Росен Плевнелиев - кандидат от ГЕРБ за президент

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Росен Плевнелиев - кандидат от ГЕРБ за президент

Мнениеот ShooterMan » 05 сеп 2011 02:44

Те ако искат да го изберат 10 човека,но тогава тази марионетка не може да има самочувствието да се чувства Президент,легитимно избран,спокойно можем да кажем-ти палячо не си никакъв Президент,а си просто главатар на някаква банда от 10 човека дето те е избрала!Освен това представи си световния отзвук...мислиш ли,че Света ще приеме подобен фалшив президент?Не,в никакъв случай и този смешник не би стоял на поста си и 1 ден,затова-по къщята,докато се кандидатират честни хора необвързани с комунистическия режим,неженени за хора от комунистическия режим и необвързани с партии(които са издънки на БКП).Мечтая за онези времена когато Цар Борис 3-ти е забранил политическите партии след атентата в Св.Неделя....уви,голям баща,а син - ла*но.Имаше подкрепата на народа,ако искаше щеше и цар да стане,можеше да премахне всички комунистически пачи и да им закрие фалшивите партии,целия народ бе зад него...но как да го стори,жалката продажна душица :?:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 05 сеп 2011 05:35

bossar написа:Ето ти малко инфо:
Веднага след завършването си започва работа като научен сътрудник в Института по микропроцесорна техника, но политическите промени в България го оставят без работа.[2]
Започва да развива собствен бизнес още през 1990 г., когато основава и започва да развива фирмата си „Ирис Интернешънъл” АД, първата строителна фирма в България със сертификат ISO 9001, получен през октомври 1999 г. Фирмата работи на повече от 80 строителни обекта в Германия, както и някои знакови проекти в България: реконструкция на хотел Шератон в София, изграждане на централен офис на БНП Париба в София, център на Даймлер-Крайслер в София, Бизнес парк София и др.[1]
През 1994 г. основава и управлява „Линбългария” ООД, фирма, специализирана в сухо строителство. След 1998 г. участва в управлението на българските подразделения на германската компания Линднер (Линднер Ирис Имобилиен, Ирис Интернешънъл, Линднер България, Линднер Имобилен Мениджмънт), работеща в областта на разработване, управление и инвестиции в недвижими имоти ...[1]
!!! Не искам да те обиждам ,но вземи спри да коментираш, защото се излагаш колко си неук ,а това е тъжно защото си млад.

8-)

И аз не искам да те обиждам, но вземи малко си отвори очите !
Помачето от Гоце Делчев - Росен Плевнелиев е бил само на 25 години, когато е "започнал собствен бизнес" през 1990 година !!!
Знаеш ли кои можеха да започнат собствен бизнес по онова време и да оцелеят ?!? Като не знаеш - питай такива като мен, които са го правили и са си понесли последствията ... ;)
Само верни хора на ДС можеха да започнат собствен бизнес и да оцелеят през онези години !!!

Защо пропускаш да споменеш, че е завършил ВМЕИ "В. И. Ленин" по време на социализма ?
Пропускаш и това : през 2008 година е станал член на борда на директорите на "Американскaта търговска камара".
С други думи - помак от Гоце Делчев, издигнат от ДС навремето и станал масон в по-късните години, каквито станаха не един и двама от БКП ... От там идват и връзките му със западните корпорации и фирми, които си цитирал ...
ДС не позволяваха на всеки да стане представител на западна фирма у нас !
От мен да го знаеш, моето момче ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
пирин
Контакти:

Мнениеот пирин » 05 сеп 2011 08:34

marmi52 написа:
bossar написа:Ето ти малко инфо:
Веднага след завършването си започва работа като научен сътрудник в Института по микропроцесорна техника, но политическите промени в България го оставят без работа.[2]
Започва да развива собствен бизнес още през 1990 г., когато основава и започва да развива фирмата си „Ирис Интернешънъл” АД, първата строителна фирма в България със сертификат ISO 9001, получен през октомври 1999 г. Фирмата работи на повече от 80 строителни обекта в Германия, както и някои знакови проекти в България: реконструкция на хотел Шератон в София, изграждане на централен офис на БНП Париба в София, център на Даймлер-Крайслер в София, Бизнес парк София и др.[1]
През 1994 г. основава и управлява „Линбългария” ООД, фирма, специализирана в сухо строителство. След 1998 г. участва в управлението на българските подразделения на германската компания Линднер (Линднер Ирис Имобилиен, Ирис Интернешънъл, Линднер България, Линднер Имобилен Мениджмънт), работеща в областта на разработване, управление и инвестиции в недвижими имоти ...[1]
!!! Не искам да те обиждам ,но вземи спри да коментираш, защото се излагаш колко си неук ,а това е тъжно защото си млад.

8-)

И аз не искам да те обиждам, но вземи малко си отвори очите !
Помачето от Гоце Делчев - Росен Плевнелиев е бил само на 25 години, когато е "започнал собствен бизнес" през 1990 година !!!
Знаеш ли кои можеха да започнат собствен бизнес по онова време и да оцелеят ?!? Като не знаеш - питай такива като мен, които са го правили и са си понесли последствията ... ;)
Само верни хора на ДС можеха да започнат собствен бизнес и да оцелеят през онези години !!!

Защо пропускаш да споменеш, че е завършил ВМЕИ "В. И. Ленин" по време на социализма ?
Пропускаш и това : през 2008 година е станал член на борда на директорите на "Американскaта търговска камара".
С други думи - помак от Гоце Делчев, издигнат от ДС навремето и станал масон в по-късните години, каквито станаха не един и двама от БКП ... От там идват и връзките му със западните корпорации и фирми, които си цитирал ...
ДС не позволяваха на всеки да стане представител на западна фирма у нас !
От мен да го знаеш, моето момче ! ;)

Браво момче,би рекорда по писане на глупости в този форум,аз като един завършил ВМЕИ 'В.И.ЛЕНИН' по времето на социализма ,по случайност,една година преди Росен, искам да ти кажа само едно-Гоце Делчев е един хубав български град,помаците също са българи,за твое съжаление Росен не е помак,питай хората от Благоевград за първите стъпки в бизнеса му-седнал зад компютъра на първия етаж в ГУМ БЛАГОЕВГРАД принтираше хороскопи на баби,дядовци,лелки и т.н. :)
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 05 сеп 2011 08:47

"Един от първите бизнесмени " !!!
Ами той и Боко Тиквата е първият с фирма занимаваша се с охрана в най-мутренските години, създадена с червен капитал !!! В България почти няма (почти е излишно) успял бизнесмен прз 90-те без намесата на тъй наречените "народни/червени" пари !!! През по-късните години след 2000 г. Вече има и успяли с откраднати европари или чрез злоупотреба с власт но тогава вече има и такива които сами са успяли със собствени сили но те никак не са от едрите капиталисти .

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 05 сеп 2011 09:52

macko_razbivach написа:И аз ще гласувам за Светльо от Хиподил :)

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=88251 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 05 сеп 2011 09:53

Защо Росенчо не се е опитал сам да се реализира, ами търси връзки със Запада? То така всеки може. Той просто поредният от бояджиите. Това е истината. Лошото е, че доста хора бяхме заблудени от него дълго време, от сладките му приказки. Но вече народът се осъзна и ще му бие много мощен шут към пропастта.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 05 сеп 2011 10:27

пирин написа:Браво момче,би рекорда по писане на глупости в този форум,аз като един завършил ВМЕИ 'В.И.ЛЕНИН' по времето на социализма ,по случайност,една година преди Росен, искам да ти кажа само едно-Гоце Делчев е един хубав български град,помаците също са българи,за твое съжаление Росен не е помак,питай хората от Благоевград за първите стъпки в бизнеса му-седнал зад компютъра на първия етаж в ГУМ БЛАГОЕВГРАД принтираше хороскопи на баби,дядовци,лелки и т.н. :)

:lol:

Така, така ... И от компютъра на първия етаж на ГУМ с хороскопите на баби и дядовци забогатява и хоп регистрира "Ирис интернешънъл" АД, а после хоп започват да валят обекти за неговата фирма в Германия ... :lol:
Абе, като ги пишете тия неща не мислите ли, че освен 15 годишните деца в тоя форум има и по-възрастни хора помнещи онези времена ?

Още малко и ще изкарате Плевнелиев, че е забогатял като Рокфелер в оная американска приказка ...дето купил една ябълка, излъскал я и я продал по-скъпо и с парите купил две и т.н. :lol: :lol: :lol:

[offtopic]А колко е хубав и колко е български Гоце Делчев също съм готов да споря, ама не това е темата ... ;)[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 05 сеп 2011 11:49

marmi52 написа:
пирин написа:Браво момче,би рекорда по писане на глупости в този форум,аз като един завършил ВМЕИ 'В.И.ЛЕНИН' по времето на социализма ,по случайност,една година преди Росен, искам да ти кажа само едно-Гоце Делчев е един хубав български град,помаците също са българи,за твое съжаление Росен не е помак,питай хората от Благоевград за първите стъпки в бизнеса му-седнал зад компютъра на първия етаж в ГУМ БЛАГОЕВГРАД принтираше хороскопи на баби,дядовци,лелки и т.н. :)

:lol:

Така, така ... И от компютъра на първия етаж на ГУМ с хороскопите на баби и дядовци забогатява и хоп регистрира "Ирис интернешънъл" АД, а после хоп започват да валят обекти за неговата фирма в Германия ... :lol:
Абе, като ги пишете тия неща не мислите ли, че освен 15 годишните деца в тоя форум има и по-възрастни хора помнещи онези времена ?

Още малко и ще изкарате Плевнелиев, че е забогатял като Рокфелер в оная американска приказка ...дето купил една ябълка, излъскал я и я продал по-скъпо и с парите купил две и т.н. :lol: :lol: :lol:

[offtopic]А колко е хубав и колко е български Гоце Делчев също съм готов да споря, ама не това е темата ... ;)[/offtopic]

Колкото този хубавец е забогатял от ГУМ, от хороскопите на старите хора, толкова и аз ще стана трамвай. Преди мен доста хора го обсъдиха, но нека кажа на защитниците му, че ако от ГЕРБ бяха честни пред избирателите си, трябваше да обявят Плевнелиев като кандидат първи. А те чакаха да дойдат изборите.
Е, няма такава наглост.
Бойко си мисли, че ще гради може би нов социализъм, но тогава имаше хора, които си разбираха от работата. Днес е пълно с връзкари, които хал хабер нямат колко е 1+1.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 05 сеп 2011 11:52

dindan написа:
runnersa написа:И съответно дербито ще си остане за петък по обяд! ;)

Няма да е на обяд мисля,че ще към 5 или 6 вечерта

Аз бях чул 14:30 :?: :?

haha

Мнениеот haha » 05 сеп 2011 11:57

Много ще е готино да се види на изборите,колко много заблудени хора има,които ще гласуват за марионетката на Бойко.А относно това,че Плевнелиев строил-да,лично го видях как копае :lol: Всичко това с магистралите и прословутите рязания на ленти е толкова показно,колкото и акциите на МВР през последните 2 години.Ама определено има успех,направиха добър PR на Плевнелиев и сега той ще спечели.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Свободна зона”