сърби,Нотинг Хил, Как да разкараш гаджето за 10 дни, Ловци на шаферки, Запознай се с нашите .................
Исторически - Патриотът, Смело сърце, Гладиатор, Бяхме войници, Пърл Харбър
Приключенски - Идалго: Океан от огън, Индиана Джоунс, Карибски пирати,
Не съм ги подреждал по най-велики. Съжалявам, ако не съм се сетил за някой
Драма-трилър - Изкуплението Шоушенк, Седем, Слонът моя приятел, Пианистът, Зеленият път, Теория на конспирацията, Земя на тигри, Призрака и мрака, Спасяването на Редник Райън
Психотрилъри - Мълчанието на агнетата, Екзорсист, Предизвестена смърт, Проклятието, Гняв, Необратимо, Тексаско клане
Бойни спортове - Кървав спорт , Кикбоксьорът, Американска нинджа, Никога не се предавай
Спорт - Разяреният бик, Роки, Късметлията
Екшън - Умирай трудно, Смъртоносно оръжие, Кобра, Командо, Внезапна смърт, Въздушен конвой, Бързи и яростни, Труден за убиване, Незаменимите,Червена топлина, Дървото на Джошуа, Анентатори, Косвени жертви, Транспортьорът
Екшън - комедия - Ченгето от Бевърли Хилс, Лоши момчета, Танго и Кеш, Час пик, Спри или мама ще стреля
Комедия - Ергенско парти, Оскар, Еър Амрика, Маверик, Последният ергенски запой, От глупав по-глупав, Магистрала 60, Маската, Сам вкъщи с Маколи Кълкин, Такси (френския) ...............
Гангстерски - Белязаният, Кръстникът, Жега, Имало едно време в Америка, Американски гангстер, Булевард Лондон
Фантастика - Междузвездни войни, Вкластелинът на пръстените, Терминатор
Романтичен - Незабравимата, С дъх на канела, Хубава жена, Мръсни танци, Тетрадката, Титаник, Бодигард
Романтични комедии - Влюбеният Шекспир, Наистина любов,Просто секс, Какво искат жените, Хем боли, хем сърби,Нотинг Хил, Как да разкараш гаджето за 10 дни, Ловци на шаферки, Запознай се с нашите .................
Исторически - Патриотът, Смело сърце, Гладиатор, Бяхме войници, Пърл Харбър
Приключенски - Идалго: Океан от огън, Индиана Джоунс, Карибски пирати,
Не съм ги подреждал по най-велики. Съжалявам, ако не съм се сетил за някой
Последна промяна от pomiqrat на 13 сеп 2011 00:50, променено общо 1 път.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.