falcon написа:Интересно ми е как голяма част от изразилите отрицателно мнение към Фейсбука никога дори не са влизали в негоА си мислех че трябва да опиташ от нещо преди да си изградиш мнение за него
Та как тези които казват че никога не са имали профил и не са посещавали сайта са убедени че за нищо не става, интересно ми е как са си изградили това мнение
![]()
![]()
Как ли?! Нали всички в обкръжението ми имат ФБ! Покрай тях съм виждал за какво става въпрос - пълна помия!
Ще ти дам пример, за да успееш по-добре да ме разбереш: Ако твой приятел има кола "Х" и като си се возил с него си видял, че тя е тотална каруца и е кофти марка/модел + че с въпросният приятел си коментирал всичките плюсове и минуси на колата... значи можеш да знаеш, че е кофти марка/модел и без да си я притежавал/карал!
Е същото е с ФБ! Не е нужно да го имам, за да имам негативно мнение за него. Виждам приятелите ми за какво го ползват и имам отлична представа за какво става въпрос, + че на времето съм имал Яху месинджър, а ФБ е същото тъпня, само е по-популярна, така че отлично знам за какво иде реч и преспокойно мога да обоснова негативното си мнение.