Синьо сърце написа:modor написа:Сами-МПерник
Що ми махна мнението за Тича?Или не е верно?
[offtopic]Вярно е
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Синьо сърце написа:modor написа:Сами-МПерник
Що ми махна мнението за Тича?Или не е верно?
Синьо сърце написа:MORSKI написа:нещо се е объркал човека!
[offtopic]ПС: Какво мнение за Тича![]()
[/offtopic]
Аз трудно се обърквам...Беше си сложил като подпис едно мое мнение за Тича,за тва става дума...
Cesc Fabregas написа:pomiqrat написа:Един колега на баща ми носи прясно мляко от крава и не можеш да ме накараш да пия това от кутия.
Аз принципно не обичам прясно мляко, щото като се сетя от къде идва и къде е било и ми става гадноТова съвсем сериозно
![]()
DrAvalanche написа:Cesc Fabregas написа:pomiqrat написа:Един колега на баща ми носи прясно мляко от крава и не можеш да ме накараш да пия това от кутия.
Аз принципно не обичам прясно мляко, щото като се сетя от къде идва и къде е било и ми става гадноТова съвсем сериозно
![]()
Е ти тогава сирене не трябва да близваш. Защото там освен мляко има и сирище, ензим който се извлича от стомаха
Тия мазни пе**ли и да ги закрият още утре ще цъфнат по магазините с друго име.greenlandia написа:Щом си позволяват да мамят клиентите си, да Фалират,пука ми че ми дреме!
Cesc Fabregas написа:Ми не съм му много фен, наистина. Ям предимно кашкавал, понеже е сериозно преработен, а и някакси не мисля за него по съшия начин, не знам защоНаистина не съм фен на млечните продукти
DrAvalanche написа:Cesc Fabregas написа:Ми не съм му много фен, наистина. Ям предимно кашкавал, понеже е сериозно преработен, а и някакси не мисля за него по съшия начин, не знам защоНаистина не съм фен на млечните продукти
Е то в кашкавала е същото. И във всички западни сирена.
tprodanov написа:Всъщност, дълбоко се съмнявам, че Кен са по-зле от Тандем. Иначе Сами М да фалират на секундата, ако може.
Проблем е обаче, че Тандем за втори път използват власта в своя полза. Първия беше с дупетата, което беше типична саморазправа.
Потребители, разглеждащи този форум: bubka и 4 госта