Madridist написа:Вчера намерих време и изгледах всичките епизоди от сериалчето и се записвам в темата да коментира. Определено попчето ми е любимец.
Както се казва:
Добре дошъл!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Madridist написа:Вчера намерих време и изгледах всичките епизоди от сериалчето и се записвам в темата да коментира. Определено попчето ми е любимец.
Blue_Girl написа:На мен ми се губи момента, в който Мария си губи пръстена.
Как стана точно?
TheBest007 написа:Blue_Girl написа:На мен ми се губи момента, в който Мария си губи пръстена.
Как стана точно?
Падна в колата на фотографа Лютов /не мога да се сетя за малкото име/Андрей май беше...
SkArY_9 написа:Горката Йовка... Лютов за 3 мин. свърши![]()
![]()
Радко хубаво се поздравява Андрей![]()
ЕМИЛ написа:SkArY_9 написа:Горката Йовка... Лютов за 3 мин. свърши![]()
![]()
Радко хубаво се поздравява Андрей![]()
Това беше голям смях.Но преди това Йовка много добре се беше барнала.Много секси изглеждаше.Въпреки ,че има някое килце в повече.Чаровна е когато се издокара.
TheBest007 написа:Blue_Girl написа:На мен ми се губи момента, в който Мария си губи пръстена.
Как стана точно?
Падна в колата на фотографа Лютов /не мога да се сетя за малкото име/Андрей май беше...
Blue_Girl написа:TheBest007 написа:Blue_Girl написа:На мен ми се губи момента, в който Мария си губи пръстена.
Как стана точно?
Този момент ми е отбягнал от погледа.
Мерси!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта