Тема за Македония

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivanpg
Контакти:

Re: Тема за Македония

Мнениеот ivanpg » 09 юни 2011 13:33

magga написа:
saffron написа:
ivanpg написа:
Абе ммтидб продажно псе македонско, сръбска подлого. Ходи си по най-бързия начин У твоята си измислена държавица ходи, или те е страх че Албанците ще те ш..бат. Ходи си защото много скоро и тук ще те ш..бат, но много по-здраво!!! Какво търсиш тук, майка си ли - може а и със сигурност ще намериш корените си тук. Но ще е късно, тук никой не желае да знае за теб. Ти си просто един родоотстъпник !!!

тцтцтц аз живея в древен тракииски град.. управляван некога и от Филип и от Александар... СЕРДИКА ! ... тоя които требва да си ходи в монголските степи в централна азия си ти! така ,че баи баи мухльо ;)

Александар нема Аз се казвам Александър :shock: предполагам за това име говориш,както и да Самуил,а не Самоил :mrgreen:
айде отговаряй бе виж колко народ те пита или да ти издирим към Лозенец да те питаме

+1 може да ни отговори на живо... :shock:
Ама представи си некъде да мерна тая татуировчица на крачето..... :roll:
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 09 юни 2011 13:38

Тоя палячо заслужава БАН! Постоянно пуска провокативни клипове ,които обиждат страната ни! :evil:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 09 юни 2011 13:41

тцтцтц аз живея в древен тракииски град.. управляван некога и от Филип и от Александар... СЕРДИКА ! ... тоя които требва да си ходи в монголските степи в централна азия си ти! така ,че баи баи мухльо ;)[/quote]

Александар нема Аз се казвам Александър :shock: предполагам за това име говориш,както и да Самуил,а не Самоил :mrgreen:
айде отговаряй бе виж колко народ те пита или да ти издирим към Лозенец да те питаме[/quote]
+1 може да ни отговори на живо... :shock:
Ама представи си некъде да мерна тая татуировчица на крачето..... :roll:[/quote]

Значи аз не искам да бия заблудени индивиди,просто искам да знам как цял живот си в България,а мразиш българите,аз не мразя никой,защото по-горе го казах бил съм в Македония и омраза не съм видял,но тоя индивид бяга от въпросите + че това последното му клипче,ако има модератори трябва да бъде изтрито... как пък не ние сме цяла нация цигани,а там са чисти арийци,само албанци :lol: + какво правят Кирил и Методий при макетата и Самуил и АлександЪр Велики и ми е много интересно и се надявам тоя поне на това да ми отговори: Защо са нямали държава 2000г + ? Няма данни за Македония и такъв народ,просто няма,и да даде линк от къде си вади информацията,че ми писна от съчинения във някви жълти сайтове я някъв професор Бъчваров,който никой не го е чувал,дали е Ути,дали е някой друг :lol:

Потребителски аватар
ivanpg
Контакти:

Мнениеот ivanpg » 09 юни 2011 13:47

saffron написа:
ivanpg написа:
Абе ммтидб продажно псе македонско, сръбска подлого. Ходи си по най-бързия начин У твоята си измислена държавица ходи, или те е страх че Албанците ще те ш..бат. Ходи си защото много скоро и тук ще те ш..бат, но много по-здраво!!! Какво търсиш тук, майка си ли - може а и със сигурност ще намериш корените си тук. Но ще е късно, тук никой не желае да знае за теб. Ти си просто един родоотстъпник !!!

тцтцтц аз живея в древен тракииски град.. управляван некога и от Филип и от Александар... СЕРДИКА ! ... тоя които требва да си ходи в монголските степи в централна азия си ти! така ,че баи баи мухльо ;)

Така последно с теб да се занимая. Виж сега мойто детенце, за изписването на имената колегата вече ти е направил забежката, аз ще ти поясня другото. Ти живееш в 21век, Република България, град София..с упраление от Б.Борисов и Й.Фандъкова /държава,град/ дали можеш да осъзнаеш това? А относно това дали ще ходя по монголските степи - не се знае..?! По скоро ти да не заминеш към древния тракийски град Сердика, който всички знаем къде се намира... :mrgreen:...до там ходи метрото :)
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 09 юни 2011 14:19

Какво му се вързвате на тоя олигофрен?Жена ми е македонка,от Битоля,само ако знаете как посрещат и изпращат хората,Досега една дума против България не съм чул,даже и от странични хора.македонците исках да живеят и работят в нашата страна,това е истината,всичко друго е пропаганда и опит за дестабилизиране на отношенията между двете държави.make love,not war...
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 09 юни 2011 15:25

luxorus написа:Какво му се вързвате на тоя олигофрен?Жена ми е македонка,от Битоля,само ако знаете как посрещат и изпращат хората,Досега една дума против България не съм чул,даже и от странични хора.македонците исках да живеят и работят в нашата страна,това е истината,всичко друго е пропаганда и опит за дестабилизиране на отношенията между двете държави.make love,not war...

Така е, много си прав. Хората в Македония ги разбирам, те не са лоши и аз имам там роднини. Говорили сме на тази тема, те си се чувстват Македонци, говоря за по-младите поколения, докато по-възрастните знаят какво е било, но се притесняват да говорят за тези неща.
Те каквото и да казват е разбираемо, десетилетия наред са репресирани и им е втълпявано, че са Македонци и българите са им най-голямият враг, но такива които са се родили в България и са израстнали тук, които от 10-15 години започнаха да се самоопределят като Македоци и да говорят за окопирани от България територии- Пиринска Македония, те са сръбски мекерета продали се за 30 сребърника. Точно такива са били преследвани и осъждани на смърт от ВМРО, което възвеличават и в което са членували Гоце Делчев, Даме Груев, Яне Сандански, Тодор Александров, Ванче Михайлов и др.
Бих му задал и аз много въпроси на този индивид, но просто не виждам смисъл, няма да отговори.

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Мнениеот локофанатик » 09 юни 2011 16:56

Avanti_Ragazzi написа:Ще те питам с директни въпроси и ми отговори и не бегай по тъча!!!Щото иначе нищо не доказваш а само се заяждаш?

Има ли или е имало одрински народ?

Македоните имат ли изобщо нещо общо със съвременните македонци!!!

Македонците славянски език от българската група(източна) говорят или не!!!

Има ли падежи в македонския език?и ако няма кой е другият единствен славянски език от всички славянски езици в който няма падежи!!!

Самуил български или македонски цар е бил?

Вардарска Македония част ли е била от изконната македонската територия до времето на Филип?

Двевните македони какви са били?

Днешните македонци славяни ли са?

Славяните 2 век ли идват на Балканите или не?

Името Македония кога започва да се отнася освен за Беломорска но и за Вардарска и Пиринска след като стават обща тема с име Македония в Римската империя или преди това?

Темата България през времето когато българското царство е завладяно от Византия което е близо 2 века.За коя територия се отнася за съвременната Българска територия или за Цялата Македония 3 и дяла плюс пернишко,кюстендилско и Софийското поле тогава носещо името Средец!!!

Моля ти се отговори ми на тези въпроси ако обичаш!!!!

Преди месец бях в Македония и ще ти кажа какво говорят македонските екскурзоводи... Тук ще намериш отговори на доста от въпросите...

Македонците не са славяни... Всъщност, славяни по тези земи е нямало или са били съвсем малка бройка...
Имат няколко фонеми, които ги няма в българския език и затова казват, че е техния език е съвсем различен...
СамОил е македонски цар... Това, че се казва Българоубиец е мит и историческа измислица...
Къщата - музей на братя Миладинови в Струга е ВИНАГИ заключена...
Музея на Гоце Делчев беше затворен за нас, макар, че преди нас излязоха някакви немци от там...
Телефона е създаден от македонец /не му запомних името/.. За Александър Бел не са чували...
Наум и Климент са македонци! Никой не казва, че там ги е пратил Борис...
За началото на миналия век казват, че са били под сръбска окупация... А след 1945 -та са били независима република...
Според последното преброяване в БЮРМ има 25% албанци и нито един % българи...

Това са част от фактите. Всеки да си тълкува както иска...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 09 юни 2011 19:04

СамОил е македонски цар... Това, че се казва Българоубиец е мит и историческа измислица...

Значи Самуил е българоубиец,а не Василий втори така ли :shock: за останалите неща не се изненадвам :lol:

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Мнениеот локофанатик » 09 юни 2011 20:46

magga написа:СамОил е македонски цар... Това, че се казва Българоубиец е мит и историческа измислица...

Значи Самуил е българоубиец,а не Василий втори така ли :shock: за останалите неща не се изненадвам :lol:

Уф, естествено че става въпрос за Василий II... Доста неща са странни в Македония... Като например, че се плаща вход за ДЕЙСТВАЩА ЦЪРКВА?! И то не в една... Все едно да отидеш в Александър Невски и да платиш вход, за да запалиш свещичка... И всичко, дето го броят за старинно, е строено /възстановено/ в последните десет години... И крепостта от началото на темата е издигната скоро и продължават... Както и църквата, където са мощите на Климент Охридски - Плаошник... Нищо, че никой не знае как е изглеждала преди... Такива са си македонците, градят си историята...

ПП Трябва да отбележим обаче, че са направили много красив национален стадион...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 09 юни 2011 22:17

Сафрон, отворко, защо не ми отговори на аргумента? :? :? Или не ти е угодно, че слага край на целия спор :!: :!: :? :?
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Върни се в “Свободна зона”