Нови правила във Футбола?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Re: Нови правила във Футбола?

Мнениеот soad » 29 дек 2010 22:16

Трябва да се направи някакво правило свързано със симулациите. Нямам идея какво, но определено трябва да има.

А по въпроса със засадите..Ако се премахне засадата ще настъпи анархия отзад. Подредба, тактики на защитата..Всичко ще се обърка. Просто трябва да се въведе видеоповторението. Лесно и просто - ако има някакво съмнение гледа се повторението и всичко е решено. Както и положението топка и гол линия. Трябва да има нещо като ястребово око, като в тениса.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 29 дек 2010 22:20

Madridist написа:Аз говоря за фрапантни ситуации-примерно ръката на Анри или отменения гол на Лампард срещу Германия . Там няма какво да се дискутира или коментира. Всеки човек си има право на мнение, откривам логика в някои доводи на противниците на видеоповторенията,но все пак не виждам нищо лошо да се пробва.Ако вършат работа-ОК,ако пък пречат на футбола-да се махат. 8-)

В първият случай бях твърдо против Франция, във вторият бях за Германия! Значи съм 50- 50 % като потърпевш!
Мисля че във видеото е истината, но да не се накъсва играта т.е. само а наказания на виновните! За гола с/ у Германия едни 15 сек. стигаха и продължават играта, но представи си някаква ситуацияот от типа: той бил посегнал пръв, а пък онзи го щипнал и не запазил равновесие та се подхлъзнал и т.н.
Всъщност играта Футбол е велика, тъй като рядко се променят правилата и са сравнително прости (лесни) за научаване :!:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
genkov9
Контакти:

Мнениеот genkov9 » 29 дек 2010 22:30

1.Да има чисто време!Пример:топката излезе в тъч, тогава времето се спира! 2.Когато топката влезе във вратата, тогава гредите да светват! :)

green blood
Контакти:

Мнениеот green blood » 29 дек 2010 22:39

1.Премахване на пасивната засада.Това е колективен спорт и не може да се твърди:единия влияе на играта,а пък другия-не!Като не влияе защо е влязъл на терена?
2.Доколкото ми е известно-орлово око в тениса има само на по-големите турнири(ако греша-sorry),но ми се струва че на "Загорка голд къп" няма!
P.S:Някой знае ли правилото за 6-те секунди дали още важи,защото ми се струва че не го спазват много-много?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 дек 2010 22:46

green blood написа:P.S:Някой знае ли правилото за 6-те секунди дали още важи,защото ми се струва че не го спазват много-много?

Разбира се, че важи.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 29 дек 2010 22:47

genkov9 написа: 2.Когато топката влезе във вратата, тогава гредите да светват! :)

Това звучи интересно :)

haha

Мнениеот haha » 29 дек 2010 22:58

vvessel написа:Направо да се махне засадата и да се въведат видеоповторения. Така съдийските грешки ще бъдат сведени до минимум. И съответно възможностите на съдията да повлияе на изхода от мача.

Колега,не се обиждай,ама по-тъпо предложение не съм чувал.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

deikata72
Контакти:

Мнениеот deikata72 » 29 дек 2010 23:15

не бих заменил съдиите за видеоповторенията защото със съ дии мачовете са по-интересни единствено в българското първенство защото съдиите ни са зле
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/602/3297602i.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 29 дек 2010 23:25

deikata72 написа:не бих заменил съдиите за видеоповторенията защото със съ дии мачовете са по-интересни единствено в българското първенство защото съдиите ни са зле

Е как пък прецени, че българските съдии са зле? Ти не си ли гледал европейски мачове? Не гледа ли световното? Колко отбора бяха тотално заклани от съдиите там? Съдииството е световен проблем, а не български!
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 29 дек 2010 23:44

deikata72 написа:не бих заменил съдиите за видеоповторенията защото със съ дии мачовете са по-интересни единствено в българското първенство защото съдиите ни са зле

Не говорим за масово използване на повторенията, а при по - успорваните ситуации или с ограничен брой на възможностите да бъде използвано от отборите.

Върни се в “Свободна зона”