Росен Плевнелиев - кандидат от ГЕРБ за президент
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Росен Плевнелиев - кандидат от ГЕРБ за президент
Те ако искат да го изберат 10 човека,но тогава тази марионетка не може да има самочувствието да се чувства Президент,легитимно избран,спокойно можем да кажем-ти палячо не си никакъв Президент,а си просто главатар на някаква банда от 10 човека дето те е избрала!Освен това представи си световния отзвук...мислиш ли,че Света ще приеме подобен фалшив президент?Не,в никакъв случай и този смешник не би стоял на поста си и 1 ден,затова-по къщята,докато се кандидатират честни хора необвързани с комунистическия режим,неженени за хора от комунистическия режим и необвързани с партии(които са издънки на БКП).Мечтая за онези времена когато Цар Борис 3-ти е забранил политическите партии след атентата в Св.Неделя....уви,голям баща,а син - ла*но.Имаше подкрепата на народа,ако искаше щеше и цар да стане,можеше да премахне всички комунистически пачи и да им закрие фалшивите партии,целия народ бе зад него...но как да го стори,жалката продажна душица 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
bossar написа:Ето ти малко инфо:
Веднага след завършването си започва работа като научен сътрудник в Института по микропроцесорна техника, но политическите промени в България го оставят без работа.[2]
Започва да развива собствен бизнес още през 1990 г., когато основава и започва да развива фирмата си „Ирис Интернешънъл” АД, първата строителна фирма в България със сертификат ISO 9001, получен през октомври 1999 г. Фирмата работи на повече от 80 строителни обекта в Германия, както и някои знакови проекти в България: реконструкция на хотел Шератон в София, изграждане на централен офис на БНП Париба в София, център на Даймлер-Крайслер в София, Бизнес парк София и др.[1]
През 1994 г. основава и управлява „Линбългария” ООД, фирма, специализирана в сухо строителство. След 1998 г. участва в управлението на българските подразделения на германската компания Линднер (Линднер Ирис Имобилиен, Ирис Интернешънъл, Линднер България, Линднер Имобилен Мениджмънт), работеща в областта на разработване, управление и инвестиции в недвижими имоти ...[1]
!!! Не искам да те обиждам ,но вземи спри да коментираш, защото се излагаш колко си неук ,а това е тъжно защото си млад.

И аз не искам да те обиждам, но вземи малко си отвори очите !
Помачето от Гоце Делчев - Росен Плевнелиев е бил само на 25 години, когато е "започнал собствен бизнес" през 1990 година !!!
Знаеш ли кои можеха да започнат собствен бизнес по онова време и да оцелеят ?!? Като не знаеш - питай такива като мен, които са го правили и са си понесли последствията ...

Само верни хора на ДС можеха да започнат собствен бизнес и да оцелеят през онези години !!!
Защо пропускаш да споменеш, че е завършил ВМЕИ "В. И. Ленин" по време на социализма ?
Пропускаш и това : през 2008 година е станал член на борда на директорите на "Американскaта търговска камара".
С други думи - помак от Гоце Делчев, издигнат от ДС навремето и станал масон в по-късните години, каквито станаха не един и двама от БКП ... От там идват и връзките му със западните корпорации и фирми, които си цитирал ...
ДС не позволяваха на всеки да стане представител на западна фирма у нас !
От мен да го знаеш, моето момче !

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

marmi52 написа:bossar написа:Ето ти малко инфо:
Веднага след завършването си започва работа като научен сътрудник в Института по микропроцесорна техника, но политическите промени в България го оставят без работа.[2]
Започва да развива собствен бизнес още през 1990 г., когато основава и започва да развива фирмата си „Ирис Интернешънъл” АД, първата строителна фирма в България със сертификат ISO 9001, получен през октомври 1999 г. Фирмата работи на повече от 80 строителни обекта в Германия, както и някои знакови проекти в България: реконструкция на хотел Шератон в София, изграждане на централен офис на БНП Париба в София, център на Даймлер-Крайслер в София, Бизнес парк София и др.[1]
През 1994 г. основава и управлява „Линбългария” ООД, фирма, специализирана в сухо строителство. След 1998 г. участва в управлението на българските подразделения на германската компания Линднер (Линднер Ирис Имобилиен, Ирис Интернешънъл, Линднер България, Линднер Имобилен Мениджмънт), работеща в областта на разработване, управление и инвестиции в недвижими имоти ...[1]
!!! Не искам да те обиждам ,но вземи спри да коментираш, защото се излагаш колко си неук ,а това е тъжно защото си млад.
![]()
И аз не искам да те обиждам, но вземи малко си отвори очите !
Помачето от Гоце Делчев - Росен Плевнелиев е бил само на 25 години, когато е "започнал собствен бизнес" през 1990 година !!!
Знаеш ли кои можеха да започнат собствен бизнес по онова време и да оцелеят ?!? Като не знаеш - питай такива като мен, които са го правили и са си понесли последствията ...![]()
Само верни хора на ДС можеха да започнат собствен бизнес и да оцелеят през онези години !!!
Защо пропускаш да споменеш, че е завършил ВМЕИ "В. И. Ленин" по време на социализма ?
Пропускаш и това : през 2008 година е станал член на борда на директорите на "Американскaта търговска камара".
С други думи - помак от Гоце Делчев, издигнат от ДС навремето и станал масон в по-късните години, каквито станаха не един и двама от БКП ... От там идват и връзките му със западните корпорации и фирми, които си цитирал ...
ДС не позволяваха на всеки да стане представител на западна фирма у нас !
От мен да го знаеш, моето момче !
Браво момче,би рекорда по писане на глупости в този форум,аз като един завършил ВМЕИ 'В.И.ЛЕНИН' по времето на социализма ,по случайност,една година преди Росен, искам да ти кажа само едно-Гоце Делчев е един хубав български град,помаците също са българи,за твое съжаление Росен не е помак,питай хората от Благоевград за първите стъпки в бизнеса му-седнал зад компютъра на първия етаж в ГУМ БЛАГОЕВГРАД принтираше хороскопи на баби,дядовци,лелки и т.н.

Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.
"Един от първите бизнесмени " !!!
Ами той и Боко Тиквата е първият с фирма занимаваша се с охрана в най-мутренските години, създадена с червен капитал !!! В България почти няма (почти е излишно) успял бизнесмен прз 90-те без намесата на тъй наречените "народни/червени" пари !!! През по-късните години след 2000 г. Вече има и успяли с откраднати европари или чрез злоупотреба с власт но тогава вече има и такива които сами са успяли със собствени сили но те никак не са от едрите капиталисти .
Ами той и Боко Тиквата е първият с фирма занимаваша се с охрана в най-мутренските години, създадена с червен капитал !!! В България почти няма (почти е излишно) успял бизнесмен прз 90-те без намесата на тъй наречените "народни/червени" пари !!! През по-късните години след 2000 г. Вече има и успяли с откраднати европари или чрез злоупотреба с власт но тогава вече има и такива които сами са успяли със собствени сили но те никак не са от едрите капиталисти .
- modor
- Контакти:
macko_razbivach написа:И аз ще гласувам за Светльо от Хиподил
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=88251

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Защо Росенчо не се е опитал сам да се реализира, ами търси връзки със Запада? То така всеки може. Той просто поредният от бояджиите. Това е истината. Лошото е, че доста хора бяхме заблудени от него дълго време, от сладките му приказки. Но вече народът се осъзна и ще му бие много мощен шут към пропастта.
пирин написа:Браво момче,би рекорда по писане на глупости в този форум,аз като един завършил ВМЕИ 'В.И.ЛЕНИН' по времето на социализма ,по случайност,една година преди Росен, искам да ти кажа само едно-Гоце Делчев е един хубав български град,помаците също са българи,за твое съжаление Росен не е помак,питай хората от Благоевград за първите стъпки в бизнеса му-седнал зад компютъра на първия етаж в ГУМ БЛАГОЕВГРАД принтираше хороскопи на баби,дядовци,лелки и т.н.

Така, така ... И от компютъра на първия етаж на ГУМ с хороскопите на баби и дядовци забогатява и хоп регистрира "Ирис интернешънъл" АД, а после хоп започват да валят обекти за неговата фирма в Германия ...

Абе, като ги пишете тия неща не мислите ли, че освен 15 годишните деца в тоя форум има и по-възрастни хора помнещи онези времена ?
Още малко и ще изкарате Плевнелиев, че е забогатял като Рокфелер в оная американска приказка ...дето купил една ябълка, излъскал я и я продал по-скъпо и с парите купил две и т.н.

[offtopic]А колко е хубав и колко е български Гоце Делчев също съм готов да споря, ама не това е темата ...

[center]
[/center]

marmi52 написа:пирин написа:Браво момче,би рекорда по писане на глупости в този форум,аз като един завършил ВМЕИ 'В.И.ЛЕНИН' по времето на социализма ,по случайност,една година преди Росен, искам да ти кажа само едно-Гоце Делчев е един хубав български град,помаците също са българи,за твое съжаление Росен не е помак,питай хората от Благоевград за първите стъпки в бизнеса му-седнал зад компютъра на първия етаж в ГУМ БЛАГОЕВГРАД принтираше хороскопи на баби,дядовци,лелки и т.н.
![]()
Така, така ... И от компютъра на първия етаж на ГУМ с хороскопите на баби и дядовци забогатява и хоп регистрира "Ирис интернешънъл" АД, а после хоп започват да валят обекти за неговата фирма в Германия ...![]()
Абе, като ги пишете тия неща не мислите ли, че освен 15 годишните деца в тоя форум има и по-възрастни хора помнещи онези времена ?
Още малко и ще изкарате Плевнелиев, че е забогатял като Рокфелер в оная американска приказка ...дето купил една ябълка, излъскал я и я продал по-скъпо и с парите купил две и т.н.![]()
![]()
![]()
[offtopic]А колко е хубав и колко е български Гоце Делчев също съм готов да споря, ама не това е темата ...[/offtopic]
Колкото този хубавец е забогатял от ГУМ, от хороскопите на старите хора, толкова и аз ще стана трамвай. Преди мен доста хора го обсъдиха, но нека кажа на защитниците му, че ако от ГЕРБ бяха честни пред избирателите си, трябваше да обявят Плевнелиев като кандидат първи. А те чакаха да дойдат изборите.
Е, няма такава наглост.
Бойко си мисли, че ще гради може би нов социализъм, но тогава имаше хора, които си разбираха от работата. Днес е пълно с връзкари, които хал хабер нямат колко е 1+1.
dindan написа:runnersa написа:И съответно дербито ще си остане за петък по обяд!
Няма да е на обяд мисля,че ще към 5 или 6 вечерта
Аз бях чул 14:30

Много ще е готино да се види на изборите,колко много заблудени хора има,които ще гласуват за марионетката на Бойко.А относно това,че Плевнелиев строил-да,лично го видях как копае
Всичко това с магистралите и прословутите рязания на ленти е толкова показно,колкото и акциите на МВР през последните 2 години.Ама определено има успех,направиха добър PR на Плевнелиев и сега той ще спечели.

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.