накрая ще вземат и да подслушват и българското ни първенство с уредени мачове и пак нищо няма да направят..
Записът между Борисов и Танов-автентичен!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Записът между Борисов и Танов-автентичен!
Кой тоя Мишо бирата?
накрая ще вземат и да подслушват и българското ни първенство с уредени мачове и пак нищо няма да направят..
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
щом видя в-к Галерия и спирам да чета
http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo вашите три звезди са само статистика,нашето име е ЛЕГЕНДА И СЛАВА
Ясно. Човек на вестник Галерия го питат истински ли е записа и той за всеобща изненада казва, че е истински. Невероятно неопровержимо доказателство.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Това, че записът е автентичен е ясно и без да ни го казват от в-к "Галерия". Едва ли има и средноинтелигентен човек, който да се съмнява.
- daniel_red
- Контакти:
Какво ли трябва да излезе, като информация, че да вземем да се размърдаме и да махнем тези мутрички от властта. Смешно е да се казва, че няма по-добра алтернатива, защото важното е, че в момента ни управляват безсрамници, начело с човек, който се държи и изглежда, като водач на силов отряд на СИК или ВИС...
ivo82 написа:Кой тоя Мишо бирата?
Леденика, Варна.
баш ме боли фара како се казва
Писна ми кой кого, какво бил подслушал всички новини започват с това. Тотално съм ги изтрил от съзнанието си не ме вълнуват! Да се оправят!
vayk написа:Това, че записът е автентичен е ясно и без да ни го казват от в-к "Галерия". Едва ли има и средноинтелигентен човек, който да се съмнява.
Аз пък казвам, че не е.....ко става а?
daniel_red написа:Какво ли трябва да излезе, като информация, че да вземем да се размърдаме и да махнем тези мутрички от властта. Смешно е да се казва, че няма по-добра алтернатива, защото важното е, че в момента ни управляват безсрамници, начело с човек, който се държи и изглежда, като водач на силов отряд на СИК или ВИС...
дай я тази алтернатива де защо я криеш
Сериозно ли има още хора които гледат Сашенцето ? Ебаси извратеняците сте !
И какво ...човек от този вестник казва че записите са автентични ? :D:D:D Стига пускахте глупави и безмислени теми !!! Нека прокаратурата излезе със становище, след като излезат истинските резултати...
Последна промяна от Samoyl на 28 яну 2011 17:04, променено общо 1 път.