Ползвате ли Фейсбук ? И какво ви е мнението за него?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Ползвате ли Фейсбук ? И какво ви е мнението за него?

Мнениеот megan fox » 03 юни 2011 13:17

falcon написа:Интересно ми е как голяма част от изразилите отрицателно мнение към Фейсбука никога дори не са влизали в него :shock: А си мислех че трябва да опиташ от нещо преди да си изградиш мнение за него :? Та как тези които казват че никога не са имали профил и не са посещавали сайта са убедени че за нищо не става, интересно ми е как са си изградили това мнение :lol: :lol: :lol:

Как ли?! Нали всички в обкръжението ми имат ФБ! Покрай тях съм виждал за какво става въпрос - пълна помия!

Ще ти дам пример, за да успееш по-добре да ме разбереш: Ако твой приятел има кола "Х" и като си се возил с него си видял, че тя е тотална каруца и е кофти марка/модел + че с въпросният приятел си коментирал всичките плюсове и минуси на колата... значи можеш да знаеш, че е кофти марка/модел и без да си я притежавал/карал!

Е същото е с ФБ! Не е нужно да го имам, за да имам негативно мнение за него. Виждам приятелите ми за какво го ползват и имам отлична представа за какво става въпрос, + че на времето съм имал Яху месинджър, а ФБ е същото тъпня, само е по-популярна, така че отлично знам за какво иде реч и преспокойно мога да обоснова негативното си мнение.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Локомотив1926Пловдив
Контакти:

Re: Ползвате ли Фейсбук ? И какво ви е мнението за него?

Мнениеот Локомотив1926Пловдив » 03 юни 2011 20:41

Да и мнението ми е позитивно !

Върни се в “Свободна зона”